προϊόντος της τριετίας ρε φίλε;
Τις επιμελήθηκε προσωπικώς;
Συνήθως ο τζαφεροπουλος έκανε τη μετάφραση
Δεν ξέρω σίγουρα, μπορώ να υποθέσω ότι οι αγράμματοι είναι αρκετοί, απλά ο Γεωργιάδης είναι τρανταχτή περίπτωση γιατί παριστάνει πολύ επιδεικτικά ότι είναι μορφωμένος. Βγάζει πολύ συχνά στη φόρα τα διαπιστευτήριά του και διεκδικεί δάφνες ειδικού, όπως τότε με τα γλυπτά που έλεγε αρλούμπες στο bbc επικαλούμενος την ιδιότητα του ιστορικού. Επίσης παριστάνει τον ειδικό στην αρχαιοελληνική γραμματεία, ενώ είναι εντελώς άσχετος.
Άμα βρω χρόνο θα σας δείξω φωτογραφίες με διαμαντάκια από την ελληνική αγωγή και την Ελλήνων ιστορίαΣενέκας έγραψε: ↑01 Ιαν 2024, 16:37Δεν ξέρω σίγουρα, μπορώ να υποθέσω ότι οι αγράμματοι είναι αρκετοί, απλά ο Γεωργιάδης είναι τρανταχτή περίπτωση γιατί παριστάνει πολύ επιδεικτικά ότι είναι μορφωμένος. Βγάζει πολύ συχνά στη φόρα τα διαπιστευτήριά του και διεκδικεί δάφνες ειδικού, όπως τότε με τα γλυπτά που έλεγε αρλούμπες στο bbc επικαλούμενος την ιδιότητα του ιστορικού. Επίσης παριστάνει τον ειδικό στην αρχαιοελληνική γραμματεία, ενώ είναι εντελώς άσχετος.
Δεν έχω τόσο πρόβλημα με τους αγράμματους, με τους απατεώνες έχω
Ετούτο.Σενέκας έγραψε: ↑01 Ιαν 2024, 16:37Δεν ξέρω σίγουρα, μπορώ να υποθέσω ότι οι αγράμματοι είναι αρκετοί, απλά ο Γεωργιάδης είναι τρανταχτή περίπτωση γιατί παριστάνει πολύ επιδεικτικά ότι είναι μορφωμένος. Βγάζει πολύ συχνά στη φόρα τα διαπιστευτήριά του και διεκδικεί δάφνες ειδικού, όπως τότε με τα γλυπτά που έλεγε αρλούμπες στο bbc επικαλούμενος την ιδιότητα του ιστορικού. Επίσης παριστάνει τον ειδικό στην αρχαιοελληνική γραμματεία, ενώ είναι εντελώς άσχετος.
Δεν έχω τόσο πρόβλημα με τους αγράμματους, με τους απατεώνες έχω
Η πιο ισχυρή αντιπολίτευση είναι η ακρίβεια.Κόκκορας έγραψε: ↑01 Ιαν 2024, 16:49εντωμεταξυ εχουν κανει τοση προπαγανδα για την αυξηση μισθων στους ΔΥ που ειναι να γελας
40 ευρω και κατι αυξηση θα δουν το μηνα,που την εφαγε ο πληθωρισμος,οχι του ετους,του τριμηνου
καιμοιραζουν ως ειδηση κατι ποσοστα στα καναλια (τα οποια απευθυνονται σε γ.γ)
να πεις δωσανλεφτα σε συνταξιουχους
ναι εκει δωσαν,αλλωστε αυτοι ειναι η κυρια εκλογικη τους βαση και οι ρεντιερηδες