ΠΟΝΟΣ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΓΙΔΙΑ
Otto Weininger έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Τέτοιες κινήσεις βοηθούν και στο να ξεσκαρτάρεται η πελατεία.Green Dragon έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 10:41
Εγώ αν είναι να κλείσω κάπου θα ρωτάω πρώτα αν έχουν την κωλοσημαία και αν η απάντηση είναι θετική θα ρίχνω άκυρο γιατί 'δεν είναι φιλικό το περιβάλλον'.
Δεν κάνω καθόλου πλάκα.
Otto Weininger έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Ναι αν θέλει κάποιος να χάσει την μισή πληρότητα....Βίνγκιλοτ έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 10:46Τέτοιες κινήσεις βοηθούν και στο να ξεσκαρτάρεται η πελατεία.Green Dragon έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 10:41
Εγώ αν είναι να κλείσω κάπου θα ρωτάω πρώτα αν έχουν την κωλοσημαία και αν η απάντηση είναι θετική θα ρίχνω άκυρο γιατί 'δεν είναι φιλικό το περιβάλλον'.
Δεν κάνω καθόλου πλάκα.
Ειδικη μεταχειρηση θελουν οι λουγκρες? Οποιος θελει ας σηκωσει σημαιες για να μαζεψει αυτους που εχουν ξεφυγει τελειως. Οι υπολοιποι απο αυτους που μπορουν να φερονται νορμαλ, δεν εχουν πρόβλημα πουθενά.Green Dragon έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 10:55Ναι αν θέλει κάποιος να χάσει την μισή πληρότητα....Βίνγκιλοτ έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 10:46Τέτοιες κινήσεις βοηθούν και στο να ξεσκαρτάρεται η πελατεία.Green Dragon έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 10:41
Δεν κάνω καθόλου πλάκα.