Πέφτει η Ελλάδα από μέσα!!! «Γκρέτα» των αλλοδαπών: «Αμφισβητούμε την αποκαλούμενη δημοκρατική δομή»
- Aprilianos
Πέφτει η Ελλάδα από μέσα!!! «Γκρέτα» των αλλοδαπών: «Αμφισβητούμε την αποκαλούμενη δημοκρατική δομή»
Το Κράτος χωρίζει τους Έλληνες, εκείνη ενώνει τους μουσουλμάνους – Σοκαριστείτε ελεύθερα…
H Parwana Amiri, η 17χρονη ακτιβίστρια, η «Γκρέτα» των αλλοδαπών, έχει έρθει στην Ελλάδα με τα κύματα αλλοδαπών και, όπως όλα δείχνουν, ανήκει σε εκείνο το κομμάτι που πολιτικοποιούνται, με το βλέμμα σε ένα μουσουλμανικό κόμμα στο μέλλον, πανελλήνιας εμβέλειας, όχι μόνο στην Θράκη.
Η δεκαεφτάχρονη Αφγανή βρέθηκε το 2019 στην Λέσβο με την οκταμελή οικογένεια της.
Η δράση της: Οργανώνει κινητοποιήσεις για το δικαίωμα των αλλοδαπών στο σχολείο, συσπειρώνει τα κορίτσια και τις γυναίκες του camp, ώστε να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους και η φωνή της μέσω των διεθνών δικτύων μεταφέρεται σε όλον τον κόσμο.
«Το προσφυγικό δεν πρέπει ν αντιμετωπίζεται με μιλιταριστικό τρόπο, όπως συμβαίνει στα camps. Αν τα δικαιώματά μου και η δικαιοσύνη δεν αποδοθούν σε εμένα, γιατί λογαριάζομαι σαν ένας άνθρωπος χωρίς ταυτότητα, θα παλέψω εγώ για αυτά», είχε πει σε μέσο ενημέρωσης.
Είχε τονίσει χαρακτηριστικά πριν έναν χρόνο: «Η πένα μου δεν θα σπάσει, αλλά θα σπάσουν τα σύνορα»!
Σαν νέα «Γκρέτα», την βγάζουν μπροστά (ίσως η κοπέλα να μην γνωρίζει τίποτα από αυτά που πραγματικά συμβαίνουν) ως «σύμβολο» στις διαμαρτυρίες που οργανώνονται, προκειμένου οι μουσουλμάνοι που έρχονται από την Τουρκία να ενσωματωθούν στην Ελλάδα, βοηθώντας στο δημογραφικό, όπως είχε ζητήσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας προσφάτως.
Αίσθηση προκαλεί όμως μια πρόσφατη ανάρτησή στο Twitter, η οποία φέρεται να προέρχεται από την ίδια, ωστόσο σίγουρα κάποιος θα την βοήθησε, προκειμένου να αναρτηθεί στα Ελληνικά:
«Ήμουν στη #ΔομήΣχιστού και παρά την πίεση του κόσμου, οι αρχές της δομής δεν μας άφησαν να διαδηλώσουμε.
Θα συνεχίσουμε να αμφισβητούμε την αποκαλούμενη δημοκρατική δομή του κοινωνικού συστήματος.
Συνομίλησα με τον διοικητή της δομής και θα σας ενημερώσω σύντομα».
Δεν της αρέσει το πολίτευμα στην Ελλάδα;;; Θέλει να το διορθώσει;;; Ή ζητά να καταλυθεί;;;
Όλα αυτά συμβαίνουν, ενώ το Κράτος ασχολείται με τον διαχωρισμό των Ελλήνων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους!!! Σε λίγο ίσως ξυπνήσουμε σε άλλη χώρα…
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ ΚΕΕΡΦΑ:
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce ... um=twitter
δώσε θάρρος στο χωριάτη να σε ανέβει στο κρεβάτι!!
H Parwana Amiri, η 17χρονη ακτιβίστρια, η «Γκρέτα» των αλλοδαπών, έχει έρθει στην Ελλάδα με τα κύματα αλλοδαπών και, όπως όλα δείχνουν, ανήκει σε εκείνο το κομμάτι που πολιτικοποιούνται, με το βλέμμα σε ένα μουσουλμανικό κόμμα στο μέλλον, πανελλήνιας εμβέλειας, όχι μόνο στην Θράκη.
Η δεκαεφτάχρονη Αφγανή βρέθηκε το 2019 στην Λέσβο με την οκταμελή οικογένεια της.
