Τι έχετε ψηφίσει ρε μαλάκες;
Τι έχετε ψηφίσει ρε μαλάκες;

“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Re: Τι έχετε ψηφίσει ρε μαλάκες;
Για την παραβατικότητα των νέων κλήθηκαν να μιλήσουν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού και ο ποινικολόγος Κωνσταντίνος Ντάλτας.
Ωστόσο κατά τη διάρκεια της συζήτησης τα αίματα άναψαν με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένας απίστευτος διάλογος.
Αναλυτικά ο διάλογος:
Κατερίνα Μονογυιού: Θα με αφήσεις χριστιανέ μου να μιλήσω; Τι είναι αυτό το πράγμα;
Κωνσταντίνος Ντάλτας: Διάλογο κάνουμε, δεν είμαι χριστιανός κ. Μονογυιού.
Κατερίνα Μονογυιού: Δεν με ενδιαφέρει, ό,τι θέλετε να είστε.
Κωνσταντίνος Ντάλτας: Επειδή είστε βουλευτής, θα πρέπει να έχετε μία μετριοπάθεια.
Κατερίνα Μονογυιού: Μα, εσύ θα μου πεις χριστιανέ μου τι θα είμαι και τι όχι;
Κωνσταντίνος Ντάλτας: Δεν είμαι χριστιανός! Αυτά να τα πείτε στο κόμμα σας.
Κατερίνα Μονογυιού: Ωραία, συγγνώμη! Με συγχωρείτε δεν απευθύνομαι ξανά σε εσάς.
Κωνσταντίνος Ντάλτας: Δεν είναι συμπεριφορά αυτή!
Κατερίνα Μονογυιού: Θα μου πείτε στα 41 μου πώς θα είναι ο χαρακτήρας μου; Τις εξετάσεις μου τις έχω δώσει.
Κωνσταντίνος Ντάλτας: Μου απευθύνεστε απαξιωτικά! Στο εκλογικό σας σώμα, όχι σε εμένα.
Κατερίνα Μονογυιού: Θέλω να πω σε κάτι που αναφερθήκατε. Όχι σε εσένα χριστιανέ μου;
Κωνσταντίνος Ντάλτας: Έτσι, πιστεύετε ότι είναι ο σωστός διάλογος; Δεν είμαι χριστιανός!
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ristianos/

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της συζήτησης τα αίματα άναψαν με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένας απίστευτος διάλογος.
Αναλυτικά ο διάλογος:
Κατερίνα Μονογυιού: Θα με αφήσεις χριστιανέ μου να μιλήσω; Τι είναι αυτό το πράγμα;
Κωνσταντίνος Ντάλτας: Διάλογο κάνουμε, δεν είμαι χριστιανός κ. Μονογυιού.
Κατερίνα Μονογυιού: Δεν με ενδιαφέρει, ό,τι θέλετε να είστε.
Κωνσταντίνος Ντάλτας: Επειδή είστε βουλευτής, θα πρέπει να έχετε μία μετριοπάθεια.
Κατερίνα Μονογυιού: Μα, εσύ θα μου πεις χριστιανέ μου τι θα είμαι και τι όχι;
Κωνσταντίνος Ντάλτας: Δεν είμαι χριστιανός! Αυτά να τα πείτε στο κόμμα σας.
Κατερίνα Μονογυιού: Ωραία, συγγνώμη! Με συγχωρείτε δεν απευθύνομαι ξανά σε εσάς.
Κωνσταντίνος Ντάλτας: Δεν είναι συμπεριφορά αυτή!
Κατερίνα Μονογυιού: Θα μου πείτε στα 41 μου πώς θα είναι ο χαρακτήρας μου; Τις εξετάσεις μου τις έχω δώσει.
Κωνσταντίνος Ντάλτας: Μου απευθύνεστε απαξιωτικά! Στο εκλογικό σας σώμα, όχι σε εμένα.
Κατερίνα Μονογυιού: Θέλω να πω σε κάτι που αναφερθήκατε. Όχι σε εσένα χριστιανέ μου;
Κωνσταντίνος Ντάλτας: Έτσι, πιστεύετε ότι είναι ο σωστός διάλογος; Δεν είμαι χριστιανός!
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ristianos/

“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Τη φώτο στην παραλία για ψυχολογικό πόλεμο την έβαλες;
Λες θα τους προβληματίσω λίγο, αλλά θα τους καβλώσω κιόλας.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Εντάξει, η κοπέλα βουλευτής ΚΥΚΛΑΔΩΝ είναι. Ξέρετε, Μύκονο, Σαντορίνη κτλ. Αυθαίρετα, μπράβοι, ομπρελοκαθίσματα, 800 ευρώ η μερίδα καλαμαράκια κτλ. Είναι ταμάμ για τη συγκεκριμένη περιφέρεια.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Ωνασουγα
Τι μιλφ είναι αυτό ρε
προσπαθώ να αναδείξω τα προσόντα της βουλευτίναςέργο_μακέτο έγραψε: ↑03 Οκτ 2024, 11:54Τη φώτο στην παραλία για ψυχολογικό πόλεμο την έβαλες;
λογικό το βρίσκω
πρέπει να προσέχουμε ποιοι μας αντιπροσωπεύουν
- Space_Passenger
Έχει μάλιστα μια ιδιαίτερη, πολύ σπάνια μορφή δυσλεξίας, που εμφανίζεται μόνο όταν μιλάει για αμιγώς πολιτικά θέματα. Όταν μιλάει για το πώς κατέψυξε τα ωάριά της, η δυσλεξία εξαφανίζεται.
- Space_Passenger
ρε φιλε εγω εχω ακουσει να το λεει, τωρα δεν ξερω λεπτομερειες. Δεν την εχω ψηφισει, ουτε ειμαι στο κομμα της. παντως εχει φαει πολυ μπουλιγκ. Αυτο να λεγεται.micmic έγραψε: ↑03 Οκτ 2024, 12:23Έχει μάλιστα μια ιδιαίτερη, πολύ σπάνια μορφή δυσλεξίας, που εμφανίζεται μόνο όταν μιλάει για αμιγώς πολιτικά θέματα. Όταν μιλάει για το πώς κατέψυξε τα ωάριά της, η δυσλεξία εξαφανίζεται.

Καλά, μπουλινγκ έχει φάει για τις παπαριές που πετάει, όχι γιατί δεν ξέρει να διαβάζει
Οκ, η Μονογυιού είναι μία ακόμη "ξανθιά", ο ποινικολόγος που τόνιζε συνέχεια ότι δεν ήταν χριστιανός, ποια θέση είχε για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας των νέων;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Iced Earth
- Phorum.gr user: Jon Schaffer
Άρια Εβραϊκής καταγωγής πρέπει να είναι.
- ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή
ου κλέψεις
ου φονεύσεις
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με φωτογραφίες συγγραφέα βιβλίου που έχετε διαβάσει;
από Εκτωρ » 31 Ιούλ 2023, 23:10 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 1869 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
31 Ιούλ 2023, 23:31
-
-
- 115 Απαντήσεις
- 2227 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lagavulis
29 Οκτ 2024, 09:38
-
-
Νέα δημοσίευση Απίστευτο: Ο Φαΐλος θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία!
από Kauldron » 29 Μάιος 2023, 14:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 160 Απαντήσεις
- 5433 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
03 Ιούλ 2023, 23:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι να ψηφίσει ο Έκτορας στις εκλογές;
από Εκτωρ » 20 Μάιος 2023, 00:32 » σε Εθνικά Θέματα - 16 Απαντήσεις
- 734 Προβολές
-