Θα στηριζατε τη μερική ιδιωτικοποίηση των δασών;
Θα στηριζατε τη μερική ιδιωτικοποίηση των δασών;
Προκειμένου να προφυλλασονται πολύ καλλιτερα από τις πυρκαγιές μέσω ιδιωτικών εταιρειών. Για αντάλλαγμα οι εταιρείες θα έπαιρναν δικαιώματα υλοτομίας, χώρους για φωτοβολταϊκά και ανεμογγενητριες καθώς και έσοδα από οργανωμένο κυνήγι.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Re: Θα στηριζατε τη μερική ιδιωτικοποίηση των δασών;
Όχι γιατί είναι ακριβά πράγματα και δεν έχει κέρδος και συμφέρον να τα διατηρήσει μια εταιρεία. Ειδικά χώροι για φωτοβολταϊκά μπορούν να δωθούν έτσι κι αλλιώς και με τόσα άπειρα ξεροβούνια (λόφους) που έχουμε που είναι επίσης δημόσια δεν χρειάζεται να κοπεί μέρος δάσους.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Όχι. Δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει, θα πρέπει να τα ξεζουμίσουν για να υπάρχει αρκετό κέρδος ώστε να καλυφθούν τα τεράστια κόστη φύλαξης και αποτροπής-αντιμετώπισης πυρκαγιών.
Είναι ένα βάρος που πρέπει να αναλαμβάνει το κράτος για το καλό όλων.
* Δεν είμαι αντίθετος με την συμμετοχή ιδιωτών με άλλον τρόπο, π.χ. διαγωνισμός και πληρωμή του ιδιώτη από το κράτος για φύλαξη κλπ. Στο εξωτερικό υπάρχουν τέτοιες εταιρείες.
Είναι ένα βάρος που πρέπει να αναλαμβάνει το κράτος για το καλό όλων.
* Δεν είμαι αντίθετος με την συμμετοχή ιδιωτών με άλλον τρόπο, π.χ. διαγωνισμός και πληρωμή του ιδιώτη από το κράτος για φύλαξη κλπ. Στο εξωτερικό υπάρχουν τέτοιες εταιρείες.
- Dwarven Blacksmith
Να μπουν και στο χρηματιστήριο. Μετά το κράτος θα πρέπει να τα προστατέψει να μην χάσουν οι μεγαλομέτοχοι και οι μικρομέτοχοι, εμείς δηλαδή που θα κλαίμε ότι όχι μόνο δεν θα δώσει μέρισμα η Πάρνηθα φέτος αλλά χάσαμε και τα λεφτά μας.

στα νησιά του Ιονίου υπάρχουν ιδιωτικά δάση...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άμα υπήρχε κέρδος θα είχε γίνει ήδη. Βασικά γίνεται ήδη π.χ. ανεμογεννήτριες ή μεταλλεία.
Δεν είναι ανάγκη να γίνεται για όλο το δάσος αλλά για μέρος του.
Αμα βρεθεί ευκαιρία ο Μούλης θα το κάνει και για όλο το δάσος.
Δεν είναι ανάγκη να γίνεται για όλο το δάσος αλλά για μέρος του.
Αμα βρεθεί ευκαιρία ο Μούλης θα το κάνει και για όλο το δάσος.
Η σκέψη είναι προσωπική και όχι του κόμματος Μπογδάνου
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Υπάρχουν ιδιόκτητα δάση στην Ελλάδα. Ξέρω ένα που ανήκει σε μεγάλη οικογένεια και ένα άλλο που ανήκει σε ένα χωριό. Τις δύο φορές που ξέσπασε πυρκαγιά στο δεύτερο, κατασβέστηκε άμεσα.
Είμαι υπέρ.
Είμαι υπέρ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Υδράργυρος
Κατά. Ότι δεν παίρνει μισθό μόνιμου μένει στο δημόσιο.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Κλείνεις αεροστεγώς την αίθουσα, ψεκάζεις ένα βυτίο bygon και την ανοίγεις μετά από ένα χρόνο.Υδράργυρος έγραψε: ↑19 Ιούλ 2023, 22:02Δημοπρατηση δασων σε ιδιωτες. Εικονα απο το μελλον
[img]https://i.postimg.cc/d3qhmZP1/FB-I ... .jpg[/img]
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Summon Ναύτης Philip Mortimer
Εαν βγει ο Κουλης και δηλωσει δημοσια οτι ειναι αχρηστοι η αδιαφοροι να τα προστατευσουν θα το σκεφτω.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Φοβερή ιδέα, αλλά έχω καλύτερη.
Εγώ λέω να ιδιωτικοποιηθεί ο πάτος μας. Να περνάει μια φορά τον μήνα ένας ιδιώτης να ελέγχει εάν το έντερο μας είναι κομπλέ.
Εγώ λέω να ιδιωτικοποιηθεί ο πάτος μας. Να περνάει μια φορά τον μήνα ένας ιδιώτης να ελέγχει εάν το έντερο μας είναι κομπλέ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 45 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
Χθες, 20:37
-
-
Νέα δημοσίευση Ιδιωτικοποίηση του κράτους
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 22 Ιούλ 2023, 22:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 581 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
23 Ιούλ 2023, 12:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Λαϊκή ιδιωτικοποίηση παραλίας
από Dwarven Blacksmith » 01 Αύγ 2023, 23:57 » σε Κοινωνικά θέματα - 48 Απαντήσεις
- 1504 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bill Hicks
03 Αύγ 2023, 07:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΑΜΕΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ
από Frappezitis » 26 Μαρ 2024, 14:25 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 120 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros