Μην κάνεις σαν παρανοϊκός εμβόλιολάγνος τώρα, μου το χαλάς.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 02:37δεν θέλω να είμαι συνέχεια ουρά της γαλης, θα κολλήσω καμία κακογουστίτιδα
Τίποτα δεν θα πάθεις.
Μην κάνεις σαν παρανοϊκός εμβόλιολάγνος τώρα, μου το χαλάς.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 02:37δεν θέλω να είμαι συνέχεια ουρά της γαλης, θα κολλήσω καμία κακογουστίτιδα
ε σου λεει αφου δεν τα τρώει στα ναρκωτικά και στις πουτανες, καλα ειμαστε. Αλλα οχι και το καπέλο εκτός μοδας, εκει βαζουμε κοκκινη γραμμη.BigChiefWahoo2 έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 02:38Εσύ είσαι πιο μλκς τελικάenaon έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 02:36Δικιο εχει ναι, ειναι της μοδας το καπέλο. Κατα τα αλλα τι ειπε, διαβασε την κουβεντα γενικά; ποιος νικάει;BigChiefWahoo2 έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 02:31Το έδειξα στη γυναίκα και μου είπε ότι είμαι απίστευτος μλκς
Τι να πει, της φαίνεται παράξενο πως ξοδεύω το χρόνο μου
"Ημεδαποι" αναγράφονται στα αστυνομικά δελτία.zteo έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 02:32Κοίτα εάν αρχίσεις να τις μετράς από την πτώση της Κωνσταντινούπολης μπορεί να έχεις δίκιο.Πτολεμαίος έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 02:09Στο πέρασμα δεκαετιών αν δεν είναι χιλιάδες, είναι σίγουρα πολλές εκατινταδες.
Αν παρακολουθήσεις κάνα αστυνομικό δελτίο θα δεις.
Μη σε μπερδεύουν τα "ημεδαπός εκανε/διέπραξε κλπ"
Και ναι οι Ρομά είναι ημεδαποί.Εκτος εάν θες να μετρήσουμε τις δολοφονίες που έχουν διαπράξει οι Πόντιοι, οι Κρητικοί, οι Αρκάδες κτλ στην Ελλάδα.
Παπάρα, δεν μ' ενδιαφέρει τι σου είπε η γυναίκα σου, ουτε οι στυλιστικές σου εκτιμήσεις για τις φωτογραφίες που εγώ ανέβασα, ούτε η συγγνώμη σου.BigChiefWahoo2 έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 02:31Ρε ΓΑΛΗ το έχω πει 700.000 φορές,σε συνάντηση από το Μαύρο Φόρουμ, αιώνες πριν.
Επειδή δεν δίνεις σημασία σε αυτά που γράφω δεν σημαίνει ότι δεν σου το έχω γράψει και ξαναγράψει.
Επίσης, να ξέρεις ότι μετάνιωσα για αυτό που έγραψα το μεσημέρι.
Το έδειξα στη γυναίκα και μου είπε ότι είμαι απίστευτος μλκς
Δίκιο έχει.
Δεν μπορώ να το κάνω καλλιτερο δυστυχώς.
Κάποιο λάθος έχει γίνει, εγώ δεν ήμουν καν μέλος τότε, τι συναντήσεις μου λες :-?ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 02:45Παπάρα, δεν μ' ενδιαφέρει τι σου είπε η γυναίκα σου, ουτε οι στυλιστικές σου εκτιμήσεις για τις φωτογραφίες που εγώ ανέβασα.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 02:34Τι έγραψες το μεσημέρι; Να δούμε άμα διορθώνεταιBigChiefWahoo2 έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 02:31
Ρε ΓΑΛΗ το έχω πει 700.000 φορές,σε συνάντηση από το Μαύρο Φόρουμ, αιώνες πριν.
Επειδή δεν δίνεις σημασία σε αυτά που γράφω δεν σημαίνει ότι δεν σου το έχω γράψει και ξαναγράψει.
Επίσης, να ξέρεις ότι μετάνιωσα για αυτό που έγραψα το μεσημέρι.
Το έδειξα στη γυναίκα και μου είπε ότι είμαι απίστευτος μλκς
Δίκιο έχει.
Δεν μπορώ να το κάνω καλλιτερο δυστυχώς.
Κι επειδή θυμάμαι πολύ καλά όλους τους ανθρώπους και όλες τις συναντήσεις και σ' αυτό και στο μαύρο φόρουμ, θέλω να μου πεις ποιος χρήστης ήσουν, σε ποια συνάντηση αναφέρεσαι και ποιοι άλλοι χρήστες ήταν παρόντες.
Οπότε, αν θυμάσαι το τι φόραγα, θα θυμάσαι σίγουρα και τον χώρο, την παρέα κλπ
Περιμένω λοιπόν λεπτομέρειες.
Ποιος ήσουν, πού βρεθήκαμε και με ποιους.
Φρόντισε να θυμηθείς. Αυτό μόνον. :)
"από τη δουλειά σου γράφω" λέει ο τύπος που μας έπρηξε τις μπάλες επειδή βγάζουμε κινητό στη δουλειά.
Ρε παπάρα ασ'το , το μετάνιωσα σου λέω.enaon έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 02:41ε σου λεει αφου δεν τα τρώει στα ναρκωτικά και στις πουτανες, καλα ειμαστε. Αλλα οχι και το καπέλο εκτός μοδας, εκει βαζουμε κοκκινη γραμμη.BigChiefWahoo2 έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 02:38Εσύ είσαι πιο μλκς τελικά
Τι να πει, της φαίνεται παράξενο πως ξοδεύω το χρόνο μου
Πρεσβυωπια. Ελπίζω στην κάλπη να μην μπερδεύτηκε και να βρήκε το ψηφοδέλτιο του τζημερου πράγματι
Διόρθωσα την παράθεση.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 02:46
Κάποιο λάθος έχει γίνει, εγώ δεν ήμουν καν μέλος τότε, τι συναντήσεις μου λες
μεχρι το ανεπίτρεπτο τα πηγαινες τοσο καλα.BigChiefWahoo2 έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 02:50Τα γραπτά της ΓΑΛΗΣ τα διαβάζω χρόνια, ανεπίτρεπτο που της έκανα τέτοια κριτική.