Έφιππης Αστυνομία αποκτά η Αθηνα
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Έφιππης Αστυνομία αποκτά η Αθηνα
https://www.newsit.gr/politikh/i-athina ... s/3816684/
Δεν ξέρω αν είναι τρολλια αλλά αν δεν είναι το βρισκω λίγο overkill
Όλα τα χαμε τα άλογα μας λειπανε.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Re: Έφιππης Αστυνομία αποκτά η Αθηνα
Μια χαρά!
Θα πετούν μολότωφ στον αστυνομικό και θα παίρνουν πρόστιμο των 30.000 ευρώ για κακοποίηση ζώου επειδή τρόμαξαν το άλογο!
Θα πετούν μολότωφ στον αστυνομικό και θα παίρνουν πρόστιμο των 30.000 ευρώ για κακοποίηση ζώου επειδή τρόμαξαν το άλογο!

Ίπποπτη κίνηση.George_V έγραψε: ↑12 Ιούλ 2023, 16:01https://www.newsit.gr/politikh/i-athina ... s/3816684/
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Χμμμμμ.....
σαν να μην μας τα λέει και πολύ καλά ο κ.υπουργός
ειδικά αν προσθέσουμε στην είδηση και αυτό

ειδικά αν προσθέσουμε στην είδηση και αυτό

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν κατάλαβες, με τη μολότοφ μπορεί όντως να το κάψουν ζωντανό το ζώο. Δεν μιλάμε απλά για "τρομαγμα".
Εκτός αν φοράνε και στα άλογα πυρίμαχο εξοπλισμό, όπως φοράνε οι ματατζηδες.
Μια χαρά τα λέει ο ιππουργός, τι δεν σ' αρέσει;
(καλά, δεν το συνεχίζω...)

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Παίζει και να μην είναι γιατι το διάβασα να γράφεται παντού, εκτός αν έπεσαν στην παγίδα και σοβαρά σαιτς.George_V έγραψε: ↑12 Ιούλ 2023, 16:01https://www.newsit.gr/politikh/i-athina ... s/3816684/
Εν τω μεταξύ, παίζει να νομιζουν ότι αυτή είναι καμία φιλοζωική κίνηση ξέρω 'γω, που θα "ανεβάσει τις μετοχές" τους, αλλά το ακριβώς αντίθετο είναι. Κακοποίηση του ζώου.
Παίζει να το κάνουν μόνο από Μάρτη και μετά, που αρχίζει να πλακώνει ο τουρισμός στην Αθήνα, μόνο και μόνο για να πουλάνε vintage μούρη στους τουρίστες.
Κακοποίηση γιατί; Λόγω κινδύνου ή λόγω καθημερινής χρήσης των ζώων;vantono έγραψε: ↑12 Ιούλ 2023, 16:16Παίζει και να μην είναι γιατι το διάβασα να γράφεται παντού, εκτός αν έπεσαν στην παγίδα και σοβαρά σαιτς.George_V έγραψε: ↑12 Ιούλ 2023, 16:01https://www.newsit.gr/politikh/i-athina ... s/3816684/
Εν τω μεταξύ, παίζει να νομιζουν ότι αυτή είναι καμία φιλοζωική κίνηση ξέρω 'γω, που θα "ανεβάσει τις μετοχές" τους, αλλά το ακριβώς αντίθετο είναι. Κακοποίηση του ζώου.
Παίζει να το κάνουν μόνο από Μάρτη και μετά, που αρχίζει να πλακώνει ο τουρισμός στην Αθήνα, μόνο και μόνο για να πουλάνε vintage μούρη στους τουρίστες.

- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ε είναι μέχρι να καεί το πρώτο άλογο.Isildur έγραψε: ↑12 Ιούλ 2023, 16:18Κακοποίηση γιατί; Λόγω κινδύνου ή λόγω καθημερινής χρήσης των ζώων;vantono έγραψε: ↑12 Ιούλ 2023, 16:16Παίζει και να μην είναι γιατι το διάβασα να γράφεται παντού, εκτός αν έπεσαν στην παγίδα και σοβαρά σαιτς.George_V έγραψε: ↑12 Ιούλ 2023, 16:01https://www.newsit.gr/politikh/i-athina ... s/3816684/
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
6 άλογα στο κέντρο της Αθήνας μόνο και κυρίως σε παρελάσεις γιορτές κλπ . Χαλαρώστε.
μην ονειρεύεστε καψίματα νομιζω, εχει ξαναμπει το θεμα, 6 αλογα για παρελάσεις, το λεει και το αρθρο που ανέβασε ο γιώργος.
Άρα, δεν είναι κακοποίηση η χρήση του. Πιθανή κακοποίηση θα υπάρξει σε περίπτωση συμπλοκής κλπ. Και τότε βέβαια, άντε να βγάλεις άκρη ποιος θα θεωρηθεί ο "κακοποιητής"... ο καθένας τα δικά του θα λέει, ως συνήθως.George_V έγραψε: ↑12 Ιούλ 2023, 16:19Ε είναι μέχρι να καεί το πρώτο άλογο.Isildur έγραψε: ↑12 Ιούλ 2023, 16:18Κακοποίηση γιατί; Λόγω κινδύνου ή λόγω καθημερινής χρήσης των ζώων;vantono έγραψε: ↑12 Ιούλ 2023, 16:16
Παίζει και να μην είναι γιατι το διάβασα να γράφεται παντού, εκτός αν έπεσαν στην παγίδα και σοβαρά σαιτς.

Ασχολείστε με τα άλογα ενώ το θέμα της ημέρας είναι η κατάργηση της Πανεπιστημιακής αστυνομίας δια στόματος Μηταράκη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 167 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
25 Μαρ 2025, 18:16
-
-
Νέα δημοσίευση Το πανεπιστήμιο Πατρών αποκτά παράρτημα στην Αλεξανδρεια
από Ίακχος » 14 Σεπ 2024, 11:58 » σε Θετικές Επιστήμες - 2 Απαντήσεις
- 240 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
14 Σεπ 2024, 16:36
-
-
- 60 Απαντήσεις
- 1768 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
12 Απρ 2024, 11:31
-
-
Νέα δημοσίευση Οι εμπειρίες σας από την Ελληνική Αστυνομία.
από Kauldron » 16 Ιαν 2025, 10:12 » σε Κοινωνικά θέματα - 63 Απαντήσεις
- 1137 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
16 Ιαν 2025, 21:24
-