Πορτοσάλταρε...
Re: Πορτοσάλταρε...
Πέστα ρε Άρη μπας και ξυπνησουν οι στόκοι του Ελλαδιστάν
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Dwarven Blacksmith
Δεν παλεύονται άλλο, σε λίγο θα μας λένε να μελετήσουμε τη Γουακάντα.

Oι Θάντερκατς, κύριοι, προσγειώθηκαν σε άγνωστο πλανήτη, και μέσα σε λίγες μέρες είχαν χτίσει ολόκληρη βάση!Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 13:22Δεν παλεύονται άλλο, σε λίγο θα μας λένε να μελετήσουμε τη Γουακάντα.
- Υδράργυρος
Αντιλαικισμος- αυτη η μαστιγα
Δεν φτάνει που διδάσκει σουρεαλισμό στους παππούδες το πρωί, τον κατηγορείτε κξ από πάνω.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Μλκ ο τύπος θυμίζει μπάρμπα στο καφενείο που τα 'χει τσούξει και λέει μεν ενδιαφέρουσες ιστορίες, αλλά δεν ξέρεις αν έστω 1% είναι αληθινό ή τα έβγαλε όλα απ'την γκλάβα του.
Τι ότι το σπίτι του είναι μέσα σε παρθένο δάσος, φάση Αμαζόνιος

Τι ότι πάει και παρκάρει το 747 του (μλκ έλεος τι να το κάνει το 747. Θα μου πεις γιατί, χρειάζεται το 727; όχι).

Πως αυτός ο παρλαπίπας είναι διευθύνων σύμβουλος του ΣΚΑΙ, δεν ξέρω...

Τι ότι πάει και παρκάρει το 747 του (μλκ έλεος τι να το κάνει το 747. Θα μου πεις γιατί, χρειάζεται το 727; όχι).

Αυτό είναι μια καλή απορία. Επιπλέον μιλάμε και για απόφοιτο δημοτικού και αν.masterridley έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 17:12Μλκ ο τύπος θυμίζει μπάρμπα στο καφενείο που τα 'χει τσούξει και λέει μεν ενδιαφέρουσες ιστορίες, αλλά δεν ξέρεις αν έστω 1% είναι αληθινό ή τα έβγαλε όλα απ'την γκλάβα του.
Λογικά συγγενής κάποιου ή γιουσουφάκι (κωλόφαρδος με την original έννοια = ευρύπρωκτος)
μπουμερ είναι κατεβαίναν από χωριά με ενα ξερό δίπλωμα ή και χωρίς τίποτα καλή ώρα μεγαλοπιάνονταν και στρογγυλοκάθονταν και γίναν νεο-νουδούληδες. Ξεκινησε να δουλευει 1980 που δέναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα. οτι και να βγαίνει από το στόμα είναι βλακείες .masterridley έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 17:12Πως αυτός ο παρλαπίπας είναι διευθύνων σύμβουλος του ΣΚΑΙ, δεν ξέρω...
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
masterridley έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 17:12Μλκ ο τύπος θυμίζει μπάρμπα στο καφενείο που τα 'χει τσούξει και λέει μεν ενδιαφέρουσες ιστορίες, αλλά δεν ξέρεις αν έστω 1% είναι αληθινό ή τα έβγαλε όλα απ'την γκλάβα του.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σκιστα τα ζαια (και τα εθνοζαια) Πορτοσάλταρε
από georgebi » 12 Φεβ 2024, 12:05 » σε Εσωτερική Πολιτική - 240 Απαντήσεις
- 5186 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi