Ιδιωτικά Πανεπιστήμια
- Otto Weininger
Ιδιωτικά Πανεπιστήμια
κατατίθεται το νομοσχέδιο, επιτέλους ξεκινάει.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Re: Ιδιωτικά Πανεπιστήμια
Σε περίπτωση που επιτραπει πληρη λειτουργία ιδιωτικων πανεπιστημιων στην Ελλάδα, θα ειναι και το τελος των δημοσιων αν δεν εξελιχτουν.
ΟΛΟΙ οι καλοι καθηγητες θα πανε στα ιδιωτικα να ξεφυγουν απο την μπιχλα και την κακομοιρια και να πληρωνονται παραπανω.
Στα δημοσια θα μείνουν μονο η β διαλογη και τα κομματοσκυλα που δεν τα θελει κανενας.
ΟΛΟΙ οι καλοι καθηγητες θα πανε στα ιδιωτικα να ξεφυγουν απο την μπιχλα και την κακομοιρια και να πληρωνονται παραπανω.
Στα δημοσια θα μείνουν μονο η β διαλογη και τα κομματοσκυλα που δεν τα θελει κανενας.
-
το σημαντικο ειναι τα κριτηρια εισαγωγης.
Γινεται καθολου αναφορα σχετικα στο νομοσχεδιο;
Γινεται καθολου αναφορα σχετικα στο νομοσχεδιο;
όχι δεν είναι τα κριτήρια εισαγωγής το σημαντικο...το επίπεδο σπουδών είναι
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
και κάπου εδώ τελειώνει οριστικά η κοινωνική κινητικότητα στη χώρα μας.
fixedpanos291 έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 20:00Σε περίπτωση που επιτραπει πληρη λειτουργία ιδιωτικων πανεπιστημιων στην Ελλάδα, θα ειναι και το τελος των δημοσιων αν δεν εξελιχτουν.
ΟΛΟΙ οι καλοι καθηγητες και όλα τα κουτορνίθια φοιτητές με λεφτα θα πανε στα ιδιωτικα να ξεφυγουν απο την μπιχλα και την κακομοιρια και να πληρωνονται παραπανω.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
ναι, μονο που πλεον το κοκκινο γινεται ήδη με τα πανεπιστημια στο εξωτερικο.vagabondo έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 20:05fixedpanos291 έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 20:00Σε περίπτωση που επιτραπει πληρη λειτουργία ιδιωτικων πανεπιστημιων στην Ελλάδα, θα ειναι και το τελος των δημοσιων αν δεν εξελιχτουν.
ΟΛΟΙ οι καλοι καθηγητες και όλα τα κουτορνίθια φοιτητές με λεφτα θα πανε στα ιδιωτικα να ξεφυγουν απο την μπιχλα και την κακομοιρια και να πληρωνονται παραπανω.
Οποτε γιατι να χανουμε λεφτα και πληθυσμο; Αρκει να υπαρχουν κριτηρια εισαγωγης και πιστοποιηση σπουδων
Ετσι και αλλιως τα περισσοτερα πτυχια θα γινουν αχρηστα λογω ΤΝ
το Χάρβαρντ αν θα καταρρεύσει είναι από τους λιμπεραλ καθηγητές του....μια χαρά ξεκαθάρισμα κάνει στους φοιτητεςtalaipwros έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 20:04τα κριτηρια εισαγωγης καθοριζουν το επιπεδο σπουδων.
Βαλε στο χαρβαρντ ολο το ζεφυρι, και το πανεπιστημιο θα καταρρευσει
-
ε ναι, το ξεκαθαρισμα γινεται στα κριτηρια εισαγωγης.nostromos έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 20:07το Χάρβαρντ αν θα καταρρεύσει είναι από τους λιμπεραλ καθηγητές του....μια χαρά ξεκαθάρισμα κάνει στους φοιτητεςtalaipwros έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 20:04τα κριτηρια εισαγωγης καθοριζουν το επιπεδο σπουδων.
Βαλε στο χαρβαρντ ολο το ζεφυρι, και το πανεπιστημιο θα καταρρευσει
Αμα μπεις συνηθως βγαινεις
Έχει ξανασυζητηθεί το ζήτημα και στο παλιό φόρουμ.panos291 έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 20:00Σε περίπτωση που επιτραπει πληρη λειτουργία ιδιωτικων πανεπιστημιων στην Ελλάδα, θα ειναι και το τελος των δημοσιων αν δεν εξελιχτουν.
Το σημαντικό κατά η γνώμη μου είναι να γίνουμε κράτος. Αν έχεις σωστούς ελεγκτικούς μηχανισμούς, αξιολογήσεις και πλάνο, είτε δημόσιο, είτε ιδιωτικό είναι το ίδρυμα, μπορείς να ανεβάσεις το επίπεδο όσο επιθυμείς και όσο αντέχει ο προϋπολογισμός σου.
Αν είσαι ξεχαρβαλωμένο κράτος, θα ανοίξουν παραρτήματα που θα μοιράζουν αρπακολατζίδικα πτυχία επί πληρωμή.
Ιδεολογικά δεν είμαι αντίθετος στην δημιουργία ιδιωτικών πανεπιστημίων. Απλά κρατάω πολύ μικρό καλάθι για το τελικό αποτέλεσμα.
Ενώ μέχρι τώρα, στα δημόσια πανεπιστήμια της χώρας μπαίνουν μόνο οι αϊνστάιν, ε..;; 

-
άρχισαν οι συντεχνιακές μπούρδες πάλι ...με τα επαγγελματικά δικαιωματα...φάτε στη μάπα γιατρούς και μηχανικούς από Α.Ευρωπη τότε και μην γκρινιαζετε
- Dwarven Blacksmith
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΑΣΟΚ και ιδιωτικά πανεπιστήμια
από Libre arbitre » 01 Μαρ 2024, 23:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 648 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
08 Μαρ 2024, 09:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιδιωτικά Πανεπιστήμια με.... ΔΗΜΟΣΙΕΣ τσέπες !!!!!!
από Frappezitis » 04 Ιαν 2024, 09:58 » σε Εσωτερική Πολιτική - 60 Απαντήσεις
- 2338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
04 Μαρ 2024, 05:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δηλαδή, τώρα με τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια...
από Parrot » 21 Δεκ 2023, 14:18 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 0 Απαντήσεις
- 651 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
21 Δεκ 2023, 14:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η γνωστή βρωμερή ΔΑΠ για ιδιωτικά πανεπιστήμια
από Ληστοσυμμορίτης » 21 Δεκ 2023, 23:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 854 Προβολές
-