Βαρουφάκαρος
Βαρουφάκαρος
Στο 5:12 λέει για τον Πούτιν, όταν όλοι τον χάιδευαν
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Re: Βαρουφάκαρος
Γιατί αυτός και ο Τσιπρας είναι εκτός φυλακής για το α εξάμηνο του 2015;
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Βασικά εσύ πρέπει να πας φυλακή που εύχεσαι καρκίνους δημόσια. Πάρε το κουβαδάκι σου τώρα.
Με φοβίζει ότι αυτά που λεει για τεχνοφεουδαρχία μου ακουγονται λογικα. Αν φτάσουμε να ειναι η φωνη της λογικης ο βαρουφ εχουμε σοβαροτερα προβληματα σα πολιτιζμος. αλλα το βιντεακι που εξηγει το κονσεπ στον Σλάβοϊ που και αυτος εχει αρχισει να μου γυαλιζει (γμτμ) ειναι διαμαντακι.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Εγώ επιδοκιμασα τον αγανακτισμενο αστυνομικό. Ευχήθηκε σε αλήτες καρκίνο. Μια ζωή απολογητες των μπαχαλακηδων που πετάνε μολότοφ. Ζώα!! Θέλετε να ξανακυβερνησετε κιόλας

Μας φεσωσε 100 δις ευρώ ο καταληψίας μαζί με τον Βαρουφάκη https://www.naftemporiki.gr/finance/530 ... -tou-2015/
Ο συριζα απευθύνεται σε ζώα
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Δεν ήξερα ότι είναι δικός μας ο Γουότερς.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ωραίο νήμα! Αλλά όχι στην Πολιτική, αυτά εδώ τα βάζουμε
Yanis Varoufakis on the death of capitalism
Ακόμη καλύτερα στο Μουσείο ατόφιο.
Εγώ τά 'χω πει, ο Γιάνης είναι προ χριστού προφήτης.
Σε 10-20 χρόνια οι απόψεις του θα είναι η μέινστριμ πολιτική σκέψη της Δύσης.
Το κακό είναι πως παραείναι εγωπαθής και νάρκισσος για πολιτικός.
Σε 10-20 χρόνια οι απόψεις του θα είναι η μέινστριμ πολιτική σκέψη της Δύσης.
Το κακό είναι πως παραείναι εγωπαθής και νάρκισσος για πολιτικός.
Ο Γιανης ως πολιτικος ειναι για τα τσιμεντα, αλλα ως ακαδημαικος εχει χαρτογραφησει με μαθηματικη ακριβεια το τρεχον κοινωνικοοικονομικο συστημα. Στο συγκεκριμμενο με τον Τεχνοφεουδαλισμο: απο το 2008 ακουμε για το τελος του Καπιταλισμου, ομως αυτο που ερχεται - βασικα εχει ερθει ηδη - δεν ειναι οι επιγονοι του Μαρξ και του Ενγκελς, αλλα ο Musk και ο Bezos.Yochanan έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 11:53Με φοβίζει ότι αυτά που λεει για τεχνοφεουδαρχία μου ακουγονται λογικα. Αν φτάσουμε να ειναι η φωνη της λογικης ο βαρουφ εχουμε σοβαροτερα προβληματα σα πολιτιζμος. αλλα το βιντεακι που εξηγει το κονσεπ στον Σλάβοϊ που και αυτος εχει αρχισει να μου γυαλιζει (γμτμ) ειναι διαμαντακι.
Μάντεψες ποιος είναι πιο σπουδαία προσωπικότητα. Ο Ρότζερ Γουότερς ή ο βλαχοπουθενάς του φόρουμ;sharp έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 12:19Ωραίο νήμα! Αλλά όχι στην Πολιτική, αυτά εδώ τα βάζουμε

Μου έχετε και κριτήριο και νοητική επάρκεια για το τι είναι σοβαρό και τι αστείο

Ενώ εσύ όχι ας πούμε. Που μου έσβηνες νήμα που έκραζα την Μιχαλολιάκου με τη δικαιολογία ότι δεν ήταν χάι επιπέδου ο λόγος μου. Έτσι! Επειδή το συγκεκριμένο δευτερόλεπτο, την είδες ποιοτικός. Κι όχι ποιοτικός με συγκερκιμένα κριτήρια, αλλά με το πως το ένιωσες. Γιατί έτσι και πάλι.

και δεύτερο, έχεις γνώσεις ή επιχειρήματα να αποδείξεις το αν έχει κάποιος ναρκισσιστική προσωπικότητα

Α δεν μου αρέσει αυτός, μου βγάζει κάτι ναρκισσιστικό. Α δεν θέλω νάρκισσους. Θέλω να μου κάθονται ωραία στο μάτι.
Το περιεχόμενο του λόγου και τα νοήματα, ποιος τα γαμάει μωρέ; Γι αυτά ζούμε;