Η χωρα οπου απο τυχη ζουμε ολοι.Ελεγχος κανένας πρόληψη καμία.Όλα στην τυχη τους.
- Μαδουραίος
Η χωρα οπου απο τυχη ζουμε ολοι.Ελεγχος κανένας πρόληψη καμία.Όλα στην τυχη τους.
Χαλκιδική: Πέθανε ο 19χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο λούνα παρκ
Τραγική κατάληξη είχε για τον 19χρονο το παιχνίδι στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Ο άτυχος νεαρός, που όπως έγινε γνωστό χθες, Δευτέρα (19.08.24) τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, δυστυχώς σήμερα κατέληξε, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.
Το παιχνίδι στο οποίο επέβαινε ο 19χρονος στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι στη Χαλκιδική έσπασε, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τραυματιστεί πολύ σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Πολύγυρου σε κρίσιμη κατάσταση.
https://www.newsit.gr/ellada/xalkidiki- ... k/4159731/
Τραγική κατάληξη είχε για τον 19χρονο το παιχνίδι στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Ο άτυχος νεαρός, που όπως έγινε γνωστό χθες, Δευτέρα (19.08.24) τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, δυστυχώς σήμερα κατέληξε, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.
Το παιχνίδι στο οποίο επέβαινε ο 19χρονος στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι στη Χαλκιδική έσπασε, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τραυματιστεί πολύ σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Πολύγυρου σε κρίσιμη κατάσταση.
https://www.newsit.gr/ellada/xalkidiki- ... k/4159731/
- Μαδουραίος
Re: Η χωρα οπου απο τυχη ζουμε ολοι.Ελεγχος κανένας πρόληψη καμία.Όλα στην τυχη τους.
Ασυδοσια στο Κουλισταν
Πνιγονται και σκοτωνονται νεοι απο ελλειψη μετρων και ελεγχο
- Μαδουραίος
Re: Η χωρα οπου απο τυχη ζουμε ολοι.Ελεγχος κανένας πρόληψη καμία.Όλα στην τυχη τους.
Κανείς δεν ελέγχει τίποτα στη μπανανία του Κουλισταν.Μονο να τρωνε το ταμειο αναπτυξης.
- Μαδουραίος
Δηλαδη μέσα σε τρεις ημερες.Ένα οκτάχρονο κορίτσι πνίγηκε σε πισίνα κατασκήνωσης, ένας 19χρονος σκοτώθηκε σε λουνα παρκ και Βούλγαροι μαφιόζοι πυροβολούσαν σε μπιτσόμπαρο. Η μετατροπή της Χαλκιδικης σε Βαλκανικό μπουρδέλο έχει πλέον ολοκληρωθεί.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
δεν είναι αποκλειστικά θέμα Κούλη, ζούμε στη χώρα του χαλαρά, των χαβαλέδων, του δεν βαριέσαι και του ωχ αδερφέ.Μαδουραίος έγραψε: ↑20 Αύγ 2024, 07:54Ασυδοσια στο Κουλισταν
- Υδράργυρος
Υπεύθυνοι ελέγχων: Περιφέρεια κεντρικής μακεδονίας, περιφερειάρχης Τζιτζιφιόγκος
- Μαδουραίος
Σιγουρα θα δινει αδειες χωρις ελεγχο σε ΝΔκρατες ''επιχειρηματιες''Υδράργυρος έγραψε: ↑20 Αύγ 2024, 09:24Υπεύθυνοι ελέγχων: Περιφέρεια κεντρικής μακεδονίας, περιφερειάρχης Τζιτζιφιόγκος
- Μαδουραίος

Απάντηση ντροπή έδωσε στην ΕΡΤ για όσα συνέβησαν ο πρόεδρος της κοινότητας Πευκοχωρίου Γιώργος Τσιρκούδης. Όπως είπε δεν έχει άποψη για το δυστύχημα, δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με το θέμα και δεν γνωρίζει ποιος είναι αρμόδιος για το λούνα παρκ.
«Απ’ ότι λένε, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, το παιδί έφυγε από τη θέση του, έπεσε κάτω, δυστυχώς είχε αυτό το ατύχημα. Αυτό το λούνα παρκ είναι πάνω από 20 χρόνια, τότε δεν ήμουν πρόεδρος. Από εμένα δεν περνάει τίποτα. Ξέρω ότι κάνει τις συντηρήσεις του. Δεν είναι δουλειά μου να κάνω έλεγχο στο λούνα παρκ. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτό το θέμα, δεν έχω άποψη. Έχω αναλάβει εδώ και τρία χρόνια. Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε και πώς έγινε. Δεν ξέρω ποια υπηρεσία είναι αρμόδια, αυτοί που βγάζουν τις άδειες. Δεν γνωρίζω. Από εσάς ακούω ότι θα έπρεπε να κάνω ελέγχους» είπε.
https://www.tovima.gr/2024/08/20/societ ... si-ntropi/
- Μαδουραίος
Τα έχουμε ξαναπεί και πάλι τα ξαναλέμε, σε αυτή την μοναδική μπανανία εδώ του Κουλισταν, ζουμε κυριολεκτικά από τύχη.
Σωστά. Επρεπε να πάει ο Κούλης να ελέγξει το παιχνίδι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δεν ξέρω τί ακριβώς έγινε με το παιχνίδι αλλά και με το πώς δίνονται ή επανελέγχονται οι άδειες λειτουργίας, μετά όμως από 5 χρόνια διακυβέρνησης κούλη και 25 χρόνια μετά από τα λεχθέντα υπό του Σημίτη, είναι ξεφτίλα όποτε περιγράφεται ένα μπάχαλο, η απάντηση να κινείται ουσιαστικά στο "αυτή είναι η Ελλάδα" προκειμένου να βγουν λάδι οι επικεφαλείς.
- Υδράργυρος
Ο κούλης ψηφίστηκε για να φτιάξει κράτος και όχι 5 χρόνια μετά να μιλάει για διαχρονικές παθογένειες. Ο Νικηφόρος Φωκάς σε 4 χρόνια που έμεινε αυτοκράτορας έφτιαξε ολόκληρη αυτοκρατορία, και ο κούλης ακόμα κατηγορεί τους προηγούμενους.
- Μαδουραίος
"Από τις αρχές, διερευνάται η νομιμότητα λειτουργίας της επιχείρησης και του μηχανήματος" Φυσικα κατόπιν εορτής στο Κουλισταν.
Οι αξιολογησεις σας μαραναν ΓΙΔΙΑ
Οι αξιολογησεις σας μαραναν ΓΙΔΙΑ
- NewModelArmy
Ουτε σε συγκρουομενα δεν τολμουσα να μπω στα λουνα παρκ ποσο μαλλον στις μπαλαρινες και τα αλλα που σε ανεβαζουν 50 μετρα.Φανταζομαι το μεσο λουνα παρκ θα ειναι 40ετιας και ποιος ξερει τι συντηρηση (δεν) το κανουν.
Προφανώς πρέπει να δοθούν μερικές ακόμα αυξήσεις στους δικαστικούς
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ζουμε απο τυχη.Έστειλαν συρμό του Προαστιακού στη γραμμή του Μετρό.
από Μαδουραίος » 17 Οκτ 2024, 12:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 298 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
18 Οκτ 2024, 15:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απίστευτη τύχη, ποιός να το περίμενε.
από talaipwros » 01 Μαρ 2024, 15:01 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 7 Απαντήσεις
- 397 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
01 Μαρ 2024, 16:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εύχομαι καλή τύχη σε όλους και όλες
από Frappezitis » 24 Δεκ 2023, 01:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 764 Προβολές
-