31 κόμματα στις ευρωεκλογές 2024 από τον Άρειο Πάγο
31 κόμματα στις ευρωεκλογές 2024 από τον Άρειο Πάγο
Ψηφίστε ελεύθερα 

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: 31 κόμματα στις ευρωεκλογές 2024 από τον Άρειο Πάγο
Μόνο 12 ψήφοι.. Εμ , βλέπεις τον τίτλο και νομίζεις ότι θα διαβάσεις ακόμα έναν κατάλογο των κομμάτων για τις ευρωεκλογές .
Πιο αστείο είναι που, ενώ εναλλάσσονται τα κόμματα, η πολιτικές είναι ίδιες.
Occasio facit furem
Έχουμε ακόμα μέχρι τις εκλογές

Αναρωτιέμαι όμως, ποιος είναι άραγε ο δεύτερος που ψήφισε την Συμμετοχή για την Εθνική Κυριαρχία και την Κύπρο.

Occasio facit furem
-
Βλέπω ότι από τα μεγάλα κόμματα απουσιάζουν μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας. Φαίνεται ότι θα έρθει γερό χαστούκι σε δύο περιφέρειες με ποσοστά για το ΚΙΕΦ πάνω από 50%, με ό,τι αυτό σημαίνει μετεκλογικά.
Επίσης, βλέπω ότι στο ΚΙΕΦ για πρώτη φορά υπάρχει χριστιανή, τουλάχιστον με βάση το όνομα στο ψηφοδέλτιο. Με μία μικρή αναζήτηση βλέπω ότι η συγκεκριμένη είναι πρέσβειρα του UMD.
Για όσους δεν κατάλαβαν, το ΚΙΕΦ έχει κάνει άνοιγμα και σε άλλες μειονότητες, μη αναγνωρισμένες όπως αυτούς του ουράνιου τόξου. Άρα και σε Φλώρινα-Καστοριά να περιμένετε πραγματάκια. Μην τους δείτε να ξεπερνούν και το 1,5%...
Επίσης, βλέπω ότι στο ΚΙΕΦ για πρώτη φορά υπάρχει χριστιανή, τουλάχιστον με βάση το όνομα στο ψηφοδέλτιο. Με μία μικρή αναζήτηση βλέπω ότι η συγκεκριμένη είναι πρέσβειρα του UMD.
Για όσους δεν κατάλαβαν, το ΚΙΕΦ έχει κάνει άνοιγμα και σε άλλες μειονότητες, μη αναγνωρισμένες όπως αυτούς του ουράνιου τόξου. Άρα και σε Φλώρινα-Καστοριά να περιμένετε πραγματάκια. Μην τους δείτε να ξεπερνούν και το 1,5%...
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν έχει καμμία πιθανότητα να εκλεγεί μουσουλμάνος ευρωβουλευτής με σταυροδοσία σε όλη την επικράτεια ενιαία.Ωστόσο απ όσο γνωρίζω η ΝΔ έχει υποψήφια τη Νουρτζάν Σούλογλου που είναι γιατρός.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑25 Απρ 2024, 10:36Βλέπω ότι από τα μεγάλα κόμματα απουσιάζουν μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας. Φαίνεται ότι θα έρθει γερό χαστούκι σε δύο περιφέρειες με ποσοστά για το ΚΙΕΦ πάνω από 50%, με ό,τι αυτό σημαίνει μετεκλογικά.
Κατά τα άλλα το ΚΙΕΦ από την ίδρυσή του προσπαθεί να προσελκύσει και άλλες μειονότητες.
Πάντως σε αντίθεση με προηγούμενες εκλογές εξαιρουμένης της σουλογλου που αναφέρεις τα μεγάλα κόμματα δεν έχουν άλλους υποψηφίους. Από όλα τα υπόλοιπα κόμματα μόνο το μέρα25 έχει τον Αλή μπουλμπουλ και η νέα αριστερά τον Αλή Αλή.πατησιωτης έγραψε: ↑25 Απρ 2024, 13:05Δεν έχει καμμία πιθανότητα να εκλεγεί μουσουλμάνος ευρωβουλευτής με σταυροδοσία σε όλη την επικράτεια ενιαία.Ωστόσο απ όσο γνωρίζω η ΝΔ έχει υποψήφια τη Νουρτζάν Σούλογλου που είναι γιατρός.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑25 Απρ 2024, 10:36Βλέπω ότι από τα μεγάλα κόμματα απουσιάζουν μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας. Φαίνεται ότι θα έρθει γερό χαστούκι σε δύο περιφέρειες με ποσοστά για το ΚΙΕΦ πάνω από 50%, με ό,τι αυτό σημαίνει μετεκλογικά.
Κατά τα άλλα το ΚΙΕΦ από την ίδρυσή του προσπαθεί να προσελκύσει και άλλες μειονότητες.
-
Και αυτή η Σούλογλου δεν είναι ντόπια. Στη Λιβαδειά μεγάλωσε. Και φυσικά δεν έχει ερείσματα στη Θράκη. Οι τοπικοί δεν δέχθηκαν να κατέβουν.KRAKEN έγραψε: ↑25 Απρ 2024, 13:57Πάντως σε αντίθεση με προηγούμενες εκλογές εξαιρουμένης της σουλογλου που αναφέρεις τα μεγάλα κόμματα δεν έχουν άλλους υποψηφίους. Από όλα τα υπόλοιπα κόμματα μόνο το μέρα25 έχει τον Αλή μπουλμπουλ και η νέα αριστερά τον Αλή Αλή.πατησιωτης έγραψε: ↑25 Απρ 2024, 13:05Δεν έχει καμμία πιθανότητα να εκλεγεί μουσουλμάνος ευρωβουλευτής με σταυροδοσία σε όλη την επικράτεια ενιαία.Ωστόσο απ όσο γνωρίζω η ΝΔ έχει υποψήφια τη Νουρτζάν Σούλογλου που είναι γιατρός.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑25 Απρ 2024, 10:36Βλέπω ότι από τα μεγάλα κόμματα απουσιάζουν μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας. Φαίνεται ότι θα έρθει γερό χαστούκι σε δύο περιφέρειες με ποσοστά για το ΚΙΕΦ πάνω από 50%, με ό,τι αυτό σημαίνει μετεκλογικά.
-
Πάντως, με τους Σπαρτιάτες και τους Κασιδιαραίους εκτός μου κάνει εντύπωση που οι συντηρητικοί του γιουτούμπερ που ήταν υποψήφιος στους Κασιδιαραίους και συμμετείχε στη διαφήμιση των Σπαρτιατών του 4,5% δεν αναφέρονται με ποσοστά παραπάνω από της λατινοπουλου και του Λοβέρδου. Περίεργο που δεν τον έκοψε και ο Άρειος πάγος που έτσι και αλλιώς βίασε το Σύνταγμα.
Θεωρώ ότι θα είναι έκπληξη στη κάλπη και στις επιστολικές. Αν θα φτάσει το 3% δεν το γνωρίζω...
Θεωρώ ότι θα είναι έκπληξη στη κάλπη και στις επιστολικές. Αν θα φτάσει το 3% δεν το γνωρίζω...
- Golden Age
Σου ξαναείπα. Δεν πρόκειται να πάρει τις ψήφους των κασιδιαρικών ο συγκεκριμένος. Δεν έχει καμμία σχέση πλέον ούτε με τον Κασιδιάρη, ούτε με την βάση του.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑25 Απρ 2024, 23:56Πάντως, με τους Σπαρτιάτες και τους Κασιδιαραίους εκτός μου κάνει εντύπωση που οι συντηρητικοί του γιουτούμπερ που ήταν υποψήφιος στους Κασιδιαραίους και συμμετείχε στη διαφήμιση των Σπαρτιατών του 4,5% δεν αναφέρονται με ποσοστά παραπάνω από της λατινοπουλου και του Λοβέρδου. Περίεργο που δεν τον έκοψε και ο Άρειος πάγος που έτσι και αλλιώς βίασε το Σύνταγμα.
Οπότε, ποιο κόμμα θα ψηφίσουν;Golden Age έγραψε: ↑26 Απρ 2024, 12:39Σου ξαναείπα. Δεν πρόκειται να πάρει τις ψήφους των κασιδιαρικών ο συγκεκριμένος. Δεν έχει καμμία σχέση πλέον ούτε με τον Κασιδιάρη, ούτε με την βάση του.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑25 Απρ 2024, 23:56Πάντως, με τους Σπαρτιάτες και τους Κασιδιαραίους εκτός μου κάνει εντύπωση που οι συντηρητικοί του γιουτούμπερ που ήταν υποψήφιος στους Κασιδιαραίους και συμμετείχε στη διαφήμιση των Σπαρτιατών του 4,5% δεν αναφέρονται με ποσοστά παραπάνω από της λατινοπουλου και του Λοβέρδου. Περίεργο που δεν τον έκοψε και ο Άρειος πάγος που έτσι και αλλιώς βίασε το Σύνταγμα.
Occasio facit furem
- Golden Age
Θα δείξει. Λέγεται ότι ο Κασιδιάρης θα στηρίξει έναν συγκεκριμένο υποψήφιο που κατεβαίνει με ένα κόμμα. Τα υπόλοιπα στο μέλλον.vagabondo έγραψε: ↑26 Απρ 2024, 12:40Οπότε, ποιο κόμμα θα ψηφίσουν;Golden Age έγραψε: ↑26 Απρ 2024, 12:39Σου ξαναείπα. Δεν πρόκειται να πάρει τις ψήφους των κασιδιαρικών ο συγκεκριμένος. Δεν έχει καμμία σχέση πλέον ούτε με τον Κασιδιάρη, ούτε με την βάση του.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑25 Απρ 2024, 23:56Πάντως, με τους Σπαρτιάτες και τους Κασιδιαραίους εκτός μου κάνει εντύπωση που οι συντηρητικοί του γιουτούμπερ που ήταν υποψήφιος στους Κασιδιαραίους και συμμετείχε στη διαφήμιση των Σπαρτιατών του 4,5% δεν αναφέρονται με ποσοστά παραπάνω από της λατινοπουλου και του Λοβέρδου. Περίεργο που δεν τον έκοψε και ο Άρειος πάγος που έτσι και αλλιώς βίασε το Σύνταγμα.
Για 'μένα το ιδανικό θα είναι να στηρίξει δυο διαφορετικούς υποψηφίους απο δυο διαφορετικά κόμματα και να τους βάλει και στους δύο στην ευρωβουλή.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 26 Απρ 2024, 12:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ;Golden Age έγραψε: ↑26 Απρ 2024, 12:43Θα δείξει. Λέγεται ότι ο Κασιδιάρης θα στηρίξει έναν συγκεκριμένο υποψήφιο που κατεβαίνει με ένα κόμμα. Τα υπόλοιπα στο μέλλον.vagabondo έγραψε: ↑26 Απρ 2024, 12:40Οπότε, ποιο κόμμα θα ψηφίσουν;Golden Age έγραψε: ↑26 Απρ 2024, 12:39
Σου ξαναείπα. Δεν πρόκειται να πάρει τις ψήφους των κασιδιαρικών ο συγκεκριμένος. Δεν έχει καμμία σχέση πλέον ούτε με τον Κασιδιάρη, ούτε με την βάση του.
Για 'μένα το ιδανικό θα είναι να στηρίξει δυο διαφορετικούς υποψηφίους απο δυο διαφορετικά κόμματα και να τους βάλει και στους δύο στην ευρωβουλή.Δύσκολο εγχείρημα βέβαια, αλλα αν πετύχαινε θα αποτελούσε παγκόσμια προτοτυπία στα ιστορικά χρονικά και κατάσταση για βιβλίο γκίνες!
Και θα 'θελα να δω πως θα το χειριζόταν το σύστημα μετά.

Μέχρι 25 επιλογές επιτρέπει να βάλεις για δημοψήφισμα, αναγκαστικά κάποια απέκλεισα.

Αν πάει για 2, δεν θα μπει κανένας τελικά.

Occasio facit furem
- Golden Age
Δεν νομίζω.vagabondo έγραψε: ↑26 Απρ 2024, 12:49ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ;Golden Age έγραψε: ↑26 Απρ 2024, 12:43Θα δείξει. Λέγεται ότι ο Κασιδιάρης θα στηρίξει έναν συγκεκριμένο υποψήφιο που κατεβαίνει με ένα κόμμα. Τα υπόλοιπα στο μέλλον.
Για 'μένα το ιδανικό θα είναι να στηρίξει δυο διαφορετικούς υποψηφίους απο δυο διαφορετικά κόμματα και να τους βάλει και στους δύο στην ευρωβουλή.Δύσκολο εγχείρημα βέβαια, αλλα αν πετύχαινε θα αποτελούσε παγκόσμια προτοτυπία στα ιστορικά χρονικά και κατάσταση για βιβλίο γκίνες!
Και θα 'θελα να δω πως θα το χειριζόταν το σύστημα μετά.
Μέχρι 25 επιλογές επιτρέπει να βάλεις για δημοψήφισμα, αναγκαστικά κάποια απέκλεισα.
Αν πάει για 2, δεν θα μπει κανένας τελικά.
Θα δούμε στο μέλλον (αν και στο διαδίκτυο ήδη κυκλοφορούν φήμες).
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΑΣΟΚ: Κατέθεσε υπόμνημα στον Αρειο Πάγο για να μην κατέβει ο Κασιδιάρης στις εκλογές
από Philip Mortimer » 04 Ιουν 2023, 15:48 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 412 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
04 Ιουν 2023, 15:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σπαρτιάτες τέλος..! Κόπηκαν απ' τον Άρειο Πάγο..!
από Parrot » 24 Απρ 2024, 16:19 » σε Εσωτερική Πολιτική - 240 Απαντήσεις
- 4745 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
25 Απρ 2024, 12:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Κασιδιάρης κατέθεσε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο οτι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματικές οργανώσεις
από Αρίστος » 05 Ιουν 2023, 19:38 » σε Εσωτερική Πολιτική - 160 Απαντήσεις
- 3831 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
06 Ιουν 2023, 16:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα 14+1 κόμματα που κόπηκαν από τις ευρωεκλογές
από KRAKEN » 24 Απρ 2024, 22:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 259 Προβολές
-