Αναμνήσεις από την καθημερινή ζωή στη Χούντα
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Αναμνήσεις από την καθημερινή ζωή στη Χούντα
Εγώ αυτό που θυμάμαι είναι ότι έκανα κοπάνα στην πρώτη δημοτικού γιατί μία δασκάλα μας ρήμαζε στο ξύλο.
Ευτυχώς μας έκανε χειροτεχνία μία ώρα την εβδομάδα Έλεγα ότι πάω στον οδοντίατρο μέχρι που μαθεύτηκε και οι γονείς μου δεν με τιμώρησαν. Επίσης ένας δάσκαλος με έδειρε τόσο πολύ που αν γινόταν τώρα θα το έδειχνε η τηλεόραση.
Τα πράγματα βελτιώθηκαν φοβερά με τη μεταπολίτευση όπου κανένας δάσκαλος ή μετά καθηγητής δεν σήκωσε χέρι εναντίον μου.
Ευτυχώς μας έκανε χειροτεχνία μία ώρα την εβδομάδα Έλεγα ότι πάω στον οδοντίατρο μέχρι που μαθεύτηκε και οι γονείς μου δεν με τιμώρησαν. Επίσης ένας δάσκαλος με έδειρε τόσο πολύ που αν γινόταν τώρα θα το έδειχνε η τηλεόραση.
Τα πράγματα βελτιώθηκαν φοβερά με τη μεταπολίτευση όπου κανένας δάσκαλος ή μετά καθηγητής δεν σήκωσε χέρι εναντίον μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 17 Νοέμ 2018, 16:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Re: Αναμνήσεις από την καθημερινή ζωή στη Χούντα
Θυμάμαι που το καλοκαίρι έκανε ζεστη. Αφήναμε πόρτες και παράθυρα ανοικτά να κάνει ρεύμα να δροσιστουμε
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Πως παντρευόταν ο κοσμος τότε; με συνοικέσιο ή από έρωτα;brb και tyt έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 16:28Εγώ αυτό που θυμάμαι είναι ότι έκανα κοπάνα στην πρώτη δημοτικού γιατί μία δασκάλα μας ρήμαζε στο ξύλο.
Τα πράγματα βελτιώθηκαν φοβερά με τη μεταπολίτευση όπου κανένας δάσκαλο ή μετά καθηγητής δεν σήκωσε χέρι εναντίον μου.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- Υδράργυρος
Με το πασοκ βαλατε ερκοντισιονtalaipwros έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 16:29Θυμάμαι που το καλοκαίρι έκανε ζεστη. Αφήναμε πόρτες και παράθυρα ανοικτά να κάνει ρεύμα να δροσιστουμε
- Otto Weininger
Βάλαμε. Το θέμα είναι ότι βάλατε και εσείς και τώρα την πληρώνουμε μέσω μνημονίων.Υδράργυρος έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 16:30Με το πασοκ βαλατε ερκοντισιονtalaipwros έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 16:29Θυμάμαι που το καλοκαίρι έκανε ζεστη. Αφήναμε πόρτες και παράθυρα ανοικτά να κάνει ρεύμα να δροσιστουμε
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Με αγγελίες στο ίντερνετ. Ρώτα κάποιον μεγαλύτερο, δεν ξέρω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 17 Νοέμ 2018, 16:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- OrderAndChaos
Μια χαρά. Ο κόσμος γλεντούσε στα ταβερνάκια και στα επίκαιρα ακούγαμε τον Οικονομίδη να μας ανακοινώνει τα νέα έργα της εθνικής κυβερνήσεως.
- Golden Age

Ούτε που ετίθετο θέμα για άλλο εθνικό νόμισμα τότε
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Προίκα....μίστερ μαξ έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 16:29Πως παντρευόταν ο κοσμος τότε; με συνοικέσιο ή από έρωτα;brb και tyt έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 16:28Εγώ αυτό που θυμάμαι είναι ότι έκανα κοπάνα στην πρώτη δημοτικού γιατί μία δασκάλα μας ρήμαζε στο ξύλο.
Τα πράγματα βελτιώθηκαν φοβερά με τη μεταπολίτευση όπου κανένας δάσκαλο ή μετά καθηγητής δεν σήκωσε χέρι εναντίον μου.
Γενικά από γηραιότερους όλο καλά λόγια ακούω
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Να ξεκόψεις/αλλάξεις παρέες, μέχρι και συγγενείς αν χρειαστεί.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Οργισμένος
Γω θυμαμαι στη χουντα του Μεταξα ότι συνεχεια καμαμε σεξ με πανεμορφες γυναικες.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Τώρα θα μπει και ο Σαλιβερος και θα μας πει για την τυραννία του Πεισιστρατου
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
-
αν την ειχαν πουλεψει για εξω εκεινη την εποχη το κατανοω. κατά τα λοιπα, οκ. αν εισαι ευχαριστημένος να μπεκροπινεις στην ταβερνα και μετα να γυρνας σπιτι να ριχνεις καμια φαπα, κανα πουτσο και για υπνο, μια χαρα θα την βολέψεις διαχρονικά. αντικειμενικα 67-73 ήταν για να παρεις πουλο από ελλαδα αμεσα, ακομα κι αν γυρνούσες ρεμαλι στην υπολοιπη ευρωπη η να την εκανες για ηπα. Θα ειχες εμπειριες που να διηγηθεί γαματες, που να ζηλεψεις σαν τις ακους, όχι γεροντολαγνικες κανα χρονο πριν το αλτσχαιμερ, που ηταν γεροντολαγνικες πριν την ώρα τους. Όχι βεβαια πως η ελλαδα εσκιζε ποτε για να ζησεις. μονο τη δραχμοσιμητικη περιοδο μπορω να την θεωρησω εξαιρετικη. αλλα βρε αδερφε 67-74 και χουντα; κοπανας το κεφαλι σου στον τοιχο για το ποσο γκαντέμης και μαλακας σταθηκες.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αν υπάρχει μεταθανάτια ζωή, θα θέλατε να κρατήσετε τις αναμνήσεις σας απ'αυτόν τον κόσμο;
από Εκτωρ » 04 Αύγ 2023, 19:01 » σε Θρησκειολογία - 1 Απαντήσεις
- 429 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
04 Αύγ 2023, 20:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτή είναι η καθημερινή διαδρομή μαθητών στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας
από Frappezitis » 06 Μαρ 2025, 21:23 » σε Κοινωνικά θέματα - 72 Απαντήσεις
- 1324 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
15 Μαρ 2025, 23:17
-
-
- 33 Απαντήσεις
- 769 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
17 Φεβ 2025, 20:54