Γιατί ψηφίζω ξανά το ΚΚΕ
Γιατί ψηφίζω ξανά το ΚΚΕ
Έχοντας ψηφίσει μικρά, μεγάλα κόμματα, αριστερα, δεξιά, κεντρώα και έχοντας μετανοιώσει για όλες τις επιλογές τη μόνη που δεν έκοψα το χέρι μου είναι στο κκε την τελευταία φορά. Και ακόμα πιο σίγουρα, από την προηγούμενη που το ψήφιζα με επιφύλαξη, τώρα θα το ψηφίσω ξανά.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Re: Γιατί ψηφίζω ξανά το ΚΚΕ
Έτσι όπως το βλέπω εγώ είναι το μόνο κόμμα που δείχνει και παρακινεί τον κόσμο να βελτιώσει τη ζωή του. Που ενδιαφέρεται για την ζωή των εργαζομένων ενώ όλα τα άλλα κόμματα κοιτάνε πως θα έχουν αναπτυξη οι επιχειρήσεις.
δεν σε ρώτησε κανείς
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
cool story broSol έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 10:50Έχοντας ψηφίσει μικρά, μεγάλα κόμματα, αριστερα, δεξιά, κεντρώα και έχοντας μετανοιώσει για όλες τις επιλογές τη μόνη που δεν έκοψα το χέρι μου είναι στο κκε την τελευταία φορά. Και ακόμα πιο σίγουρα, από την προηγούμενη που το ψήφιζα με επιφύλαξη, τώρα θα το ψηφίσω ξανά.

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Sol έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 10:50Έχοντας ψηφίσει μικρά, μεγάλα κόμματα, αριστερα, δεξιά, κεντρώα και έχοντας μετανοιώσει για όλες τις επιλογές τη μόνη που δεν έκοψα το χέρι μου είναι στο κκε την τελευταία φορά. Και ακόμα πιο σίγουρα, από την προηγούμενη που το ψήφιζα με επιφύλαξη, τώρα θα το ψηφίσω ξανά.
ΈλεοςSol έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 10:50Έχοντας ψηφίσει μικρά, μεγάλα κόμματα, αριστερα, δεξιά, κεντρώα και έχοντας μετανοιώσει για όλες τις επιλογές τη μόνη που δεν έκοψα το χέρι μου είναι στο κκε την τελευταία φορά. Και ακόμα πιο σίγουρα, από την προηγούμενη που το ψήφιζα με επιφύλαξη, τώρα θα το ψηφίσω ξανά.

Ο επικοινωνιολόγος του Κούλη στα γράφει;
γιατί μας σπας ταρχίδια όλη την ώρα? να αυτό ήταν ερώτηση
Παλιότερα μου έλεγε ένας ξάδερφος ότι βλέπει το κκε φιλικά και το ψηφίζει λόγω κυρίως αλέκας και του έλεγα πως αυτοί θα φέρουν δικτατορία, θα κλεισουν οι επιχειρήσεις και ολα αυτά που ακούω σήμερα από αλλους
-
Χαμένη ψήφος. Το ίδιο το ΚΚΕ το λέει, πως έτσι μετράμε δυνάμεις, γκρουπουσκουλιαρικη λογική. Η μερα25 η κάνα μικρό επαναστατικό.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Προ ολυμπιακών αγώνων δε άκουγα παπαρήγα και κανέλλη στη βουλή που έλεγαν πως το κόστος θα το φορτώσουν στο λαό και μου σηκωνόταν η τρίχα, έλεγα μα οι κομμουνιστές γιατί πολεμάνε την ελλάδα και τους περήφανους ολυμπιακούς μας αγώνες;
Τελικά είχαν δίκιο.
Τελικά είχαν δίκιο.
Sol έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 10:50Έχοντας ψηφίσει μικρά, μεγάλα κόμματα, αριστερα, δεξιά, κεντρώα και έχοντας μετανοιώσει για όλες τις επιλογές τη μόνη που δεν έκοψα το χέρι μου είναι στο κκε την τελευταία φορά. Και ακόμα πιο σίγουρα, από την προηγούμενη που το ψήφιζα με επιφύλαξη, τώρα θα το ψηφίσω ξανά.

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Δεν ξέρω, εγω πρώτη φορά αισθάνομαι σίγουρος. Μετά το 2012 παρακολουθούσα τις εξελίξεις στο συριζα και ένα χρόνο πριν τις εκλογες του 2015 είχε συνέδριο όπου αλλαξε το προγραμμα του και κατήργησε την εθνικοποιηση των τραπεζών έτσι γλύτωσα από το να ψηφίσω συριζα. Αν παρακολουθείς τις εξελίξεις σε όλα τα κόμματα βλέπεις την πορεία που ακολουθούν. Και το κκε πάει πολύ καλά σε αυτά που θέλω εγώ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 11:06Χαμένη ψήφος. Το ίδιο το ΚΚΕ το λέει, πως έτσι μετράμε δυνάμεις, γκρουπουσκουλιαρικη λογική. Η μερα25 η κάνα μικρό επαναστατικό.
- kongrosian
ME TO KKE ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!!
ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΑ25 ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!
ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΑ25 ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!
Κάποτε το ΚΚΕ έλεγε κατώτατος μισθός 1400, τώρα δεν το λέει πια, με πρόδωσε.Sol έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 11:14Δεν ξέρω, εγω πρώτη φορά αισθάνομαι σίγουρος. Μετά το 2012 παρακολουθούσα τις εξελίξεις στο συριζα και ένα χρόνο πριν τις εκλογες του 2015 είχε συνέδριο όπου αλλαξε το προγραμμα του και κατήργησε την εθνικοποιηση των τραπεζών έτσι γλύτωσα από το να ψηφίσω συριζα. Αν παρακολουθείς τις εξελίξεις σε όλα τα κόμματα βλέπεις την πορεία που ακολουθούν. Και το κκε πάει πολύ καλά σε αυτά που θέλω εγώ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 11:06Χαμένη ψήφος. Το ίδιο το ΚΚΕ το λέει, πως έτσι μετράμε δυνάμεις, γκρουπουσκουλιαρικη λογική. Η μερα25 η κάνα μικρό επαναστατικό.
Σου εύχομαι και εις ανώτερα. Εμείς δε θέμε. Με το ζόρι ''πιε γάϊδαρε αγιασμό''. Κουράζεις λατρεία.Sol έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 10:50Έχοντας ψηφίσει μικρά, μεγάλα κόμματα, αριστερα, δεξιά, κεντρώα και έχοντας μετανοιώσει για όλες τις επιλογές τη μόνη που δεν έκοψα το χέρι μου είναι στο κκε την τελευταία φορά. Και ακόμα πιο σίγουρα, από την προηγούμενη που το ψήφιζα με επιφύλαξη, τώρα θα το ψηφίσω ξανά.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ψηφίζω Νέα Δημοκρατία
από άγνωστος γνωστός » 20 Μάιος 2023, 22:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 333 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από άγνωστος γνωστός
22 Μάιος 2023, 01:45
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 417 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
10 Οκτ 2023, 09:30
-