Tyler McBeth. Σύντομα ο πρώτος κύριος της Ελλάδας?
- Τοξοβόλος_UK
Tyler McBeth. Σύντομα ο πρώτος κύριος της Ελλάδας?
Τι γνώμη έχετε για τον Tyler στη περίπτωση που σύντομα γίνει ο πρώτος κύριος στην Ελλάδα?
Θα είναι η πρώτη φορά που θα έχουμε πρώτο κύριο στη χώρα. Πολλοί περιμέναν οτι αυτό θα γινόταν αν είχαμε γυναίκα πρωθυπουργό αλλά μάλλον οι εξελίξεις μας προλαβαίνουν.
Στη περίπτωση λοιπόν που ο Κασσελάκης αργά ή γρήγορα γίνει Πρωθυπουργός κάτι το οποίο ύστερα από τη σημερινή του νίκη είναι σχεδόν προδιαγεγραμμένο πως θα μπορούσε η Ελλάδα να αξιοποιήσει τον Tyler? Σε γενικές γραμμές ξέρω οτι οι σύζυγοι Πρωθυπουργών είναι πιο πολύ γλάστρες αλλά κάνουν διάφορα φιλανθρωπικά. Που θα τον βλέπατε να έχει θετικό impact στην Ελληνική κοινωνία?
Θα είναι η πρώτη φορά που θα έχουμε πρώτο κύριο στη χώρα. Πολλοί περιμέναν οτι αυτό θα γινόταν αν είχαμε γυναίκα πρωθυπουργό αλλά μάλλον οι εξελίξεις μας προλαβαίνουν.
Στη περίπτωση λοιπόν που ο Κασσελάκης αργά ή γρήγορα γίνει Πρωθυπουργός κάτι το οποίο ύστερα από τη σημερινή του νίκη είναι σχεδόν προδιαγεγραμμένο πως θα μπορούσε η Ελλάδα να αξιοποιήσει τον Tyler? Σε γενικές γραμμές ξέρω οτι οι σύζυγοι Πρωθυπουργών είναι πιο πολύ γλάστρες αλλά κάνουν διάφορα φιλανθρωπικά. Που θα τον βλέπατε να έχει θετικό impact στην Ελληνική κοινωνία?
Re: Tyler McBeth. Σύντομα ο πρώτος κύριος της Ελλάδας?
Τοξοβόλος_UK έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 04:16Στη περίπτωση λοιπόν που ο Κασσελάκης αργά ή γρήγορα γίνει Πρωθυπουργός κάτι το οποίο ύστερα από τη σημερινή του νίκη είναι σχεδόν προδιαγεγραμμένο

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ο αντρας της ΠτΔ δεν θεωρείται Πρώτος Κύριος?
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αφου τον λεν Μακ Μπεθ, θα λέει: Είναι η πούτσα του πρωθυπουργού αυτό που βλέπω μπροστά στα μάτια μου;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 742 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy