Η Αρια φυλη τελικά θέλει να μας κάψει;
ερχονται οι ξενοι και μας παιρνουν τις φωτιες
Ρόδος: 20χρονος Γερμανός συνελήφθη για εμπρησμό στις Φάνες
Ένας 20χρονος Γερμανός τουρίστας συνελήφθη στη Ρόδο για εμπρησμό στις Φάνες.
Ρόδος: 20χρονος Γερμανός συνελήφθη για εμπρησμό στις Φάνες
Λάθρο, τουρίστες, συνταξιούχους ό,τι γουστάρεις επιστρατεύουνε οι ξένες δυνάμεις για να κάψουνε τα ελληνικά δάση.Frappezitis έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 06:25Α στο καλό,κι εγω που νόμιζα,ότι τις φωτιές τις βαζουν οι κακοί ''λαθρο'',που είναι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι και θέλουν το κακό της χώρας.
ερχονται οι ξενοι και μας παιρνουν τις φωτιεςΡόδος: 20χρονος Γερμανός συνελήφθη για εμπρησμό στις Φάνες
Ναι, λες και δεν τα καίμε από μόνοι μαςΑλιόσα έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 14:38Λάθρο, τουρίστες, συνταξιούχους ό,τι γουστάρεις επιστρατεύουνε οι ξένες δυνάμεις για να κάψουνε τα ελληνικά δάση.Frappezitis έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 06:25Α στο καλό,κι εγω που νόμιζα,ότι τις φωτιές τις βαζουν οι κακοί ''λαθρο'',που είναι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι και θέλουν το κακό της χώρας.
ερχονται οι ξενοι και μας παιρνουν τις φωτιεςΡόδος: 20χρονος Γερμανός συνελήφθη για εμπρησμό στις Φάνες
Ο 20αχρονος Γερμανός τουρίστας Μαχμούτ Γιλντιρίμ;Frappezitis έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 06:25Α στο καλό,κι εγω που νόμιζα,ότι τις φωτιές τις βαζουν οι κακοί ''λαθρο'',που είναι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι και θέλουν το κακό της χώρας.
Frappezitis έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 06:25Α στο καλό,κι εγω που νόμιζα,ότι τις φωτιές τις βαζουν οι κακοί ''λαθρο'',που είναι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι και θέλουν το κακό της χώρας.
πατησιωτης έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 16:25Θα έχετε ανταγωνισμό από εδώ και πέρα στις θεωρίες διότι και οι Ουκρανοί τα ίδια σχολεία προπαγάνδας με αυτούς που σας τα έμαθαν έβγαλαν.Frappezitis έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 06:25Α στο καλό,κι εγω που νόμιζα,ότι τις φωτιές τις βαζουν οι κακοί ''λαθρο'',που είναι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι και θέλουν το κακό της χώρας.
https://www.facebook.com/permalink.php? ... cale=el_GR
Η Αλεξανδρούπολη ετοιμάζεται να γίνει κομβος μεταφοράς ενεργειας.
Η Αλεξανδρούπολη ετοιμάζεται να γίνει κόμβος μεταφοράς των ουκρανικών σιτηρών.
Η Αλεξανδρούπολη ετοιμάζεται να γίνει κόμβος μεταφοράς των δυτικών όπλων.
Η Αλεξανδρούπολη καίγεται.
Ή κανένας οπαδός του Afd, φιλαράκι του Πούτιν;Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 16:20Ο 20αχρονος Γερμανός τουρίστας Μαχμούτ Γιλντιρίμ;Frappezitis έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 06:25Α στο καλό,κι εγω που νόμιζα,ότι τις φωτιές τις βαζουν οι κακοί ''λαθρο'',που είναι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι και θέλουν το κακό της χώρας.
Μεταξύ ενός άχρηστου βλάκα και ενός (οριακά έστω) ικανού μπάσταρδου/μουνόπανου, ποιόν θα διάλεγες να σε διαφεντέψει?sys3x έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 16:35Απίθανα ψεκλέβελς από τα νουδουλικά για ακόμη μια φορά, και για ποιον λόγο μάλιστα; για να ξεπλύνουν την αχρηστοανικανότητα μην χαλάσει το κονφιρμέησο μπάηας μην έχουνε τίποτε μπάηερς ρημόρς και χαλάσει η βόλεψη τους και ο απίστευτος εθισμός τους στην αναξιοκρατία.
Ανθρώπινα σκουπίδια, οι ζαίοι ήτανε πραγματικά γατάκια μπροστά σας.
Κανέναν, απλά τονίζω το προφανές.student έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 17:00Μεταξύ ενός άχρηστου βλάκα και ενός (οριακά έστω) ικανού μπάσταρδου/μουνόπανου, ποιόν θα διάλεγες να σε διαφεντέψει?sys3x έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 16:35Απίθανα ψεκλέβελς από τα νουδουλικά για ακόμη μια φορά, και για ποιον λόγο μάλιστα; για να ξεπλύνουν την αχρηστοανικανότητα μην χαλάσει το κονφιρμέησο μπάηας μην έχουνε τίποτε μπάηερς ρημόρς και χαλάσει η βόλεψη τους και ο απίστευτος εθισμός τους στην αναξιοκρατία.
Ανθρώπινα σκουπίδια, οι ζαίοι ήτανε πραγματικά γατάκια μπροστά σας.