Αρχίσανε να πηδάνε από το καράβι της ΝΔ
- Ληστοσυμμορίτης
Αρχίσανε να πηδάνε από το καράβι της ΝΔ
Ο εργολήπτης τεχνικών έργων Γιάννης Θωμάς υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Καρδίτσας παραιτήθηκε σήμερα το πρωί από το συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού, αποδίδοντας την απόφασή του αυτή στις καταστροφικές πλημμύρες.
Η δήλωσή του
«ΔΗΛΩΝΩ σε όλους τους συμπολίτες μου, τους συνεργάτες μου, τους φίλους μου, την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ μου απο το ψηφοδέλτιο του ΚΩΝ/ΝΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ” για τις περιφερειακές εκλογές του 2023 διότι μετά τα τραγικά συμβάντα που συνέβησαν στην Περιοχή της Καρδίτσας και κυρίως στον Δήμο Παλαμά, διαφωνώ απόλυτα με τον τρόπο διαχείρισης της έκτακτης κατάστασης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και συγκεκριμένα με την στρατηγική που ακολούθησαν ο κ. Κώστας Αγοραστός και όλοι οι αιρετοί της παράταξης του. Την στρατηγική αυτή δεν θα την διευκολύνω.
Η παρωδία της Περιφέρειας «έπνιξε» το Δήμο Παλαμά και σκότωσε και εξαθλίωσε τους συμπολίτες μου αφού άφησε τους περισσότερους χωρίς σπίτι, χωρίς χωράφια και χωρίς δουλειά.
Δεν διανοούμαι μετά την απόλυτη καταστροφή που συντελέστηκε να ζητήσω την ψήφο των συμπολιτών μου στην περιφερειακή ενότητα Καρδίτσας και μάλιστα με την παράταξη που με απογοήτευσε ακολουθώντας στρατηγικές που θέλουν να προφυλάξουν τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα και να αφανίσουν από το χάρτη τον τόπο μου.
Ξεκαθαρίζω ότι η εμπλοκή μου στις επικείμενες εκλογές δεν έγινε ποτέ με όρους προσωπικού συμφέροντος αλλά προσφοράς. Αναλαμβάνω πλήρως την πολιτική ευθύνη και δηλώνω ότι ΑΠΟΣΥΡΟΜΑΙ από την ως άνω υποψηφιότητα μου».
Θωμάς Ιωάννης
Παλαμάς Καρδίτσας
https://www.trikalanews.gr/paraitithike ... plimmyres/
Αρχίσανε να πηδάνε από το καράβι.
Η δήλωσή του
«ΔΗΛΩΝΩ σε όλους τους συμπολίτες μου, τους συνεργάτες μου, τους φίλους μου, την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ μου απο το ψηφοδέλτιο του ΚΩΝ/ΝΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ” για τις περιφερειακές εκλογές του 2023 διότι μετά τα τραγικά συμβάντα που συνέβησαν στην Περιοχή της Καρδίτσας και κυρίως στον Δήμο Παλαμά, διαφωνώ απόλυτα με τον τρόπο διαχείρισης της έκτακτης κατάστασης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και συγκεκριμένα με την στρατηγική που ακολούθησαν ο κ. Κώστας Αγοραστός και όλοι οι αιρετοί της παράταξης του. Την στρατηγική αυτή δεν θα την διευκολύνω.
Η παρωδία της Περιφέρειας «έπνιξε» το Δήμο Παλαμά και σκότωσε και εξαθλίωσε τους συμπολίτες μου αφού άφησε τους περισσότερους χωρίς σπίτι, χωρίς χωράφια και χωρίς δουλειά.
Δεν διανοούμαι μετά την απόλυτη καταστροφή που συντελέστηκε να ζητήσω την ψήφο των συμπολιτών μου στην περιφερειακή ενότητα Καρδίτσας και μάλιστα με την παράταξη που με απογοήτευσε ακολουθώντας στρατηγικές που θέλουν να προφυλάξουν τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα και να αφανίσουν από το χάρτη τον τόπο μου.
Ξεκαθαρίζω ότι η εμπλοκή μου στις επικείμενες εκλογές δεν έγινε ποτέ με όρους προσωπικού συμφέροντος αλλά προσφοράς. Αναλαμβάνω πλήρως την πολιτική ευθύνη και δηλώνω ότι ΑΠΟΣΥΡΟΜΑΙ από την ως άνω υποψηφιότητα μου».
Θωμάς Ιωάννης
Παλαμάς Καρδίτσας
https://www.trikalanews.gr/paraitithike ... plimmyres/
Αρχίσανε να πηδάνε από το καράβι.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Re: Αρχίσανε να πηδάνε από το καράβι της ΝΔ
Πάλι καλά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Μεγάλη απώλεια.
- Ληστοσυμμορίτης
εννοείς για ψήφους;
- Otto Weininger
Φοβερή απώλεια.
Πέφτει η κυβέρνηση.
