Κικίλιας: Η αναδιανομή του πλούτου κάνει τους φτωχούς… τεμπέληδες
Σάλος με την αποκάλυψη για το ακίνητο Κικίλια – Τι απαντά ο ίδιος ο υπουργός
Αν μου βρείτε σπίτι στη Βασ.Σοφιας με 1,2εκ ειδοποιάτε.Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 21:49Μπάσκετ δεν έπαιζε αυτος;
Προφανώς και θα έχει λεφτά για να αγοράσει σπίτι του 1.2 εκ
είναι πολλά ή λίγα; Δεν έχω ιδέα.Ερμής έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 16:05Αν μου βρείτε σπίτι στη Βασ.Σοφιας με 1,2εκ ειδοποιάτε.Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 21:49Μπάσκετ δεν έπαιζε αυτος;
Σιγά τον παίχτη αμπαλος ήταν για οικοδομηΔημοκράτης έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 21:49Μπάσκετ δεν έπαιζε αυτος;
από οτι θυμάμαι έπαιξε 3-4 χρόνια στην ΑΕΚ. Δεν έχω ιδέα τι λεφτά έπαιζαν στο μπάσκετ πριν το 2004. Επίσης μετά δούλεψε 20 χρόνια ως γιατρό και είναι και υπουργός 5 χρόνια, ποιος ξέρει πόσα χρόνια βουλευτής. Δεν θα μου προκαλούσε εντύπωση αν έχει 1-2εκ στην άκρη. Βασικά θα με έκανε περισσότερη εντύπωση αν δεν έχιε γιατί πάει να πει ότι μάλλον είναι οικονομικό παρτάλι.Rocco Siffredi έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 16:07Σιγά τον παίχτη αμπαλος ήταν για οικοδομηΔημοκράτης έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 21:49Μπάσκετ δεν έπαιζε αυτος;
αποκλείεται να έβγαλε τόσα λεφτά
με 1,2 στη Β.Σοφίας αυτη την εποχή δεν αγοράζεις ούτε πεζούλι για ζητιανιάΔημοκράτης έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 16:06είναι πολλά ή λίγα; Δεν έχω ιδέα.Ερμής έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 16:05Αν μου βρείτε σπίτι στη Βασ.Σοφιας με 1,2εκ ειδοποιάτε.Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 21:49Μπάσκετ δεν έπαιζε αυτος;
Δημοκράτης έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 16:14από οτι θυμάμαι έπαιξε 3-4 χρόνια στην ΑΕΚ. Δεν έχω ιδέα τι λεφτά έπαιζαν στο μπάσκετ πριν το 2004. Επίσης μετά δούλεψε 20 χρόνια ως γιατρό και είναι και υπουργός 5 χρόνια, ποιος ξέρει πόσα χρόνια βουλευτής. Δεν θα μου προκαλούσε εντύπωση αν έχει 1-2εκ στην άκρη. Βασικά θα με έκανε περισσότερη εντύπωση αν δεν έχιε γιατί πάει να πει ότι μάλλον είναι οικονομικό παρτάλι.Rocco Siffredi έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 16:07Σιγά τον παίχτη αμπαλος ήταν για οικοδομηΔημοκράτης έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 21:49Μπάσκετ δεν έπαιζε αυτος;
Από εκεί και πέρα ας δείξει τι καταθέσεις , ακίνητα, εισοδήματα έχει τα τελευταία 20 χρόνια ξέρω γω που είναι στην πολιτική
το θέμα που βρήκε το εναμισο κοντά μυριο στην ουσια δεν ειναι θέμα.Rocco Siffredi έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 16:33Δημοκράτης έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 16:14από οτι θυμάμαι έπαιξε 3-4 χρόνια στην ΑΕΚ. Δεν έχω ιδέα τι λεφτά έπαιζαν στο μπάσκετ πριν το 2004. Επίσης μετά δούλεψε 20 χρόνια ως γιατρό και είναι και υπουργός 5 χρόνια, ποιος ξέρει πόσα χρόνια βουλευτής. Δεν θα μου προκαλούσε εντύπωση αν έχει 1-2εκ στην άκρη. Βασικά θα με έκανε περισσότερη εντύπωση αν δεν έχιε γιατί πάει να πει ότι μάλλον είναι οικονομικό παρτάλι.Rocco Siffredi έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 16:07
Σιγά τον παίχτη αμπαλος ήταν για οικοδομη
Από εκεί και πέρα ας δείξει τι καταθέσεις , ακίνητα, εισοδήματα έχει τα τελευταία 20 χρόνια ξέρω γω που είναι στην πολιτική
Παίζανε λεφτά στην εποχή του αλλά δεν ήταν πρωτοκλασάτος στο μπάσκετ παγκιτης ήτανε
Το κομμάτι της ιατρικής δεν ξέρω που ήτανε και αν μετά την πολιτική ήτανε οντως μάχιμος
Πανιώνιο έπαιζε ρε παιδιάΔημοκράτης έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 16:14από οτι θυμάμαι έπαιξε 3-4 χρόνια στην ΑΕΚ. Δεν έχω ιδέα τι λεφτά έπαιζαν στο μπάσκετ πριν το 2004. Επίσης μετά δούλεψε 20 χρόνια ως γιατρό και είναι και υπουργός 5 χρόνια, ποιος ξέρει πόσα χρόνια βουλευτής. Δεν θα μου προκαλούσε εντύπωση αν έχει 1-2εκ στην άκρη. Βασικά θα με έκανε περισσότερη εντύπωση αν δεν έχιε γιατί πάει να πει ότι μάλλον είναι οικονομικό παρτάλι.Rocco Siffredi έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 16:07Σιγά τον παίχτη αμπαλος ήταν για οικοδομηΔημοκράτης έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 21:49Μπάσκετ δεν έπαιζε αυτος;
Μόνο από το μπάσκετ δικαιολογείται αυτό το ποσό. Πόσα έπαιρνε δεν το ξέρει κανείς μας, αλλά 1,2 εκατομμύρια με 20 χρόνια δουλειάς δεν βάζεις στην άκρη, ό,τι δουλειά κι αν είναι, αν δεν είσαι επιχειρηματίας. Πρέπει να βάζεις 5.000 στην άκρη κάθε μήνα για 20 χρόνια. Τι είδους φυσιολογική δουλειά σού δίνει αυτήν την δυνατότητα;Δημοκράτης έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 16:14από οτι θυμάμαι έπαιξε 3-4 χρόνια στην ΑΕΚ. Δεν έχω ιδέα τι λεφτά έπαιζαν στο μπάσκετ πριν το 2004. Επίσης μετά δούλεψε 20 χρόνια ως γιατρό και είναι και υπουργός 5 χρόνια, ποιος ξέρει πόσα χρόνια βουλευτής. Δεν θα μου προκαλούσε εντύπωση αν έχει 1-2εκ στην άκρη. Βασικά θα με έκανε περισσότερη εντύπωση αν δεν έχιε γιατί πάει να πει ότι μάλλον είναι οικονομικό παρτάλι.