Είμαι εξοργισμένος. Αύριο θα πάω στην συγκέντρωση στο σύνταγμα, εσείς;
Είμαι εξοργισμένος. Αύριο θα πάω στην συγκέντρωση στο σύνταγμα, εσείς;
Δεν μπορούμε να αφήσουμε να περάσει έτσι λες και ζουμε στο κλουβί μας. Είμαι εξοργισμένος γιατί τόσα χρόνια τα αφήναμε σε άλλους (πολιτικούς) να διαχειρίζονται τις ζωές μας και καταλήγουμε να σκοτωνόμαστε με τα τρένα. Δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω αλλά αύριο θα είμαι εκεί. Θα βγω από το κλουβί που μας έφτιαξαν.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Re: Είμαι εξοργισμένος. Αύριο θα πάω στην συγκέντρωση στο σύνταγμα, εσείς;
Όσοι πχωρουμίτες κατέβουν ας στείλουν π.μ.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Για το Ματι δεν ησουν οργισμενος;Sol έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 21:03Δεν μπορούμε να αφήσουμε να περάσει έτσι λες και ζουμε στο κλουβί μας. Είμαι εξοργισμένος γιατί τόσα χρόνια τα αφήναμε σε άλλους (πολιτικούς) να διαχειρίζονται τις ζωές μας και καταλήγουμε να σκοτωνόμαστε με τα τρένα. Δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω αλλά αύριο θα είμαι εκεί. Θα βγω από το κλουβί που μας έφτιαξαν.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- taxalata xalasa
Αν πάτε στον Συνταγμα με σημαιακια, ειστε μερος του συστηματος.
Να πατε σε ανθρωποι, οχι σαν κομματικα προβατα... Αλλιως μην πατε καθολου... Νερο στον μυλο του καθε απατεωνα γινεσται... Γραφικοί επαναστατες !
Να πατε σε ανθρωποι, οχι σαν κομματικα προβατα... Αλλιως μην πατε καθολου... Νερο στον μυλο του καθε απατεωνα γινεσται... Γραφικοί επαναστατες !
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Που έκλεψες αυτό το τουιτ;Sol έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 21:03Δεν μπορούμε να αφήσουμε να περάσει έτσι λες και ζουμε στο κλουβί μας. Είμαι εξοργισμένος γιατί τόσα χρόνια τα αφήναμε σε άλλους (πολιτικούς) να διαχειρίζονται τις ζωές μας και καταλήγουμε να σκοτωνόμαστε με τα τρένα. Δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω αλλά αύριο θα είμαι εκεί. Θα βγω από το κλουβί που μας έφτιαξαν.
- Frappezitis
Αγώνα!....
Ν. ΚαζαντζάκηςΓιατί αν δε δει ο Θεός χέρι ανθρώπου, δε βάζει μήτε κι αυτός το δικό του...
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

Την συγκέντρωση των (δικαίως) οργισμένων για το Μάτι, πάντως, δεν την έπνιξαν στα χημικά όπως χτες και προχτέςunder έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 21:05Για το Ματι δεν ησουν οργισμενος;Sol έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 21:03Δεν μπορούμε να αφήσουμε να περάσει έτσι λες και ζουμε στο κλουβί μας. Είμαι εξοργισμένος γιατί τόσα χρόνια τα αφήναμε σε άλλους (πολιτικούς) να διαχειρίζονται τις ζωές μας και καταλήγουμε να σκοτωνόμαστε με τα τρένα. Δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω αλλά αύριο θα είμαι εκεί. Θα βγω από το κλουβί που μας έφτιαξαν.
Εκαναν ντου στα ματ με μολοτοφ οι οργισμενοι τοτε;Beria έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 21:13Την συγκέντρωση των (δικαίως) οργισμένων για το Μάτι, πάντως, δεν την έπνιξαν στα χημικά όπως χτες και προχτέςunder έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 21:05Για το Ματι δεν ησουν οργισμενος;Sol έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 21:03Δεν μπορούμε να αφήσουμε να περάσει έτσι λες και ζουμε στο κλουβί μας. Είμαι εξοργισμένος γιατί τόσα χρόνια τα αφήναμε σε άλλους (πολιτικούς) να διαχειρίζονται τις ζωές μας και καταλήγουμε να σκοτωνόμαστε με τα τρένα. Δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω αλλά αύριο θα είμαι εκεί. Θα βγω από το κλουβί που μας έφτιαξαν.
- Otto Weininger
Όχι. Ούτε τώρα είναι.under έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 21:05Για το Ματι δεν ησουν οργισμενος;Sol έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 21:03Δεν μπορούμε να αφήσουμε να περάσει έτσι λες και ζουμε στο κλουβί μας. Είμαι εξοργισμένος γιατί τόσα χρόνια τα αφήναμε σε άλλους (πολιτικούς) να διαχειρίζονται τις ζωές μας και καταλήγουμε να σκοτωνόμαστε με τα τρένα. Δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω αλλά αύριο θα είμαι εκεί. Θα βγω από το κλουβί που μας έφτιαξαν.
Είτε πάνε κομματικά (και τσακώνονται για το ποιος είναι ο πιο ευαίσθητος)

Είτε είναι εισαγόμενοι μπαχαλάκηδες που φωνάζουν "μην τραβάτε βίντεο" με Ρωσική προφορά
Let them make the first mistake. We make the last move.
Όχι δεν έκαναν ντου ασφαλιτές με μολότοφ όπως χτες
Πιο γραφικος κι απ την Αραχωβα.
- Frappezitis
Αυτοι που δεν μαζευουν στο δρομο ουτε μια ντουζινα ,σκεφτηκαν να κανουν αγωνα απ το σπιτι σβηνοντας τα φωτα.
ισραηλινοι.

- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Βασικά έξω απ' το ΣΚΑΪ (γνωστό και ως νουδουτουβου) θα πρεπε να γίνει συγκέντρωση. Μόνο που δεν είπε "τί δουλειά είχαν νυχτιάτικα στο τρένο" το Μανδρόσκυλο.
- Frappezitis
ισραηλινοι.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πάλι χαμός στο σύνταγμα Κεντρική Συγκέντρωση ΚΚΕ
από Sol » 21 Ιουν 2023, 20:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 43 Απαντήσεις
- 1495 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saliveros
23 Ιουν 2023, 08:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
από SeaHawk » 25 Ιαν 2025, 22:07 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2527 Απαντήσεις
- 45699 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
11 Μαρ 2025, 20:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πάλι χαμός στο σύνταγμα Κεντρική Συγκέντρωση ΚΚΕ για ευρωεκλογές
από Ληστοσυμμορίτης » 05 Ιουν 2024, 21:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 1105 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καπετάν Μιχάλης
09 Ιουν 2024, 11:53
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 858 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
08 Ιουν 2024, 15:20