Αν μπορουσατε να ξερετε ενα πράγμα...
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αν μπορουσατε να ξερετε ενα πράγμα...
Αν μπορουσατε να ξερετε ενα πράγμα χωρις ομως να μπειτε στην διαδικασια να το μαθετε (ας πουμε οτι ξυπνατε ενα πρωι και π.χ. μπορειτε να παιζετε βιολι ξερω γω σαν βιρτουοζος) ποιο θα ηταν αυτο?
Θα μπορουσε να ειναι οτιδηποτε απο μουσικο οργανο, απο γλωσσες, απο τεχνη κλπ. οτιδηποτε αλλα μονο ενα πράγμα το οποιο θα εισασταν μαστερ ομως χωρις να μπειτε στη διαδικασια να το μαθετε και να εξασκηθειτε. Απλα θα ξυπναγατε ενα πρωι και θα εισασταν μαστερ σε αυτο.
Λοιπον τι θα διαλεγατε?
Θα μπορουσε να ειναι οτιδηποτε απο μουσικο οργανο, απο γλωσσες, απο τεχνη κλπ. οτιδηποτε αλλα μονο ενα πράγμα το οποιο θα εισασταν μαστερ ομως χωρις να μπειτε στη διαδικασια να το μαθετε και να εξασκηθειτε. Απλα θα ξυπναγατε ενα πρωι και θα εισασταν μαστερ σε αυτο.
Λοιπον τι θα διαλεγατε?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Otto Weininger
Re: Αν μπορουσατε να ξερετε ενα πράγμα...
Farmacogenomics.
Το να ξυπνήσω ένα πρωί και να είμαι master σε κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι θα άφηνα μεγάλη κληρονομιά στην ανθρωπότητα.
Το να ξυπνήσω ένα πρωί και να είμαι master σε κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι θα άφηνα μεγάλη κληρονομιά στην ανθρωπότητα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εγώ θα προτιμούσα μια προσωπική κληρονομιά, που θα έδινε τη δυνατότητα στις δύο επόμενες γενιές μου να ασχοληθούν με όποια μαστεριλίκια γουστάρουν.
Γιατί έτσι όπως πάει η ανθρωπότητα, δεν έχει και τόσο ενδιαφέρον ως είδος που αξιοποιεί τις κληρονομιές του.
Αμιγώς κυνική προσέγγιση, έτσι;
Γιατί έτσι όπως πάει η ανθρωπότητα, δεν έχει και τόσο ενδιαφέρον ως είδος που αξιοποιεί τις κληρονομιές του.
Αμιγώς κυνική προσέγγιση, έτσι;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Μεγάλος πόνος, αποφάσισα να κάτσω να μάθω τα βασικά της κβαντικής φυσικής τώρα στα γεράματα. Και φυσικά δεν τό'χω, με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνω την τύφλα μου...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αν μπορούσατε να γυρίσετε το χρόνο πίσω...
από kameron » 11 Ιουν 2023, 02:48 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 90 Απαντήσεις
- 2424 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
12 Ιουν 2023, 10:20
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 259 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
03 Φεβ 2025, 02:54
-
- 0 Απαντήσεις
- 287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
20 Ιούλ 2024, 12:57
-
-
Νέα δημοσίευση Εσείς το ξέρετε το «Hawk Tuah»;
από Airman68 » 24 Ιουν 2024, 19:58 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 77 Απαντήσεις
- 3440 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
28 Σεπ 2024, 12:46
-