Ο Γαλάζιος Βόθρος.
Ο Γαλάζιος Βόθρος.
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce ... %91%ce%9d/
ΓΑΛΑΖΙΑ ΜΠΟΧΑ – Η ΜΙΣΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – “ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ “ΔΩΡΑΚΙΑ” ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗΣ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ… ΒΡΑΒΕΙΑ
Μετά τους δηλητηριασμούς παιδιών και τα υπόλοιπα σκάνδαλα, έχουμε και αυτό.
ΓΑΛΑΖΙΑ ΜΠΟΧΑ – Η ΜΙΣΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – “ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ “ΔΩΡΑΚΙΑ” ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗΣ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ… ΒΡΑΒΕΙΑ
Μετά τους δηλητηριασμούς παιδιών και τα υπόλοιπα σκάνδαλα, έχουμε και αυτό.
- Otto Weininger
Re: Ο Γαλάζιος Βόθρος.
Μονο η μιση? Αποκλειεται
Γελάς, αλλά τώρα καταλαβαίνω γιατί στηρίζεις ΝΔ. Σ' εκβιάζουν?
- Otto Weininger
o τελευταίος που θα μπορούσε να με εκβιάσει εμένα, είναι το ΣΔΟΕ

γελάω γιατί σκέφτομαι, μετά το σπαμάρισμα Νταλαούρας και Μακελειού, ποιο θα είναι το επόμενο level.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Για ψιλικατζιδες τους κόβω.
5000 λάδι για επιστροφή 90?
Εμενα τις παλιές εποχές μου είχαν ζητήσει γύρω στο πενηντάρικο για επιστροφή 300
5000 λάδι για επιστροφή 90?
Εμενα τις παλιές εποχές μου είχαν ζητήσει γύρω στο πενηντάρικο για επιστροφή 300
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Το θέμα είναι, βέβαια, οτι αυτά που γράφονται, ισχύουν. Όντως ήταν ένα σωρό άτομα απ' τη ΝΔ μέσα στο βόθρο.Otto Weininger έγραψε: ↑24 Μάιος 2024, 17:51o τελευταίος που θα μπορούσε να με εκβιάσει εμένα, είναι το ΣΔΟΕ
γελάω γιατί σκέφτομαι, μετά το σπαμάρισμα Νταλαούρας και Μακελειού, ποιο θα είναι το επόμενο level.
Μια αυτό, μια οι δηλητηριασμοί, μια οι παιδοβιασμοί.
- Otto Weininger
ένας λόγος που δεν τολμώ να κάνω κάτι κακό (κακούργημα) είναι επειδή ξέρω ότι θα το χρεώσεις στην ΝΔ.Kauldron έγραψε: ↑24 Μάιος 2024, 17:59Το θέμα είναι, βέβαια, οτι αυτά που γράφονται, ισχύουν. Όντως ήταν ένα σωρό άτομα απ' τη ΝΔ μέσα στο βόθρο.Otto Weininger έγραψε: ↑24 Μάιος 2024, 17:51o τελευταίος που θα μπορούσε να με εκβιάσει εμένα, είναι το ΣΔΟΕ
κατά μια έννοια, με κρατάς στο ίσιο δρόμο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Otto Weininger έγραψε: ↑24 Μάιος 2024, 18:09ένας λόγος που δεν τολμώ να κάνω κάτι κακό (κακούργημα) είναι επειδή ξέρω ότι θα το χρεώσεις στην ΝΔ.Kauldron έγραψε: ↑24 Μάιος 2024, 17:59Το θέμα είναι, βέβαια, οτι αυτά που γράφονται, ισχύουν. Όντως ήταν ένα σωρό άτομα απ' τη ΝΔ μέσα στο βόθρο.Otto Weininger έγραψε: ↑24 Μάιος 2024, 17:51
o τελευταίος που θα μπορούσε να με εκβιάσει εμένα, είναι το ΣΔΟΕ
κατά μια έννοια, με κρατάς στο ίσιο δρόμο.

Πάντως, εδώ και άλλοι άνθρωποι καθαροί ήταν, και πήγαν αυτοί οι αλητάμπουρες και τους εκβίαζαν, δεν είναι θέμα αν είσαι καθαρός ή οχι μ' αυτούς.
- Μαδουραίος
O Otto Weininger υποστηριζει δολοφονους,στους παιδοβιαστες θα κολλησει.Kauldron έγραψε: ↑24 Μάιος 2024, 17:59Το θέμα είναι, βέβαια, οτι αυτά που γράφονται, ισχύουν. Όντως ήταν ένα σωρό άτομα απ' τη ΝΔ μέσα στο βόθρο.Otto Weininger έγραψε: ↑24 Μάιος 2024, 17:51o τελευταίος που θα μπορούσε να με εκβιάσει εμένα, είναι το ΣΔΟΕ
Απο δευτέραKauldron έγραψε: ↑24 Μάιος 2024, 18:11Otto Weininger έγραψε: ↑24 Μάιος 2024, 18:09ένας λόγος που δεν τολμώ να κάνω κάτι κακό (κακούργημα) είναι επειδή ξέρω ότι θα το χρεώσεις στην ΝΔ.
κατά μια έννοια, με κρατάς στο ίσιο δρόμο.Δε πιστεύω οτι θα έκανες κάτι κακό. Μου φαίνεσαι καλός άνθρωπος.
Φασούλι το φασούλι..
Είμαστε η δεξιά!!!!!!
Βέβαια μιλάμε για μικρά ψάρια παρ'όλα αυτά δεν παύει να είναι μια σημαντική εξάρθρωση.
Βέβαια μιλάμε για μικρά ψάρια παρ'όλα αυτά δεν παύει να είναι μια σημαντική εξάρθρωση.
Εγώ τώρα σκέφτομαι σε πόσες άλλες εφορίες, πολεοδομίες, αστυνομίες κτλ μιλάνε τα λαμόγια μεταξύ τους και λένε "χαλαρώστε για λίγο ρε μαλάκες μέχρι να ξεχαστεί αυτή η υπόθεση και μετά πάμε πάλι."
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γαλάζιος ουρανός και θάλασσα.
από Niki » 24 Απρ 2024, 11:08 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 3 Απαντήσεις
- 303 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
24 Απρ 2024, 11:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση "ΓΑΛΑΖΙΟΣ" ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ! Ελεύθερος για τον εκβιασμό ο επιχειρηματίας της Πάτρας...
από Frappezitis » 10 Ιαν 2024, 22:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 148 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
10 Ιαν 2024, 23:07
-