Έκαναν ιερέα πρώην στέλεχος της ΝΔ που έβρισκε ωραίο το κάψιμο δομής προσφύγων

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Έκαναν ιερέα πρώην στέλεχος της ΝΔ που έβρισκε ωραίο το κάψιμο δομής προσφύγων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis » 28 Νοέμ 2024, 17:29

Ντροπή...
Πρώην στέλεχος της ΝΔ που διεγράφη μετά από ρατσιστικά σχόλιά του στα social media πριν τέσσερα χρόνια, χειροτονήθηκε πρόσφατα ιερέας από τον Μητροπολίτη Ηλείας, προκαλώντας αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία.
Ο λόγος για τον Διαμαντή Καρασούλα που αυτοπροσδιοριζόταν ως δημοσιογράφος και δήλωνε “Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη ΝΟΔΕ Ηλείας”. Ο ίδιος υπήρξε πρώην υπεύθυνος της νεολαίας του ΛΑΟΣ, ο οποίος αργότερα προσχώρησε στους Ανεξάρτητους Έλληνες, προτού μετακινηθεί στη ΝΔ.(οταν λεμε ο δεξιος παει οπου φυσαει ο ανεμος)
Αναλυτικότερα, το 2020, την ώρα που καιγόταν το σχολείο της προσφυγικής δομής “One Happy Family” της Λέσβου, ο κ. Καρασούλας χαρακτήριζε το “θέαμα” της πυρκαγιάς στην προσφυγική δομή “πιο ειδυλλιακό κι από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη”, σχολιάζοντας σε ανάρτηση της είδησης στο Facebook.

Εικόνα

Ηλεία: Έκαναν ιερέα πρώην στέλεχος της ΝΔ που έβρισκε ωραίο το κάψιμο δομής προσφύγων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Frappezitis την 28 Νοέμ 2024, 17:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.

Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Re: Έκαναν ιερέα πρώην στέλεχος της ΝΔ που έβρισκε ωραίο το κάψιμο δομής προσφύγων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis » 28 Νοέμ 2024, 17:30

Αυτοί είναι....καλά λέει ο Μητσιος.

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Έκαναν ιερέα πρώην στέλεχος της ΝΔ που έβρισκε ωραίο το κάψιμο δομής προσφύγων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 28 Νοέμ 2024, 17:33

Βοήθειά σας.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος » 28 Νοέμ 2024, 17:36

Τον ήξερα από τότε που ήμουν στους ΑΝΕΛ. Πολύ άστοχη η δήλωση του για τα καμμένα προσφυγικά δεν ξέρω αν πρέπει να του κοστίσει και την επαγγελματική του αποκατάσταση. Είναι παντρεμένος ξέρω.

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 28 Νοέμ 2024, 17:38

Ίακχος έγραψε:
28 Νοέμ 2024, 17:36
Είναι παντρεμένος ξέρω.
:102:

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 28 Νοέμ 2024, 17:40

Ίακχος έγραψε:
Τον ήξερα από τότε που ήμουν στους ΑΝΕΛ. Πολύ άστοχη η δήλωση του για τα καμμένα προσφυγικά δεν ξέρω αν πρέπει να του κοστίσει και την επαγγελματική του αποκατάσταση. Είναι παντρεμένος ξέρω.
Που ήσουν; Στους ΑΝΕΛ;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος » 28 Νοέμ 2024, 17:48

Otto Weininger έγραψε:
28 Νοέμ 2024, 17:40
Ίακχος έγραψε:
Που ήσουν; Στους ΑΝΕΛ;
Ναι όταν καταργήθηκαν οι ελάχιστες αμοιβές των μηχανικών πήγα στους ΑΝΕΛ. Όταν προκηρύχτηκε το δημοψήφισμα πήγα στην Ένωση Κεντρώων. Πέρασα λίγο και από τον Καραμπελια πριν ξαναγυρίσω στο ΠΑΣΟΚ με αρχηγό Ανδρουλάκη

Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf » 28 Νοέμ 2024, 18:19

Ίακχος έγραψε:
28 Νοέμ 2024, 17:48

Ναι όταν καταργήθηκαν οι ελάχιστες αμοιβές των μηχανικών πήγα στους ΑΝΕΛ. Όταν προκηρύχτηκε το δημοψήφισμα πήγα στην Ένωση Κεντρώων. Πέρασα λίγο και από τον Καραμπελια πριν ξαναγυρίσω στο ΠΑΣΟΚ με αρχηγό Ανδρουλάκη
Aς πούμε οκ όλα τα άλλα (μαύρο οκ,αλλά τέλος πάντων).
Αλλά στον Καραμπελιά;;;Στον Καραμπελιά;;;;;;;;;;;;;
Ήμαρτον!
Ο Καραμπελιάς είναι ακυρωμένος εδώ και χρόνια,ακάμα και απ`τους κολλητούς του.Που διάολο τον ανακάλυψες;
Μα με τον Καραμπελιά;;;;;Ήμαρτον!
Nandros έγραψε:
26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 28 Νοέμ 2024, 18:28

Ίακχος έγραψε:
Otto Weininger έγραψε:
Ίακχος έγραψε:
Που ήσουν; Στους ΑΝΕΛ;
Σταθερο σε βρισκω.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος » 28 Νοέμ 2024, 19:02

waldorf έγραψε:
28 Νοέμ 2024, 18:19
Ίακχος έγραψε:

Aς πούμε οκ όλα τα άλλα (μαύρο οκ,αλλά τέλος πάντων).
Αλλά στον Καραμπελιά;;;Στον Καραμπελιά;;;;;;;;;;;;;
Ήμαρτον!
Ο Καραμπελιάς είναι ακυρωμένος εδώ και χρόνια,ακάμα και απ`τους κολλητούς του.Που διάολο τον ανακάλυψες;
Μα με τον Καραμπελιά;;;;;Ήμαρτον!
Καλός είναι τον έχω σε εκτίμηση. Αλλά θέλω κάτι που να μπορεί να κυβερνήσει.

Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος » 28 Νοέμ 2024, 19:45

George_V έγραψε:
28 Νοέμ 2024, 18:28
Ίακχος έγραψε:
Otto Weininger έγραψε:

Που ήσουν; Στους ΑΝΕΛ;
Σταθερο σε βρισκω.
Όταν βρέθηκα σε σημείο που να μην έχω να φάω η να θεωρώ ότι βλαπτεται η χώρα άλλαζα. Ήταν ρευστά τα πράγματα με τα μνημόνια.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 28 Νοέμ 2024, 19:51

Καλά κάνανε, γιατί ο Γκόρτσος, που δεν διόρισε τον Μήτσο τον Μπούκουρα παπά γιατί είχε κάνει μια πλαστογραφίτσα στο παρελθόν, έφαγε μαύρο στις εκλογές και την πάτησε από τον Κασσανδρή.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 28 Νοέμ 2024, 21:10

.
Μετανόησε πικρά, ζήτησε συγχώρεση από τον Κύριο και Εκείνος συγχώρεσε τον αμαρτωλό.
:scross:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 28 Νοέμ 2024, 21:12

Στηρίζουμε παπά από όπου και να προέρχεται.
Juno έγραψε:
15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;

Άβαταρ μέλους
Iced Earth
Phorum.gr user: Jon Schaffer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Iced Earth » 28 Νοέμ 2024, 21:14

Τον θέλουμε Ραββίνο, υπερασπιστή του Ταλμούδ.
  • ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή
    ου κλέψεις
    ου φονεύσεις

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών