Πιερακακης:κόβουμε το ρεύμα στα σχολεία εν ώρα μαθήματος
- Ληστοσυμμορίτης
Πιερακακης:κόβουμε το ρεύμα στα σχολεία εν ώρα μαθήματος
Ελλάδα 2.0
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Πιερακακης:κόβουμε το ρεύμα στα σχολεία εν ώρα μαθήματος
διακοπή ρεύματος από τον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) σε τρία σχολεία στο Περιστέρι εν ώρα λειτουργίας (!)
Συγκεκριμένα πρόκειται για το 6ο Γυμνάσιο Περιστερίου, το οποίο έμεινε χωρίς ρεύμα, λόγω ανεξόφλητου λογαριασμού και για τα σχολεία 9ο Γενικό Λύκειο και το 8ο Γυμνάσιο Περιστερίου.
Μεγάλες ευθύνες έχει η Δημοτική Αρχή Περιστερίου, η οποία αφήνει απλήρωτους λογαριασμούς της ΔΕΚΟ και πλήρως υποστελεχωμένα τα σχολεία του Δήμου, αντί να πιέζει την κυβέρνηση, ώστε να λάβει χρηματοδότηση στο ύψος των αναγκών των σχολείων.
https://m.902.gr/eidisi/neolaia-paideia ... eitoyrgias
Συγκεκριμένα πρόκειται για το 6ο Γυμνάσιο Περιστερίου, το οποίο έμεινε χωρίς ρεύμα, λόγω ανεξόφλητου λογαριασμού και για τα σχολεία 9ο Γενικό Λύκειο και το 8ο Γυμνάσιο Περιστερίου.
Μεγάλες ευθύνες έχει η Δημοτική Αρχή Περιστερίου, η οποία αφήνει απλήρωτους λογαριασμούς της ΔΕΚΟ και πλήρως υποστελεχωμένα τα σχολεία του Δήμου, αντί να πιέζει την κυβέρνηση, ώστε να λάβει χρηματοδότηση στο ύψος των αναγκών των σχολείων.
https://m.902.gr/eidisi/neolaia-paideia ... eitoyrgias
- Ληστοσυμμορίτης
Παίζει να έβαλαν με πρόγραμμα διαδραστικους πίνακες και να αφήνουν τα σχολεία χωρίς ρεύμα.
-
Βρε ούφο την διαχείριση των σχολείων, τους λογαριασμούς τον προϋπολογισμό τους κτλ την έχει ο δήμος, όχι το υπουργείο
Τι σχέση έχει ο Πιερακακης ;
Να πάνε οι γονείς και τα παιδιά να τραμπουκισουν τον δήμαρχο που είναι μαλακας
- Υδράργυρος
Να κλεισει το ρευμα στο δημαρχειο και οχι στο σχολειο. Δε φταινε τα παιδια να μην κανουν μαθημαΔημοκράτης έγραψε: ↑08 Οκτ 2024, 01:25Βρε ούφο την διαχείριση των σχολείων, τους λογαριασμούς τον προϋπολογισμό τους κτλ την έχει ο δήμος, όχι το υπουργείο
-
Ναι έτσι ακριβώς δουλεύει το σύστημα μη πληρωμής λογαριασμούΥδράργυρος έγραψε: ↑08 Οκτ 2024, 01:56Να κλεισει το ρευμα στο δημαρχειο και οχι στο σχολειο. Δε φταινε τα παιδια να μην κανουν μαθημαΔημοκράτης έγραψε: ↑08 Οκτ 2024, 01:25Βρε ούφο την διαχείριση των σχολείων, τους λογαριασμούς τον προϋπολογισμό τους κτλ την έχει ο δήμος, όχι το υπουργείο
Αφού είστε βλακες, γιατί μιλάτε;
Κακώς έχει μεταφερθεί η ευθύνη των λογαριασμών των σχολείων από το υπουργείο στους δήμους.
Από εκεί και πέρα ο δεξιός δήμαρχος Παχατουριδης έδειξε ποιες είναι οι προτεραιότητες του και σε αυτές δεν περιλαμβάνεται η ηλεκτροδοτηση των σχολείων η διεκδίκηση χρημάτων από το υπουργείο για τα σχολεία.
Από εκεί και πέρα ο δεξιός δήμαρχος Παχατουριδης έδειξε ποιες είναι οι προτεραιότητες του και σε αυτές δεν περιλαμβάνεται η ηλεκτροδοτηση των σχολείων η διεκδίκηση χρημάτων από το υπουργείο για τα σχολεία.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Όταν έχεις κομμουνιστή δήμαρχο αυτά συμβαίνουν!
Οριστε

Τι έχεις στο Περιστέρι

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Πόσο άκυρος είσαι ρε; Τί έρμπολ ήταν αυτό; Πραγματικά δηλαδή, ήθελε τεράστια προσπάθεια να τα καταφέρεις έτσιstergiosbik έγραψε: ↑08 Οκτ 2024, 07:44O Πελετιδης δεν είναι ή κάνω λάθος;
Ο Πελετιδης είναι στην Πάτρα. Ο Παχατουριδης είναι στο Περιστέριstergiosbik έγραψε: ↑08 Οκτ 2024, 07:44O Πελετιδης δεν είναι ή κάνω λάθος;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Ληστοσυμμορίτης
φόρτωσαν στον δήμο δηλαδή μια επιπλέον δουλειά χωρις να μεριμνήσουν να χρηματοδοτήσουν τη δουλειά που του φόρτωσαν.Δημοκράτης έγραψε: ↑08 Οκτ 2024, 01:25Βρε ούφο την διαχείριση των σχολείων, τους λογαριασμούς τον προϋπολογισμό τους κτλ την έχει ο δήμος, όχι το υπουργείο
Αρα είναι ευθύνη τους.
- Ληστοσυμμορίτης
να μας δόσει το ζωντόβολο ο πιερακάκης πόσα στέλνει στο δήμο για λογαριασμους ρευματος στα σχολεία να ελέγξουμε αν τα πήρε η δημαρχεία και τα έβαλε σε άλλους λογαριασμούς.
- Υδράργυρος
Το έχω πει χιλιάδες φορές: ο Πιερρακάκης είναι υπερεκτιμημένος
Δεν είναι ψηφιακή μεταρρύθμιση το να παίρνεις σωρηδόν εφαρμογές με απ ευθείας αναθέσεις και να λες στον κόσμο μπες στην εφαρμογή. Ο αντικαταστάτης του πρώην δήμαρχος Τρικάλων καταργεί 4 πιστοποιητικά. Θα τα παίρνει μόνο του το σύστημα. Αυτό μάλιστα, είναι μεταρρύθμιση.
Έτσι και τώρα, αφήνει τα σχολεία χωρίς ρεύμα και κρύβεται πίσω από το δεν είναι δική μου ευθύνη. Μας υποχρέωσες και ξέρουμε πόσο μας χρέωσες
Δεν είναι ψηφιακή μεταρρύθμιση το να παίρνεις σωρηδόν εφαρμογές με απ ευθείας αναθέσεις και να λες στον κόσμο μπες στην εφαρμογή. Ο αντικαταστάτης του πρώην δήμαρχος Τρικάλων καταργεί 4 πιστοποιητικά. Θα τα παίρνει μόνο του το σύστημα. Αυτό μάλιστα, είναι μεταρρύθμιση.
Έτσι και τώρα, αφήνει τα σχολεία χωρίς ρεύμα και κρύβεται πίσω από το δεν είναι δική μου ευθύνη. Μας υποχρέωσες και ξέρουμε πόσο μας χρέωσες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πιερακάκης: είναι αντισυνταγματικό αλλά τα αφεντικά μας δεν μπορούν να περιμένουν
από Ληστοσυμμορίτης » 28 Φεβ 2024, 00:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 243 Απαντήσεις
- 3497 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
16 Φεβ 2025, 06:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ρέθυμνο: Μαθητής γυμνασίου χτύπησε έγκυο καθηγήτρια εν ώρα μαθήματος..
από Parrot » 26 Ιαν 2024, 11:42 » σε Κοινωνικά θέματα - 141 Απαντήσεις
- 3337 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
02 Φεβ 2024, 09:18
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 363 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
09 Σεπ 2024, 10:48