Η δράση της: Οργανώνει κινητοποιήσεις για το δικαίωμα των αλλοδαπών στο σχολείο, συσπειρώνει τα κορίτσια και τις γυναίκες του camp, ώστε να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους και η φωνή της μέσω των διεθνών δικτύων μεταφέρεται σε όλον τον κόσμο.
«Το προσφυγικό δεν πρέπει ν αντιμετωπίζεται με μιλιταριστικό τρόπο, όπως συμβαίνει στα camps. Αν τα δικαιώματά μου και η δικαιοσύνη δεν αποδοθούν σε εμένα, γιατί λογαριάζομαι σαν ένας άνθρωπος χωρίς ταυτότητα, θα παλέψω εγώ για αυτά», είχε πει σε μέσο ενημέρωσης.
Είχε τονίσει χαρακτηριστικά πριν έναν χρόνο: «Η πένα μου δεν θα σπάσει, αλλά θα σπάσουν τα σύνορα»!
Σαν νέα «Γκρέτα», την βγάζουν μπροστά (ίσως η κοπέλα να μην γνωρίζει τίποτα από αυτά που πραγματικά συμβαίνουν) ως «σύμβολο» στις διαμαρτυρίες που οργανώνονται, προκειμένου οι μουσουλμάνοι που έρχονται από την Τουρκία να ενσωματωθούν στην Ελλάδα, βοηθώντας στο δημογραφικό, όπως είχε ζητήσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας προσφάτως.
Αίσθηση προκαλεί όμως μια πρόσφατη ανάρτησή στο Twitter, η οποία φέρεται να προέρχεται από την ίδια, ωστόσο σίγουρα κάποιος θα την βοήθησε, προκειμένου να αναρτηθεί στα Ελληνικά:
«Ήμουν στη #ΔομήΣχιστού και παρά την πίεση του κόσμου, οι αρχές της δομής δεν μας άφησαν να διαδηλώσουμε.
Θα συνεχίσουμε να αμφισβητούμε την αποκαλούμενη δημοκρατική δομή του κοινωνικού συστήματος.
Συνομίλησα με τον διοικητή της δομής και θα σας ενημερώσω σύντομα».
Δεν της αρέσει το πολίτευμα στην Ελλάδα;;; Θέλει να το διορθώσει;;; Ή ζητά να καταλυθεί;;;
Όλα αυτά συμβαίνουν, ενώ το Κράτος ασχολείται με τον διαχωρισμό των Ελλήνων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους!!! Σε λίγο ίσως ξυπνήσουμε σε άλλη χώρα…
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ ΚΕΕΡΦΑ:
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce ... um=twitter
δώσε θάρρος στο χωριάτη να σε ανέβει στο κρεβάτι!!
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Πέφτει η Ελλάδα από μέσα!!! «Γκρέτα» των αλλοδαπών: «Αμφισβητούμε την αποκαλούμενη δημοκρατική δομή»
Για να κανω λιγο το δικηγορο του διαβόλου οταν κατέλυαν τη Δημοκρατια οι Κολονελοι γουσταρες ομως.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Aprilianos
- George_V
Re: Πέφτει η Ελλάδα από μέσα!!! «Γκρέτα» των αλλοδαπών: «Αμφισβητούμε την αποκαλούμενη δημοκρατική δομή»
Ε αρα συμφωνειτε. Αμφισβητειτε και οι δυο την αποκαλουμενη δημοκρατικη δομη (αν εννοει αυτο που λες γιατι νομιζω οτι αλλο λεει) και θελετε να γινει κατι δραστικο το οποιο θα την αλλαξει με κατι πιο αντιδραστικο.Aprilianos έγραψε: ↑22 Ιούλ 2021, 11:25ήμουν 4 χρονών. προλάβα λίγο το καθεστώς ως παιδί. Ναι η οικογένεια μου ήταν υπέρ του Παπαδοπούλου.
Τα ιδια λετε.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Aprilianos
υπήρχε κομμουνιστικός κίνδυνος το 1967, υπήρχε η περίπτωση να αναλάβει η αριστερά την εξουσία στην Ελλάδα. ο Παπαδόπουλος είχε σκοπό να φιλελευθεροποιήσει το καθεστώς.George_V έγραψε: ↑22 Ιούλ 2021, 11:27Ε αρα συμφωνειτε. Αμφισβητειτε και οι δυο την αποκαλουμενη δημοκρατικη δομη (αν εννοει αυτο που λες γιατι νομιζω οτι αλλο λεει) και θελετε να γινει κατι δραστικο το οποιο θα την αλλαξει με κατι πιο αντιδραστικο.Aprilianos έγραψε: ↑22 Ιούλ 2021, 11:25ήμουν 4 χρονών. προλάβα λίγο το καθεστώς ως παιδί. Ναι η οικογένεια μου ήταν υπέρ του Παπαδοπούλου.
Τα ιδια λετε.
- George_V
Και ξαναλεω λοιπον οτι λετε τα ιδια. Αμφισβητειτε το ιδιο πολιτευμα και συμφωνειτε επι της ουσιας. Τα περι κομμουνιστικου κινδυνου ειναι επικως αστεια. Εκτος και αν μου βγάλεις τον Γεωργιο Παπανδρεου κομμουνιστη.Aprilianos έγραψε: ↑22 Ιούλ 2021, 11:30υπήρχε κομμουνιστικός κίνδυνος το 1967, υπήρχε η περίπτωση να αναλάβει η αριστερά την εξουσία στην Ελλάδα. ο Παπαδόπουλος είχε σκοπό να φιλελευθεροποιήσει το καθεστώς.George_V έγραψε: ↑22 Ιούλ 2021, 11:27Ε αρα συμφωνειτε. Αμφισβητειτε και οι δυο την αποκαλουμενη δημοκρατικη δομη (αν εννοει αυτο που λες γιατι νομιζω οτι αλλο λεει) και θελετε να γινει κατι δραστικο το οποιο θα την αλλαξει με κατι πιο αντιδραστικο.Aprilianos έγραψε: ↑22 Ιούλ 2021, 11:25
ήμουν 4 χρονών. προλάβα λίγο το καθεστώς ως παιδί. Ναι η οικογένεια μου ήταν υπέρ του Παπαδοπούλου.
Τα ιδια λετε.
- Aprilianos
δεν αμφισβητώ το πολίτευμα. ψηφιζω κανονικά απο το 1981. δεν νομιζω οτι απαγορεύονται οι φιλοαπριλιανές απόψειςGeorge_V έγραψε: ↑22 Ιούλ 2021, 11:33Και ξαναλεω λοιπον οτι λετε τα ιδια. Αμφισβητειτε το ιδιο πολιτευμα και συμφωνειτε επι της ουσιας. Τα περι κομμουνιστικου κινδυνου ειναι επικως αστεια. Εκτος και αν μου βγάλεις τον Γεωργιο Παπανδρεου κομμουνιστη.Aprilianos έγραψε: ↑22 Ιούλ 2021, 11:30υπήρχε κομμουνιστικός κίνδυνος το 1967, υπήρχε η περίπτωση να αναλάβει η αριστερά την εξουσία στην Ελλάδα. ο Παπαδόπουλος είχε σκοπό να φιλελευθεροποιήσει το καθεστώς.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Έτσι είναι, οι πιο έξυπνοι "ευπαθείς" μυρίστηκαν τη μπίζνα με τις ΜΚΟ και βρήκαν τρόπο να βολευτούν και να είναι στο απυρόβλητο. Το κορίτσι έχει επιχειρηματικό δαιμόνιο, μπορεί να τη δούμε και Παπαδημούλη σε μερικά χρόνια.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Καθως περναει ο καιρος, ολο και περισσοτερο θα βλεπουμε τους Μουσουλμανους να ζητανε ολο και περισσοτερα πραγματα...
Απωτερος βεβαια σκοπος η δημιουργια μουσουλμανικου κρατους στην Ελλαδα. Ειναι μακροχρονια πολιτικη των μουσουλμανων (οχι των απλων ανθρωπων, των ηγετων τους) η κατακτηση της Ευρωπης με ειρηνικα μεσα...
Απωτερος βεβαια σκοπος η δημιουργια μουσουλμανικου κρατους στην Ελλαδα. Ειναι μακροχρονια πολιτικη των μουσουλμανων (οχι των απλων ανθρωπων, των ηγετων τους) η κατακτηση της Ευρωπης με ειρηνικα μεσα...
Επιτυχια θα ειναι να την δουμε Παπαδημουλη. Αυτο σημαινει οτι θα ειναι πιο κοντα στην ιδεολογια του καπιταλισμου παρα στην σκληρη ιδεολογια του Ισλαμ.Awesomatic έγραψε: ↑22 Ιούλ 2021, 11:46Έτσι είναι, οι πιο έξυπνοι "ευπαθείς" μυρίστηκαν τη μπίζνα με τις ΜΚΟ και βρήκαν τρόπο να βολευτούν και να είναι στο απυρόβλητο. Το κορίτσι έχει επιχειρηματικό δαιμόνιο, μπορεί να τη δούμε και Παπαδημούλη σε μερικά χρόνια.
- Aprilianos
εαν δεν απελαθείAwesomatic έγραψε: ↑22 Ιούλ 2021, 11:46Έτσι είναι, οι πιο έξυπνοι "ευπαθείς" μυρίστηκαν τη μπίζνα με τις ΜΚΟ και βρήκαν τρόπο να βολευτούν και να είναι στο απυρόβλητο. Το κορίτσι έχει επιχειρηματικό δαιμόνιο, μπορεί να τη δούμε και Παπαδημούλη σε μερικά χρόνια.
γιατί δεν ζητάει καταρχήν, περισσότερα δικαιώματα για τις μουσουλμάνες γυναίκες και μετά να ασχοληθεί με το προσφυγικό?
γιατί την ταυτότητα της, τα δικαιώματα ως ελεύθερου ανθρώπου και όλα αυτά που απολαμβάνουν οι άνθρωποι στον πολιτισμένο κόσμο, αν δεν απατώμαι της τα έχει στερήσει το θεοκρατικο καθεστώς της χώρας από την οποία προέρχεται.
γιατί την ταυτότητα της, τα δικαιώματα ως ελεύθερου ανθρώπου και όλα αυτά που απολαμβάνουν οι άνθρωποι στον πολιτισμένο κόσμο, αν δεν απατώμαι της τα έχει στερήσει το θεοκρατικο καθεστώς της χώρας από την οποία προέρχεται.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Aprilianos έγραψε: ↑22 Ιούλ 2021, 11:30υπήρχε κομμουνιστικός κίνδυνος το 1967, υπήρχε η περίπτωση να αναλάβει η αριστερά την εξουσία στην Ελλάδα. ο Παπαδόπουλος είχε σκοπό να φιλελευθεροποιήσει το καθεστώς.George_V έγραψε: ↑22 Ιούλ 2021, 11:27Ε αρα συμφωνειτε. Αμφισβητειτε και οι δυο την αποκαλουμενη δημοκρατικη δομη (αν εννοει αυτο που λες γιατι νομιζω οτι αλλο λεει) και θελετε να γινει κατι δραστικο το οποιο θα την αλλαξει με κατι πιο αντιδραστικο.Aprilianos έγραψε: ↑22 Ιούλ 2021, 11:25
ήμουν 4 χρονών. προλάβα λίγο το καθεστώς ως παιδί. Ναι η οικογένεια μου ήταν υπέρ του Παπαδοπούλου.
Τα ιδια λετε.

- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Γιατί ξέρει που είναι τα λεφτά. Αυτή ήρθε στην Ευρώπη, βολεύτηκε και τώρα βρήκε τρόπο και λεφτά να βγάλει και να μείνει στο απυρόβλητο (αφού αν την αγγίξεις θα αρχίσουν να σκούζουν οι συνάδελφοι ΜΚΟτζηδες για την "ακτιβίστρια")Naranjita έγραψε: ↑22 Ιούλ 2021, 11:51γιατί δεν ζητάει καταρχήν, περισσότερα δικαιώματα για τις μουσουλμάνες γυναίκες και μετά να ασχοληθεί με το προσφυγικό?
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
όλη αυτή την ακτιβιστική δράση, αυτούς τους πύρινους λόγους κτλ, γιατί δεν τα έκανε στο Αφγανιστάν;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μισθολόγιο αλλοδαπών στην Ελλάδα.
από Alex Amsterdam » 14 Φεβ 2024, 09:12 » σε Κοινωνικά θέματα - 15 Απαντήσεις
- 420 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
14 Φεβ 2024, 16:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κυκλώματα trafficking στρατολογούν ανήλικες κοπέλες στην Ελλάδα μέσω "αγαπητικών" αλλοδαπών;
από Golden Age » 16 Μάιος 2024, 15:10 » σε Εγκληματικότητα - 0 Απαντήσεις
- 256 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
16 Μάιος 2024, 15:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στον αέρα η δομή μεταναστών στη Βαστρια της Λέσβου
από Ίακχος » 17 Οκτ 2024, 17:38 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 238 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
17 Οκτ 2024, 17:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η ελληνική κυβέρνηση σκότωσε Ινδό μετανάστη στη δομή της αμυγδαλεζας
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 26 Ιούλ 2023, 08:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 48 Απαντήσεις
- 2163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
03 Αύγ 2023, 11:01
-