Zelda έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 11:38
Γραμματέας του κομματος ηταν ο Σκουρλέτης
Δε θα μπορουσε να ξερει οτι συμβαινουν αυτα

Διαγωνισμο αυτοεξευτελισμου κανουν αυτοι;
Ή αχρηστος και τεμπέλης ήταν ή τα ήξερε και τα εκανε γαργάρα
Πάνω σε αυτά, κοίτα να δεις. Θα σου βάλω τα γεγονότα στη σειρά.
Τέλος 2008, ο Τσίπρας αναλαμβάνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Λίγο αργότερα, το 2009, μόλις ο Τσίπρας εκτός από πρόεδρος του κόμματος απέκτησε πια και κοινοβουλευτική παρουσία (δεν ήταν ως τότε βουλευτής), ο Σκουρλέτης ορίστηκε εκπρόσωπος τύπου του κόμματος.
Τον Γενάρη του 2015 τοποθετήθηκε σε εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας και εξελέγη βουλευτής (άνευ σταυρού προφανώς)
Τον Σεπτέμβριο του 2015 επανεξελέγη πάλι βουλευτής (πάλι χωρίς σταυρό μιας και ούτως ή άλλως οι εκλογές εκείνες είχαν γίνει με λίστα)
Τον Ιούλιο του 2019 εκλέγεται πάλι βουλευτής. Και πάλι-τι έκπληξη-χωρίς σταυρό μιας και είχε (ξανά)τοποθετηθεί σε εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας.
Στο μεσοδιάστημα 2015-2019 είχε αναλάβει υπουργικές θέσεις και το 2018 είχε γίνει γραμματέας του κόμματος.
Στις εκλογές του Μαΐου του 2023 ήταν η πρώτη φορά που ζήτησε σταυρό. Δεν εξελέγη, κατετάγη δεύτερος επιλαχών πίσω από τον Ζαχαριάδη. Στις εκλογές του Ιουνίου δεν εξελέγη και πάλι, αυτή την φορά τον πέρασε και η Ξενογιαννακοπούλου.
Αυτός είναι ο τύπος που τώρα καταγγέλλει πως είναι μέσα σε αυτούς που τους πολεμούν τα παράκεντρα του Τσίπρα.
Νομίζω ότι τα γεγονότα δείχνουν τι ακριβώς ήταν...