Έλενα Κρεμλίδου: Απέτυχα σε 5 χρόνια να τελείωσω το ΤΕΙ Αθήνας και τελικά πηρα πτυχίο απο το Πούτσεστερ κολεντζ
- Μαδουραίος
Έλενα Κρεμλίδου: Απέτυχα σε 5 χρόνια να τελείωσω το ΤΕΙ Αθήνας και τελικά πηρα πτυχίο απο το Πούτσεστερ κολεντζ
Η Έλενα Κρεμλίδου ανάρτησε πριν από λίγες μέρες, φωτογραφίες από την αποφοίτησή της σε ιδιωτική σχολή, με την instagrammer να ποζάρει με το πτυχίο της χαμογελαστή.
Η ίδια μίλησε σχετικά με αυτό, στην κάμερα του «Breakfast@star», κάνοντας, μεταξύ άλλων και μια αναφορά στην εξωτερική της εμφάνιση.
Αρχικά, η Έλενα Κρεμλίδου είπε: «Σπουδάζω σχεδόν 9 χρόνια. Τέσσερα με πέντε χρόνια πάλευα την πρώτη μου σχολή στο ΤΕΙ Αθήνας, αλλά δεν μπόρεσα να την τελειώσω».
https://www.protothema.gr/life-style/ar ... /#Comments
Η ίδια μίλησε σχετικά με αυτό, στην κάμερα του «Breakfast@star», κάνοντας, μεταξύ άλλων και μια αναφορά στην εξωτερική της εμφάνιση.
Αρχικά, η Έλενα Κρεμλίδου είπε: «Σπουδάζω σχεδόν 9 χρόνια. Τέσσερα με πέντε χρόνια πάλευα την πρώτη μου σχολή στο ΤΕΙ Αθήνας, αλλά δεν μπόρεσα να την τελειώσω».
https://www.protothema.gr/life-style/ar ... /#Comments
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μαδουραίος την 29 Φεβ 2024, 19:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Έλενα Κρεμλίδου: Απέτυχα σε 5 χρόνια να τελείωσω το ΤΕΙ Αθήνας και τελικά πηρα πτυχίο απο το Πούτσεστερ κολεντζ
Δεν έκατσε σε καθηγητές για να την περάσουν. Τίμια, το κερδισε με το σπαθί της. Στηρίζω.
- Μαδουραίος
Re: Έλενα Κρεμλίδου: Απέτυχα σε 5 χρόνια να τελείωσω το ΤΕΙ Αθήνας και τελικά πηρα πτυχίο απο το Πούτσεστερ κολεντζ
Αυτές ακριβώς τις σχολές της πούτσας θα φέρουν οι δεξιοί.......αυτές ακριβώς
Καλά στα ΤΕΙ μπαινουν απο τα τεχνικά λύκεια άτομα που δεν ξέρουν να λύσουν εξίσωση πρώτου βαθμού, ε, αυτούς φυσικά δεν τους περνάνε ποτέ . Πως αυτό το όρθιο ζώον να περάσει παραγώγους και ολοκληρώματα οταν δεν μπορεί να καταλάβει οτι Χ ειναι ένας οποιοσδήποτε αριθμός. Αν δει κάτι με γράμματα του φαίνεται οτι είναι αρχαία και οχι μαθηματικά, νομίζει οτι δίνει άλλο μάθημα.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Λογικα double price με πτυχιο 

https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Προβλέπω μεγάλο καυγά μεταξύ Κουλη-Στεφανου-Ανδρουλακη ποιος θα την πάρει στο οικονομικό του επιτελειο
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
:')Όταν η ρεπόρτερ της ανέφερε, ότι «έχει τα πιο ωραία οπίσθια στην ελληνική τηλεόραση», η Έλενα Κρεμλίδου της απάντησε: «Είπα απλά να αλλάξω ταυτότητα γιατί δεν είμαι μόνο τα οπίσθια. Είναι πολύ ωραίο να έχεις ένα ωραίο καλλίγραμμο σώμα, απλά από ένα σημείο και μετά δεν ήθελα να με χαρακτηρίζει μόνο αυτό. Έχω και πτυχίο πλέον, δεν έχω μόνο οπίσθια».
- Μαδουραίος

Υπεύθυνη των social media του πρωθυπουργού η Έλενα Κρεμλίδου
https://www.tokoulouri.com/politics/nea_mariposa/
- Μαδουραίος
Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι όποιος δεν είναι άξιος να αποφοιτήσει από το δημόσιο πανεπιστήμιο, μπορεί να αγοράσει ένα πτυχίο από το ιδιωτικό κολλέγιο της πούτσας
καλά δεν πειράζει τώρα θα περνάνε τα μαθήματα στα ιδιωτικά που έφερε η κυβέρνηση της νουδου για να πολεμήσει τον κουμουνισμο.αρκει να διαθέσουν κάποια χιλιάρικα βεβαίως βεβαιως για τους πωλητές.Σέλευκας έγραψε: ↑29 Φεβ 2024, 19:05Καλά στα ΤΕΙ μπαινουν απο τα τεχνικά λύκεια άτομα που δεν ξέρουν να λύσουν εξίσωση πρώτου βαθμού, ε, αυτούς φυσικά δεν τους περνάνε ποτέ . Πως αυτό το όρθιο ζώον να περάσει παραγώγους και ολοκληρώματα οταν δεν μπορεί να καταλάβει οτι Χ ειναι ένας οποιοσδήποτε αριθμός. Αν δει κάτι με γράμματα του φαίνεται οτι είναι αρχαία και οχι μαθηματικά, νομίζει οτι δίνει άλλο μάθημα.
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
και να έχει ίσα δικαιώματα για να μπει στο ΑΣΕΠ και με καλύτερη βαθμολογία εν πάση περιπτώσει αν είναι από τα γαλάζια παιδιά να το περάσουμε και μια συνέντευξη να μην ταλαιπωρηθεί με τη μοριοδοτηση προσόντων καν.χαχαχαΜαδουραίος έγραψε: ↑29 Φεβ 2024, 19:32Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι όποιος δεν είναι άξιος να αποφοιτήσει από το δημόσιο πανεπιστήμιο, μπορεί να αγοράσει ένα πτυχίο από το ιδιωτικό κολλέγιο της πούτσας
οι απόφοιτοι δημοσίων που εργάστηκαν να γίνουν οι ζηκοι των μεγαλοοικογενειων τους στον παράδεισο του ιδιωτικού τομέα μέχρι τα 72 τους έτη.
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
- Μαδουραίος
Σκεφτείτε την ανάλογη Κρεμλίδου που θα τελειώσει to medicine πουτσεστερ κολεντζ.Ο θεός βοηθός.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 203 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
09 Φεβ 2024, 22:09
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσα χρόνια έχετε να πατε στο βρωμερό κέντρο της Αθήνας;
από Κοιτάσματα » 16 Δεκ 2024, 21:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 129 Απαντήσεις
- 3027 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Cecily Anne
19 Δεκ 2024, 22:56
-
-
- 16 Απαντήσεις
- 1370 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
21 Φεβ 2024, 15:51
-
-
Νέα δημοσίευση Πήρα ένα χάπι στην Ίμπιζα
από Dwarven Blacksmith » 14 Φεβ 2024, 18:50 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 4 Απαντήσεις
- 302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aLiCat
17 Φεβ 2024, 14:06
-