Γιατί δεν θα ψηφίσω Θάνο Τζήμερο
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Γιατί δεν θα ψηφίσω Θάνο Τζήμερο
- Γιατί η έννοια "κρατισμός" είναι κενή περιεχομένου. Ο Τζήμερος διαστρεβλώνει την πραγματικότητα παρουσιάζοντας το πρώην δανειακό νυν μνημονειακό κράτος του ΠΑΣΟΚ και της Δεξιάς ως κατεξοχήν αριστερό. Συγχέοντας τις παθογένεις που έχει (διαφθορά, δημοσιουπαλληλικός παρασιτισμός, πελατοκρατία) με τις υπηρεσίες που προσφέρει (παιδεία, υγεία, ασφάλιση κλπ) ως εγγενείς σε αυτές.
- Γιατί δεν υποστηρίζω την σταδιακή ιδιωτικοποίηση του δημοσίου συστήματος παιδείας, υγείας, και ασφάλισης.
- Γιατί δεν πιστεύω ότι η αγορά αποτελεί τη λύση στα πάντα.
- Γιατί υποστηρίζω τις συλλογικές συμβάσεις στον ιδιωτικό τομέα.
- Γιατί το flat tax είναι άδικο και ξεπερασμένο από την οικονομική επιστήμη.
- Γιατί η αυστηροποίηση της νομοθεσίας δεν μειώνει τα ποσοστά της εγκληματικότητας.
- Γιατί δεν είμαι εμμονικός αντικομμουνιστής που μιλάει με όρους Ψυχρού Πολέμου στο 2023.
- Γιατί ο χοντρός που σέρνει μου τη σπάει.
- Γιατί δεν είμαι κολλημένος στο 1991.
- Γιατί δεν υποστηρίζω την σταδιακή ιδιωτικοποίηση του δημοσίου συστήματος παιδείας, υγείας, και ασφάλισης.
- Γιατί υποστηρίζω τις συλλογικές συμβάσεις στον ιδιωτικό τομέα.
- Γιατί η αυστηροποίηση της νομοθεσίας δεν μειώνει τα ποσοστά της εγκληματικότητας.
- Γιατί δεν είμαι εμμονικός αντικομμουνιστής που μιλάει με όρους Ψυχρού Πολέμου στο 2023.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Γιατί δεν θα ψηφίσω Θάνο Τζήμερο
γιατι απλα δεν ψηφιζω κνδ 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Κατευθείαν απο το Documento της Κυριακής

Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Dwarven Blacksmith
Καλά δεν πειράζει, σαμπως θα ψηφίσει και κανας άλλος;

H ΓΑΛΗ σίγουρα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑07 Μάιος 2023, 15:47Καλά δεν πειράζει, σαμπως θα ψηφίσει και κανας άλλος;
Σίγουρα ή με ερωτηματικό;Bazoomba έγραψε: ↑07 Μάιος 2023, 15:51H ΓΑΛΗ σίγουρα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑07 Μάιος 2023, 15:47Καλά δεν πειράζει, σαμπως θα ψηφίσει και κανας άλλος;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Να μην σώσω να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ.
- Golden Age
Ο Τζήμερος θα είναι η έκπληξη των εκλογών.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑07 Μάιος 2023, 15:47Καλά δεν πειράζει, σαμπως θα ψηφίσει και κανας άλλος;
Δεν περιμένουμε από ανθέλληνες και αριστερούς να πάρουν σωστή πολιτική απόφαση.ουτε κατά λάθος οπότε εννοείται ότι δε θα ψηφίσουν Τζημερο. Αν δεν ακούσουν νταούλια και τον ίδιο τον μυνχαουζεν να υπόσχεται ότι θα πραγματοποιήσει τις ιδεοληψίες τους δεν πείθονται
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Επειδη το δημόσιο τα παρέχει δωρεάν
Σωστα. Τα οικονομικα προβληματα της χώρας λύνονται και με τη ζητιανιά όπως κάνουμε τώρα
Αμέ. Οι βλακοκορεατες και οι βλακοεσθονοι που το εφάρμοσαν (και πολυ συντομα η Ιταλία) δεν βρήκαν προκοπή
Αμε. Εναλλακτικά θα μπορούσαμε να βαράμε παλαμάκια, να κάνουμε οτι κοιμόμαστε ενω μας κλέβουν η απλα δεηση στον Παντοδύναμο να μη μας βρει κανα κακό

Εδω τα μπέρδεψες. Το ΚΚΕ μιλάει λές και ειναι το 1940 για δικτατοριες του προλεταριατου. Ο Τζημ λεει "ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ"

Ποιοτικο επιχείρημα αντιπολίτευσης Νο 1
Ποιοτικο επιχείρημα αντιπολίτευσης Νο 2
Επειδη το δημόσιο τα παρέχει δωρεάν

Σωστα. Τα οικονομικα προβληματα της χώρας λύνονται και με τη ζητιανιά όπως κάνουμε τώρα

Αμέ. Οι βλακοκορεατες και οι βλακοεσθονοι που το εφάρμοσαν (και πολυ συντομα η Ιταλία) δεν βρήκαν προκοπή

Αμε. Εναλλακτικά θα μπορούσαμε να βαράμε παλαμάκια, να κάνουμε οτι κοιμόμαστε ενω μας κλέβουν η απλα δεηση στον Παντοδύναμο να μη μας βρει κανα κακό

Εδω τα μπέρδεψες. Το ΚΚΕ μιλάει λές και ειναι το 1940 για δικτατοριες του προλεταριατου. Ο Τζημ λεει "ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ"

Ποιοτικο επιχείρημα αντιπολίτευσης Νο 1

Ποιοτικο επιχείρημα αντιπολίτευσης Νο 2

Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Δεν... λόγω Φαήλου.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Διότι είμεθα woke σοσιαλδημοκράτες.
Ο μπαζούμπα είναι αρχετυπικός ζαίος που υποστηρίζει με τα χίλια προσδιορισμό ερωτικής ταυτότητας ακόμη και αν πρόκειται για ό,τι να' ναι περιπτώσεις (μονά-ζυγά σε φάσεις "την είδα στρέιτ τότε και κάτι αλλούτερο τότε") αλλά παθαίνει κατιτίς το αντιφιλελέ όταν κάποιος δηλώνει πολιτική προτίμηση.
Είναι αυτός ο μυστήριας προέλευσης δογματισμός της διδαχής του σωστού κι αληθινού, που παθαίνουν όλα τα προχωζαία και όλα τα εθνοζαία που τους στηρίζουν.
Αλλού γι 'αλλού κι αλλούτεροι γενικώς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 07 Μάιος 2023, 16:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί θα ψηφίσω Θάνο Τζήμερο
από Unique » 07 Μάιος 2023, 11:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 192 Απαντήσεις
- 5310 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
11 Μάιος 2023, 14:49
-
-
- 96 Απαντήσεις
- 2203 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sid Vicious
26 Μάιος 2023, 15:53
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί θα ψηφίσω ΝΔ...
από taxalata xalasa » 01 Ιουν 2023, 20:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 167 Απαντήσεις
- 3637 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
04 Ιουν 2023, 20:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί δεν θα ψηφίσω ΚΚΕ!
από taxalata xalasa » 08 Ιουν 2023, 19:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 11 Απαντήσεις
- 448 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
08 Ιουν 2023, 19:46
-