Otto Weininger έγραψε: ↑24 Φεβ 2024, 10:11
Ο Μαδουραιος, σπαμαρει...Τζαβάρα που θεωρεί ότι Πακιστανοί και Ινδοί είναι το ίδιο πράγμα.
Πλέον δεν είναι το ίδιο πράγμα, αλλά λιγότερο από ένα αιώνα πριν, ήταν. Και αυτό δεν αλλάζει εύκολα.
Πχ και στις δύο χώρες εάν κάποιος θυμώσει μαζί σου, την πληρώνουν οι γυναίκες της οικογένειάς σου και μάλιστα οι νέες με οξύ στη μούρη. Φάση, δεν θα την παντρέψεις, τάιζέ την για πάντα (και στο Μπαγκλαντές τα ίδια). Και στις δύο χώρες, οι βιασμοί και το trafficking των παιδιών είναι σχεδόν παράδοση και υπάρχουν τρομακτικά στεγανά για το τί θα κάνεις στη ζωή σου, αναλόγως με την οικογένεια όπου γεννήθηκες. Και αυτά, όσο περισσότεροι έρχονται, θα τα φέρνουν και εδώ.
Καλά ο Τζαβάρας είναι σάικο
(ο πραγματικός άντρας οδηγά πιωμένος

χωρίς ζώνη

και κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό

επειδή είναι άντρας και δεν φοβάται

ας τον μαζέψουν σε καμία κλινική επιτέλους)...
... αλλά είναι γεγονός πως η κυβέρνηση δημιουργεί τέτοιες συνθήκες, ώστε από τη μία διώχνει τους Έλληνες και από την άλλη τους αντικαθιστά με αλλοδαπούς, πρόθυμους να εργαστούν σε συνθήκες γαλέρας, επειδή απλώς στις χώρες τους είναι χειρότερα.
Φυσικά εδώ τα πετσοκάναλα θα προβάλουν τους λίγους Ινδούς επιχειρηματίες, CEO's, επιστήμονες και ούτε λέξη πως όλο αυτό γίνεται για να έρθουν πάμφθηνοι εργάτες για τις ελιές και τα ξενοδοχεία, οι οποίοι θα ρίξουν ακόμα πιο κάτω τις συνθήκες εργασίας για όσους Έλληνες δεν έχουν τη δυνατότητα να φύγουν έξω. Μόνον μην φτάσει η εποχή που οι φτωχοποιημένοι θα αναπολούν τα food pass.
Μιλάμε για χώρα που χωρίζεται αυστηρά σε κάστες και πχ στην κάστα των υπόδουλων μαθαίνουν ότι ο προορισμός τους είναι να γίνουν υπηρέτες και ψάχνουν να βρουν ένα καλό αφεντικό, τουλάχιστον να μην κακοπεράσουν και αν ο υπηρέτης κάνει την παρανομία του και εξαφανιστεί, το αφεντικό νομιμοποιείται να σκοτώσει κάποιον από την οικογένεια του. Αυτό από επίσημο ντοκυμαντέρ και το έλεγε ο σοφέρ του αφεντικού. Άνετος, δεν τρέχει μία, να τι θα μου κάνει το αφεντικό μου, αν τον ρήξω.
Καλό είναι οι προλετάριοι να κάνουν καταμέτρηση στο σπίτι πριν και μετά την απεργία.
Θα μου πεις, έτσι κάνουν στην Αγγλία; Όχι, αλλά εδώ έχουμε Κούλη, Καιρίδη, Βορίδη που θα τους δικαιολογεί με νομικούς όρους και Άδωνη που θα τους δικαιολογεί με την εις άτοπον απαγωγή. Ό,τι θέλουν θα κάνουν.
True story: όταν μπήκε ο μπαμπάς μου σε ιδιωτική κλινική και μέσα στην εβδομάδα τον πήραμε άρον-άρον και τον πήγαμε αλλού, κάποια στιγμή που τα έχωνα με κόσμιο τρόπο στον διευθυντή για τα κακώς κείμενα, δίπλα του ήταν ένας γιατρός (Ινδός ή Πακιστανός) με βλέμμα
σκάσε-γυναίκα-που-αντιμιλάς-στον-γιατρό-μην-φας-οξύ-στη-μούρη. Πραγματικά δεν μπορούσα να προσπεράσω το βλέμμα του και τη στάση τους σώματος. Γύρισα και του είπα "what?" και ηρέμησε με τη μία, αλλά εγώ αισθάνθηκα πως δεν έκανε τίποτα επειδή υπήρχαν πολλοί μάρτυρες τριγύρω.
Αυτά δεν γίνονται στην Αγγλία, γίνονται όμως στην Ελλάδα.