Πέφτει η κυβέρνηση.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Ληστοσυμμορίτης
μια τρίχα είναι, έτσι ξηλώνεται το πουλόβερ
- Otto Weininger
Μη μπερδεύεις την ΝΔ με την καράφλα σου.
- Ληστοσυμμορίτης
Και για πες, συμφωνείς με τους λόγους που έφυγε;Otto Weininger έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 00:20Μη μπερδεύεις την ΝΔ με την καράφλα σου.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Ρε μλκες τα πιστεύετε τώρα αυτά;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Otto Weininger
Πουτσα μου αν έφυγε ή όχι.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 00:21Και για πες, συμφωνείς με τους λόγους που έφυγε;
- Ληστοσυμμορίτης
Εχει δίκιο ο άνθρωπος σε αυτά που λέει ή όχι;Otto Weininger έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 00:25Πουτσα μου αν έφυγε ή όχι.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Πρέπει να είσαι υδρολόγος επί τόπου στη Θεσσαλία για να έχεις άποψη για το τι έκανε και τι δεν έκανε ο Αγοραστός και αυτή να έχει κάποια επιστημονική βάση και όχι βάση εντυπώσεων.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 00:21Και για πες, συμφωνείς με τους λόγους που έφυγε;
Επειδή αναφέρεται κυρίως στο δήμο Παλαμά κυκλοφορεί η φήμη ότι κάποιοι γκρέμισαν ένα ανάχωμα για να σωθεί η ευρύτερη περιοχή και πλημμύρισε ο Παλαμάς.Ο Αγοραστός αρνείται ότι έδωσε αυτός παρόμοια εντολή και κανείς δεν ξέρει ποιός την έδωσε,εάν ήτσν σωστή ή όχι ή και εάν δόθηκε ή κάποιοι αυτενέργησαν.Το βέβαιο είναι ότι αυτοί που πλημμύρισαν θα είναι εναντίον ασχέτως εάν ήταν σκόπιμη ή όχι και την Κυριακή θα ψηφίσουν ανάλογα.Ο ίδιος δηλώνει κάτοικος Παλαμά και άρα είναι δεδομένο ότι έτσι κι αλλιώς εκεί θα τον μαύριζαν.Τώρα αν θέλεις να κρίνω εγώ εάν το ανάχωμα που γκρεμίσθηκε έσωσε την πόλη της Καρδίτσας εις βάρος του Παλαμά,δεν το γνωρίζω.
- Otto Weininger
Τι εννοείς κάνεις δεν ξέρει ποιος εδώσε την εντολή;πατησιωτης έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 00:31Πρέπει να είσαι υδρολόγος επί τόπου στη Θεσσαλία για να έχεις άποψη για το τι έκανε και τι δεν έκανε ο Αγοραστός και αυτή να έχει κάποια επιστημονική βάση και όχι βάση εντυπώσεων.
Επειδή αναφέρεται κυρίως στο δήμο Παλαμά κυκλοφορεί η φήμη ότι κάποιοι γκρέμισαν ένα ανάχωμα για να σωθεί η ευρύτερη περιοχή και πλημμύρισε ο Παλαμάς.Ο Αγοραστός αρνείται ότι έδωσε αυτός παρόμοια εντολή και κανείς δεν ξέρει ποιός την έδωσε,εάν ήτσν σωστή ή όχι ή και εάν δόθηκε ή κάποιοι αυτενέργησαν.Το βέβαιο είναι ότι αυτοί που πλημμύρισαν θα είναι εναντίον ασχέτως εάν ήταν σκόπιμη ή όχι και την Κυριακή θα ψηφίσουν ανάλογα.Ο ίδιος δηλώνει κάτοικος Παλαμά και άρα είναι δεδομένο ότι έτσι κι αλλιώς εκεί θα τον μαύριζαν.Τώρα αν θέλεις να κρίνω εγώ εάν το ανάχωμα που γκρεμίσθηκε έσωσε την πόλη της Καρδίτσας εις βάρος του Παλαμά,δεν το γνωρίζω.
Δημόσια το είπε ο άλλος:
https://www.parapolitika.gr/stiles/gian ... i-larisas/
- ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Είναι γλόμπος;Otto Weininger έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 00:20Μη μπερδεύεις την ΝΔ με την καράφλα σου.
- Ληστοσυμμορίτης
Και γιατί πήδηξε από το γαλάζιο καράβι ο άλλος;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αρχισαν να πηδάνε τα ποντίκια από το καράβι(κόμμα) Κασιδιάρη
από Philip Mortimer » 10 Οκτ 2023, 22:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 45 Απαντήσεις
- 2018 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Philip Mortimer
12 Οκτ 2023, 21:26
-
-
- 115 Απαντήσεις
- 3865 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
11 Νοέμ 2023, 17:05
-
-
Νέα δημοσίευση Αρχίσανε την κλάψα οι CEOs.
από έργο_μακέτο » 16 Αύγ 2023, 13:27 » σε Κοινωνικά θέματα - 9 Απαντήσεις
- 663 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
18 Αύγ 2023, 16:11
-