Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα κάτι πιο σπιρτόζικο και επίκαιρο από σένα. Αυτά που γράφεις παραπέμπουν σε ροδοκοπανατζίδικες κλισεδιές των έιτις. Εσύ ήσουν παιδάκι τότε και ίσως να μην σου άφησαν τραυματικές εμπειρίες. Σ' εμένα μυρίζουν πια σαν ληγμένο γάλα σε παρατεταμένο χρόνιο καύσωνα.vantono έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 10:53Τοσο πολύ σε ενοχλεί που σατιρίζω τους καδενάτους κυρΠαντέλους που θες 3 ματσετιές στο δασοτρίχι για να εντοπίσεις το σταυρουδάκι να αχνοφαίνεται?ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 10:45Αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ είναι το γιατί τραβάνε ζόρια οι κοζμοπολίτες με τύπους που δεν συναναστρέφονται.vantono έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 10:42Άρα αυτο που ειπα, εχασε τον κυραΠαντέλο τη μέση δεξιούτζα (οχι ακροδεξιούτζα) που δεν ανεχεται τα πουσταρέλια, και πηγε σε κανενα Βελοπουλο ή Νικη μονο και μονο για αντιδραση. Στις επομενες εθνικες, πισω στον Κουλαρο θα ειναι παλι. Ξεμπλέκει την καδενα απο τις τρίχες και επιστρεφει.
Μήπως αυτό που τους ενοχλεί είναι η εγγύτητα με το είδος;
Δεν το λεω για κακό
Η ακροδεξιά στροφή της ΝΔ οδήγησε στην φυγή των κεντρώων ψηφοφόρων της και στη πτώση των ποσοστών της
Re: Η ακροδεξιά στροφή της ΝΔ οδήγησε στην φυγή των κεντρώων ψηφοφόρων της και στη πτώση των ποσοστών της
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Re: Η ακροδεξιά στροφή της ΝΔ οδήγησε στην φυγή των κεντρώων ψηφοφόρων της και στη πτώση των ποσοστών της
Εγώ απλά θα σχολιάσω ότι για πρώτη φορά δεν πέτυχα εκλογικό αντιπρόσωπο της ΝΔ στο τμήμα. Τόσο μεγάλος ενθουσιασμός από τη βάση της. Και μιλάμε για Γλυφάδα που έχει δημτο με 3 χιλιάδες άτομα. Ο γκεογαμος τους αποσυσπειρωσε. Επίσης παραδοσιακοί ψηφοφόροι δεν πολυγουσταρουν τους πρώην πασόκους
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
όπως εξελίσσεται η φάση θα χρειαστουμε τη βοηθεια του ταχωχαμενα για την ετυμολογία της ανάλυσης
Πάντως όλα αυτά για στροφές κέντρα και γκει είναι κατά τη γνώμη μου μπούρδες. Η νδ έχασε 13 μονάδες λόγω ανικανότητα στη διακυβέρνηση της χώρας. Ακρίβεια, νέο φορολογικό νομοσχέδιο για ΕΕ, πόλεμος στην Ουκρανία και στην Παλαιστίνη με την κυβέρνηση να είναι ουρά των άλλων, διάλυση του δημοσίου, Τέμπη, εγκληματικότητα κτλ. Για αυτό κατρακύλησε. Και επειδή είναι άχρηστοι θα κατρακυλήσουν και άλλο, όσες στροφές και ανασχηματισμούς και αν κάνουν. Δεν έχουν και φράγκα πια να ρίχνουν και κανένα ξεροκόμματο στο πόπολο.
Arisvilla έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 11:02Πάντως όλα αυτά για στροφές κέντρα και γκει είναι κατά τη γνώμη μου μπούρδες. Η νδ έχασε 13 μονάδες λόγω ανικανότητα στη διακυβέρνηση της χώρας. Ακρίβεια, νέο φορολογικό νομοσχέδιο για ΕΕ, πόλεμος στην Ουκρανία και στην Παλαιστίνη με την κυβέρνηση να είναι ουρά των άλλων, διάλυση του δημοσίου, Τέμπη, εγκληματικότητα κτλ. Για αυτό κατρακύλησε. Και επειδή είναι άχρηστοι θα κατρακυλήσουν και άλλο, όσες στροφές και ανασχηματισμούς και αν κάνουν. Δεν έχουν και φράγκα πια να ρίχνουν και κανένα ξεροκόμματο στο πόπολο.
