Και αυτά στο ΜΕΓΚΑ, με την Τζίμα. Φαντάσου να τον είχε κάνας Πορτοσάλτε

"εγώ ήμουν στην αμερική τότε, ήμουν απόδημος, ρωτήστε τον Αλέξη". ΑυτολεξείOtto Weininger έγραψε: ↑13 Μαρ 2024, 21:50Πρώτη φορά τον ρωτάνε κάτι σοβαρό, περί του Κράτους Δικαίου που μας τα έχουν κάνει μπαλόνια, και ξεροκαταπινει σαν παιδί δημοτικού που τον έπιασε ο δάσκαλος στα πράσα.
Το να βγαίνουν βέβαια στελέχη της κυβέρνησης και μέχρι και ο ίδιος ο πρωθυπουργός και να παραδέχονται ότι υπήρξαν οργανωμένες διώξεις πολιτικών αντιπάλων, όπως και να το κάνουμε δεν είναι και πολύ συνηθισμένοΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑13 Μαρ 2024, 22:01Η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα κατά τα έτη 1830-2015 και από τον Ιούλιο του 2019 έως σήμερα είναι ανεξάρτητη και λειτουργεί άψογα.
Υπήρξε ένας Νίκος Παπάς που πήγε να την χαλάσει, αλλά θριάμβευσε η διαφάνεια και η αριστεία.
Οχι.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑13 Μαρ 2024, 22:01Η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα κατά τα έτη 1830-2015 και από τον Ιούλιο του 2019 έως σήμερα είναι ανεξάρτητη και λειτουργεί άψογα.
Υπήρξε ένας Νίκος Παπάς που πήγε να την χαλάσει, αλλά θριάμβευσε η διαφάνεια και η αριστεία.
Σενέκας έγραψε: ↑13 Μαρ 2024, 21:54"εγώ ήμουν στην αμερική τότε, ήμουν απόδημος, ρωτήστε τον Αλέξη". ΑυτολεξείOtto Weininger έγραψε: ↑13 Μαρ 2024, 21:50Πρώτη φορά τον ρωτάνε κάτι σοβαρό, περί του Κράτους Δικαίου που μας τα έχουν κάνει μπαλόνια, και ξεροκαταπινει σαν παιδί δημοτικού που τον έπιασε ο δάσκαλος στα πράσα.
πόσες φορές το έχει επικαλεστεί αυτό το επιχείρημα "είμαι ξένος, δεν ξέρω τίποτα"
ψεμματα ολα αυτα αποδεδειγμεναOtto Weininger έγραψε: ↑13 Μαρ 2024, 22:08Οχι.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑13 Μαρ 2024, 22:01Η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα κατά τα έτη 1830-2015 και από τον Ιούλιο του 2019 έως σήμερα είναι ανεξάρτητη και λειτουργεί άψογα.
Αλλά στησατε παραδικαστικο, σκευωρίες και προσπαθήσατε κυριολεκτικά να ελέγξετε όλα τα κανάλια. Μέχρι και προληπτικές προσαγωγές.
Και πολλά άλλα που δεν είναι της παρούσης.
Και τα παραπάνω δε τα λέω εγώ. Τα είπε ο Τσίπρας ο ίδιος. Τα λέει ο Κοντονης. Το είπε η δικαιοσύνη (13-0). Το λένε μέχρι και οι βουλευτές σας που παίρνουν αποστάσεις κατόπιν εορτής.
Άρα, καλό θα ήταν οι ζαίοι να χαλαρώσετε λίγο γιατί στην πραγματικότητα όσα πάτε μα χρεώσετε σε άλλους τα κάνατε εσείς.
μπορεί, αλλά γιατί δεν της είπε ο πρόεδρος ότι είναι ψέματα και αντ'αυτού της είπε "εγώ ήμουν στην Αμερική, ρωτήστε τον Αλέξη;" Αφήνει υπόνοιες ότι μπορεί να νομίζει ότι είναι αλήθεια δηλαδή, όχι τίποτα άλλοπήζον bot έγραψε: ↑13 Μαρ 2024, 22:21ψεμματα ολα αυτα αποδεδειγμεναOtto Weininger έγραψε: ↑13 Μαρ 2024, 22:08Οχι.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑13 Μαρ 2024, 22:01Η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα κατά τα έτη 1830-2015 και από τον Ιούλιο του 2019 έως σήμερα είναι ανεξάρτητη και λειτουργεί άψογα.
Αλλά στησατε παραδικαστικο, σκευωρίες και προσπαθήσατε κυριολεκτικά να ελέγξετε όλα τα κανάλια. Μέχρι και προληπτικές προσαγωγές.
Και τα παραπάνω δε τα λέω εγώ. Τα είπε ο Τσίπρας ο ίδιος. Τα λέει ο Κοντονης. Το είπε η δικαιοσύνη (13-0). Το λένε μέχρι και οι βουλευτές σας που παίρνουν αποστάσεις κατόπιν εορτής.
Άρα, καλό θα ήταν οι ζαίοι να χαλαρώσετε λίγο γιατί στην πραγματικότητα όσα πάτε μα χρεώσετε σε άλλους τα κάνατε εσείς.
γιατι ειναι αμπαλλος. και θα τον τυλιγαν σε μια κολλα χαρτι.Σενέκας έγραψε: ↑13 Μαρ 2024, 22:24μπορεί, αλλά γιατί δεν της είπε ο πρόεδρος ότι είναι ψέματα και αντ'αυτού της είπε "εγώ ήμουν στην Αμερική, ρωτήστε τον Αλέξη;" Αφήνει υπόνοιες ότι μπορεί να νομίζει ότι είναι αλήθεια δηλαδή, όχι τίποτα άλλοπήζον bot έγραψε: ↑13 Μαρ 2024, 22:21ψεμματα ολα αυτα αποδεδειγμεναOtto Weininger έγραψε: ↑13 Μαρ 2024, 22:08
Οχι.