Τρωνε και τα πομολα νο1322435345

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης
Δημοσιεύσεις: 46687
Εγγραφή: 05 Μάιος 2018, 12:13

Τρωνε και τα πομολα νο1322435345

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 18 Μάιος 2021, 16:43

ΣΥΡΙΖΑ: «Προσελήφθη» η πρώην σύζυγος Κουμουτσάκου, απολύθηκε μητέρα δύο ανηλίκων

«Μέχρι τώρα ο κ. Μητσοτάκης έβαζε και από τα παράθυρα τα ρουσφέτια του, αλλά έτσι που το πάνε δεν θα μείνουν ούτε τα παράθυρα στο Δημόσιο», προσθέτει αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ
Κόντρα ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Γιώργο Κουμουτσάκο προκάλεσε η σύμβαση που σύναψε ή Βουλή για παροχή νομικών υπηρεσιών με την πρώην σύζυγο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Ειδικότερα, η αξιωματική αντιπολίτευση καταγγέλλει ότι «μετά το ρεκόρ μετακλητών εικοσαετίας, το γιουρούσι της ΝΔ στο κράτος συνεχίζεται με νέα επεισόδια».

Κι αυτό διότι, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, η Βουλή απέλυσε δικηγόρο, μητέρα δύο ανηλίκων που λάμβανε 800 ευρώ, για να προσλάβει τη σύζυγο του κ. Κουμουτσάκου ως παράλληλη απασχόληση με 1750 ευρώ. «Μέχρι τώρα ο κ. Μητσοτάκης έβαζε και από τα παράθυρα τα ρουσφέτια του, αλλά έτσι που το πάνε δεν θα μείνουν ούτε τα παράθυρα στο Δημόσιο», προσθέτει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Από την πλευρά του ο ίδιος κάνει επισημαίνει ότι έχει χωρίσει με τη σύζυγό του εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται για πρόσληψη. «Το γεγονός παροχής νομικών υπηρεσιών, και όχι πρόσληψής της, στη Βουλή το έμαθα απ' το δημοσίευμα - πρόκειται για εξαίρετη νομικό με άριστες σπουδές», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κουμουτσάκος.

https://www.ethnos.gr/politiki/157057_s ... o-anilikon
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

axilmar
Δημοσιεύσεις: 9225
Εγγραφή: 08 Απρ 2019, 11:48
Phorum.gr user: axilmar

Re: Τρωνε και τα πομολα νο1322435345

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar » 19 Μάιος 2021, 15:12

Πως το ειπε ο (οριτζιναλ) Ποκοπικος; Αυτη ειναι η Ελλαδα.

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών