Συνεργασία εμφιετζογλου και ΕΛΚΙΣ
Συνεργασία εμφιετζογλου και ΕΛΚΙΣ
https://patriotikienosi.gr/synergasia-p ... elkis-462/
Ένα ακόμα λάθος του εμφιετζογλου. Μια οι πρώην χρυσαυγιτες, τώρα οι ουλτρα γραφικοί του ΕΛΚΙΣ.
Κάποιος μου είχε σφυρίξει και μια φήμη για τη Γεωργία Μπιτακου. Η πλέον σοβαρή περίπτωση που δεν αποτελεί δεκανίκι είναι ο Μπογδάνος.
Ένα ακόμα λάθος του εμφιετζογλου. Μια οι πρώην χρυσαυγιτες, τώρα οι ουλτρα γραφικοί του ΕΛΚΙΣ.
Κάποιος μου είχε σφυρίξει και μια φήμη για τη Γεωργία Μπιτακου. Η πλέον σοβαρή περίπτωση που δεν αποτελεί δεκανίκι είναι ο Μπογδάνος.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Συνεργασία εμφιετζογλου και ΕΛΚΙΣ
Τυροπιταδικο εδω τυροπιταδικο εκει ποσα να αντεξει η φτωχη δυσμοιρη και καταφρονεμενη ελλαδιτσα; 

- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν τους έχω ξανακούσει, ποιό είναι το γενικότερο πνεύμα τους; Παίζει συνομωσιολογία τύπου Σώρρα σε ήπια μορφή;southern έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 01:34https://patriotikienosi.gr/synergasia-p ... elkis-462/
Green Dragon έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 08:55Δεν τους έχω ξανακούσει, ποιό είναι το γενικότερο πνεύμα τους; Παίζει συνομωσιολογία τύπου Σώρρα σε ήπια μορφή;southern έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 01:34https://patriotikienosi.gr/synergasia-p ... elkis-462/
Οι Παλαιοημερολογιτες της Ελλαδας ειναι.
.
- Eθνικοκοινωνιστης
ολη η γιολαντα ενας φουρνος

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Πόσα σούργελα παράγει αυτή η χώρα ρε πό*στη μου.

-
η ακροδεξιά δυο προφίλ έχει, επικίνδυνοι η γραφικοί. Δεν παίζει τρίτο. Ε αφού αυτός είναι στο δεύτερο, όκ, απλά γελάμε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Το Ελληνορθόδοξο Κίνημα Σωτηρίας πρωταγωνίστησε τη δεκαετία του 80 στη μάχη κατά του ΕΚΑΜ (Ενιαίου Κωδικού Αριθμού) που σκόπευε να ενοποιήσει όλους τους κωδικούς για ένα άτομο σε έναν διότι κατά την άποψή του αυτός ο αριθμός θα ήταν ο αριθμός 666 του διαβόλου και κατόρθωσε να ματαιώσει την εφαρμογή του διότι ο μέγας σοσιαλιστής Κουτσόγιωργας έπεισε τον Παπανδρέου ότι θα έχαναν λαικές ψήφους.Green Dragon έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 08:55Δεν τους έχω ξανακούσει, ποιό είναι το γενικότερο πνεύμα τους; Παίζει συνομωσιολογία τύπου Σώρρα σε ήπια μορφή;southern έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 01:34https://patriotikienosi.gr/synergasia-p ... elkis-462/
Ίσως χάρις στο ΕΛΚΙΣ έχουμε το προνόμιο ακόμη να έχουμε άλλον αριθμό ταυτότητας,άλλον για ΑΦΜ,άλλον ΑΜΚΑ και πάει λέγοντας για να έχουμε ποικιλία

Μάλλον δραστηριοποιείται πάλι διότι ο ενιαίος αριθμός προβάλλει πάλι απειλητικά με τα σχέδια του Πιερρακάκη.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Όταν η πλέον σοβαρή σας περίπτωση είναι ο Μπογδάνος, αφήστε τα κόμματα και μπείτε στον θίασο του Σεφερλή για το καλοκαίρι.southern έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 01:34https://patriotikienosi.gr/synergasia-p ... elkis-462/
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Μιλάμε για σοβαρά περιστατικά. Παλαιοημερολογίτες, αρτεμοσωρρικοί, τερματοφύλακες του συντάγματος, ουουουεξεξεξουουου, φανατικοί αντιεμβολιαστές, κανονικοί ελενολουκάδες.
Καλά θα πάει αυτό.
Καλά θα πάει αυτό.
-
σωστό είναι αυτό γιατί την ταυτότητα τη χάνεις και σου βάζουν άλλο νούμερο, δεν θα καθόμαστε μετά να αλλάζουμε όλα τα νούμερα παντού, μπράβο στο έλκις.πατησιωτης έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 10:21Το Ελληνορθόδοξο Κίνημα Σωτηρίας πρωταγωνίστησε τη δεκαετία του 80 στη μάχη κατά του ΕΚΑΜ (Ενιαίου Κωδικού Αριθμού) που σκόπευε να ενοποιήσει όλους τους κωδικούς για ένα άτομο σε έναν διότι κατά την άποψή του αυτός ο αριθμός θα ήταν ο αριθμός 666 του διαβόλου και κατόρθωσε να ματαιώσει την εφαρμογή του διότι ο μέγας σοσιαλιστής Κουτσόγιωργας έπεισε τον Παπανδρέου ότι θα έχαναν λαικές ψήφους.Green Dragon έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 08:55Δεν τους έχω ξανακούσει, ποιό είναι το γενικότερο πνεύμα τους; Παίζει συνομωσιολογία τύπου Σώρρα σε ήπια μορφή;southern έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 01:34https://patriotikienosi.gr/synergasia-p ... elkis-462/
Ίσως χάρις στο ΕΛΚΙΣ έχουμε το προνόμιο ακόμη να έχουμε άλλον αριθμό ταυτότητας,άλλον για ΑΦΜ,άλλον ΑΜΚΑ και πάει λέγοντας για να έχουμε ποικιλίασε σημείο πολλοί να ξεχνούν τους τόσους κωδικούς.
Μάλλον δραστηριοποιείται πάλι διότι ο ενιαίος αριθμός προβάλλει πάλι απειλητικά με τα σχέδια του Πιερρακάκη.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- Υδράργυρος
Κατι πλειστηριασμους εχει ο εμφιετζογλου. Ισως εκει να οφειλεται η πολιτικη του δραση
Ανθρωποδιωχτες. Ούτε ο καρατζαφερης τους είχε προσέγγισειGreen Dragon έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 08:55Δεν τους έχω ξανακούσει, ποιό είναι το γενικότερο πνεύμα τους; Παίζει συνομωσιολογία τύπου Σώρρα σε ήπια μορφή;southern έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 01:34https://patriotikienosi.gr/synergasia-p ... elkis-462/
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Μετα απο αυτο αν ο Εμφιετζογλου τα βρει με την Ελευθερη Πατριδα, μπαινει στη Βουλη.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το εχουν ανακοινωσει.
Αφου λενε ακριβως τα ιδια πραγματα.
.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το εχουν ανακοινωσει.
Αφου λενε ακριβως τα ιδια πραγματα.
.
Όσοι έχουμε ασχοληθεί με το χώρο ξέρουμε πως πρόκειται για λαμόγια(οι κεφαλές και λίγοι οπαδοί) και μια μείξη καθυστερημένων(80% Και λίγο λεω), νορμαλ ανθρωπων αλλα ταυροχρονα ρομαντικών ηλιθίων(20% και πολύ λέω)
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το επίσημο προεκλογικό βίντεο του κόμματος Μπογδάνου Εμφιετζόγλου
από southern » 13 Ιουν 2023, 06:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 989 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
13 Ιουν 2023, 21:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χωρίζουν» οι δρόμοι για Μπογδάνο- Εμφιετζόγλου: Διαλύεται ο Πατριωτικός Συνασπισμός
από southern » 08 Ιούλ 2023, 06:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 64 Απαντήσεις
- 2484 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
09 Ιούλ 2023, 11:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνεργασία Κασσελακη - Κωνσταντόπουλου
από Ίακχος » 11 Μάιος 2025, 11:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 184 Απαντήσεις
- 2842 Προβολές
-