Καθόλου δεν χρειάζεται να στρίψει πιο δεξιά η ΝΔ. Υπάρχουν και κάποιοι πιο μετριοπαθείς ψηφοφόροι της (που δεν ακούγονται και είναι σιωπηλοί), οι οποίοι ξεκίνησαν ως αντιπασοκτσήδες στα 80s και 90s και που είναι πρωτίστως φιλελεύθεροι και όχι συντηρητικοί.
Ζούμε σε μία οικονομία.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Και όλα αυτά, θα τα λύσει ο Κασσελάκης.Arisvilla έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 11:02Πάντως όλα αυτά για στροφές κέντρα και γκει είναι κατά τη γνώμη μου μπούρδες. Η νδ έχασε 13 μονάδες λόγω ανικανότητα στη διακυβέρνηση της χώρας. Ακρίβεια, νέο φορολογικό νομοσχέδιο για ΕΕ, πόλεμος στην Ουκρανία και στην Παλαιστίνη με την κυβέρνηση να είναι ουρά των άλλων, διάλυση του δημοσίου, Τέμπη, εγκληματικότητα κτλ. Για αυτό κατρακύλησε. Και επειδή είναι άχρηστοι θα κατρακυλήσουν και άλλο, όσες στροφές και ανασχηματισμούς και αν κάνουν. Δεν έχουν και φράγκα πια να ρίχνουν και κανένα ξεροκόμματο στο πόπολο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ασχετο εντελώς το σχόλιο σου. Πάντως ο Κούλης σου δεν θα τα λύσει. Και ξέρεις γιατί? Γιατί δεν τα έχει λύσει 5 χρόνια. Οπότε σιγά σιγά ας προετοιμαστείτε οτι πρέπει να περάσουμε στον επόμενο. Ποιος θα είναι αυτός? Θα δούμε. Κενά στη φύση και στην πολιτική δεν υπάρχουν.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 11:11Και όλα αυτά, θα τα λύσει ο Κασσελάκης.Arisvilla έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 11:02Πάντως όλα αυτά για στροφές κέντρα και γκει είναι κατά τη γνώμη μου μπούρδες. Η νδ έχασε 13 μονάδες λόγω ανικανότητα στη διακυβέρνηση της χώρας. Ακρίβεια, νέο φορολογικό νομοσχέδιο για ΕΕ, πόλεμος στην Ουκρανία και στην Παλαιστίνη με την κυβέρνηση να είναι ουρά των άλλων, διάλυση του δημοσίου, Τέμπη, εγκληματικότητα κτλ. Για αυτό κατρακύλησε. Και επειδή είναι άχρηστοι θα κατρακυλήσουν και άλλο, όσες στροφές και ανασχηματισμούς και αν κάνουν. Δεν έχουν και φράγκα πια να ρίχνουν και κανένα ξεροκόμματο στο πόπολο.
Αυτό ειδικά είναι ντροπή για τη χώρα, σε όλα τα επίπεδα. Άσε δηλαδή που κανείς δεν δίνει και σημασία στις θέσεις του μπουρδελοκράτους, αλλά ούτε μια διαφοροποίηση για τα μάτια του κόσμου ρε παιδί μου.
Το έχω προβλέψει: Σε μερικά χρόνια θα είμαστε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ χώρα της ΕΕ (και μάλλον όλης της Ευρώπης) που δεν θα έχει αναγνωρίσει Παλαιστινιακό κράτος. Με την εξαίρεση ίσως και της Γερμανίας. Οι τελευταίοι τέσσερις παγκοσμίως θα είναι ΗΠΑ, Γερμανία, Ιαπωνία και Ελλάδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ακόμα και αυτές τις κλισεδιές αν τις υιοθετήσομεν εμείς οι προχωκάγκουρες, θα σου μοσχοβολάνε φρεσκάδα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 10:59Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα κάτι πιο σπιρτόζικο και επίκαιρο από σένα. Αυτά που γράφεις παραπέμπουν σε ροδοκοπανατζίδικες κλισεδιές των έιτις. Εσύ ήσουν παιδάκι τότε και ίσως να μην σου άφησαν τραυματικές εμπειρίες. Σ' εμένα μυρίζουν πια σαν ληγμένο γάλα σε παρατεταμένο χρόνιο καύσωνα.
Δεν απορρίπτομεν τη γοητεία της καδένας (οκ, απορρίπτομεν μόνο της χρυσής) ούτε του τριχωτού (ή ημίτριχου στήθους), αντιθέτως τα προσαρμόζομε στα προχωκαγκούρικα τρέντυ δεδομένα της εποχής και βουαλά
SpoilerShow
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ωχ τη γάμησα, τωρα ειδα οτι κυκλοφορεί ο τοξοβόλος εδω τριγύρω.
Καλά, ό,τι πεις.Arisvilla έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 11:13Ασχετο εντελώς το σχόλιο σου. Πάντως ο Κούλης σου δεν θα τα λύσει. Και ξέρεις γιατί? Γιατί δεν τα έχει λύσει 5 χρόνια. Οπότε σιγά σιγά ας προετοιμαστείτε οτι πρέπει να περάσουμε στον επόμενο. Ποιος θα είναι αυτός? Θα δούμε. Κενά στη φύση και στην πολιτική δεν υπάρχουν.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 11:11Και όλα αυτά, θα τα λύσει ο Κασσελάκης.Arisvilla έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 11:02Πάντως όλα αυτά για στροφές κέντρα και γκει είναι κατά τη γνώμη μου μπούρδες. Η νδ έχασε 13 μονάδες λόγω ανικανότητα στη διακυβέρνηση της χώρας. Ακρίβεια, νέο φορολογικό νομοσχέδιο για ΕΕ, πόλεμος στην Ουκρανία και στην Παλαιστίνη με την κυβέρνηση να είναι ουρά των άλλων, διάλυση του δημοσίου, Τέμπη, εγκληματικότητα κτλ. Για αυτό κατρακύλησε. Και επειδή είναι άχρηστοι θα κατρακυλήσουν και άλλο, όσες στροφές και ανασχηματισμούς και αν κάνουν. Δεν έχουν και φράγκα πια να ρίχνουν και κανένα ξεροκόμματο στο πόπολο.
Κατά, τα άλλα ποιος εμποδίζει τον οποιονδήποτε να περάσει στον επόμενο; Ας πάει όπου γουστάρει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτό είναι προχωκαγκούρικο πακιστανοτραπάδικο δεδομένο.vantono έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 11:16Ακόμα και αυτές τις κλισεδιές αν τις υιοθετήσομεν εμείς οι προχωκάγκουρες, θα σου μοσχοβολάνε φρεσκάδα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 10:59Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα κάτι πιο σπιρτόζικο και επίκαιρο από σένα. Αυτά που γράφεις παραπέμπουν σε ροδοκοπανατζίδικες κλισεδιές των έιτις. Εσύ ήσουν παιδάκι τότε και ίσως να μην σου άφησαν τραυματικές εμπειρίες. Σ' εμένα μυρίζουν πια σαν ληγμένο γάλα σε παρατεταμένο χρόνιο καύσωνα.
Δεν απορρίπτομεν τη γοητεία της καδένας (οκ, απορρίπτομεν μόνο της χρυσής) ούτε του τριχωτού (ή ημίτριχου στήθους), αντιθέτως τα προσαρμόζομε στα προχωκαγκούρικα τρέντυ δεδομένα της εποχής και βουαλάSpoilerShow
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κατάρρευση των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας στην Ανατολική Αττική
από Μαδουραίος » 27 Μαρ 2023, 20:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 20 Απαντήσεις
- 1111 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
28 Μαρ 2023, 17:24
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 301 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
31 Ιούλ 2024, 19:09