Πόσο δύσκολη είναι η δουλειά του Πορτοσάλτε;
-
Πόσο δύσκολη είναι η δουλειά του Πορτοσάλτε;
Έβλεπα προχθες στον ΣΚΑΙ να κατηγορεί ο Πορτοσάλτε τους αγρότες για τεμπελιά. Και αναρωτιέμαι ποσο δυσκολη είναι η δουλειά του σε σχέση με αυτή των αγροτών. Το πρωι σηκώνεται, πινει την καφέδια του και λιβανίζει την κυβέρνηση για 5+ χιλιάδες ευρώ τον μήνα.
Έχει σπείρει ποτε χωράφι; Έχει μαζέψει ελιές; Έχει σκάψει ποτε στην ζωή του; Γιατί εγώ βλέπω ένα ερείπιο 50 κιλών που δεν έχει δουλέψει ποτε στην ζωή του. Ακόμα και δημόσιοι υπάλληλοι σε ένα γραφείο κουράζονται περισσοτερο
Έχει σπείρει ποτε χωράφι; Έχει μαζέψει ελιές; Έχει σκάψει ποτε στην ζωή του; Γιατί εγώ βλέπω ένα ερείπιο 50 κιλών που δεν έχει δουλέψει ποτε στην ζωή του. Ακόμα και δημόσιοι υπάλληλοι σε ένα γραφείο κουράζονται περισσοτερο
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Πόσο δύσκολη είναι η δουλειά του Πορτοσάλτε;
Troy:Wolfgang Petersen
Alexander: Oliver Stone
Kαι καποιους τους χαλαει ο Nolan;
Alexander: Oliver Stone
Kαι καποιους τους χαλαει ο Nolan;
Θα γυρίσει ο Νόλαν τη ζωή του Πορτοσαλτε;
- SeaHawk
Ωπα λαθος νημα!!!
H δικιά μου απορία είναι άλλη: γιατί πρέπει να πληρώνουμε για την ασφάλειά του.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Η πολιτεία πρέπει να αγκαλιάζει τα άτομα ΑΜΕΑ όπως ο Πορτοκλαστε
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Εγώ εργάζομαι για το ελ κράτος και σε αντάλλαγμα αυτό -δηλαδή οι ελ φορολογούμενοι- με πληρώνει. Ο Πορτοσάλτε εργάζεται για ιδιωτική εταιρία, οπότε πρέπει είτε να πληρώνει για την ασφάλειά του η εταιρία του, είτε να πληρώνει ο ίδιος, οι δε αστυνομικοί που τον φυλάνε να κάνουν περιπολία σε καμιά γειτονιά μπας και σώσουν το αμάξι κανενός μεροκαματιάρη ή συλλάβουν τίποτα διαρρήκτες. Λόλα, να ένα μήλο. Κατάλαβες κουλογλύφτη της πεντάρας;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- SeaHawk
Χοντρικα και μπακαλιστικα για εναν στρατιωτικο για 20-25 χρονια δουλειας παιζει να πληρωνουμε πανω απο 1.800.0000€ μεχρι το τελος της ζωης του τι μας λες τωρα ο Πορτοσαλτε μας καιει;Scouser έγραψε: ↑25 Δεκ 2024, 19:42Εγώ εργάζομαι για το ελ κράτος και σε αντάλλαγμα αυτό -δηλαδή οι ελ φορολογούμενοι- με πληρώνει. Ο Πορτοσάλτε εργάζεται για ιδιωτική εταιρία, οπότε πρέπει είτε να πληρώνει για την ασφάλειά του η εταιρία του, είτε να πληρώνει ο ίδιος. Λόλα, να ένα μήλο. Κατάλαβες κουλογλύφτη της πεντάρας;
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω από τότε που έμαθα ότι η κόρη του δεν μπορεί να πάει να πει τα κάλαντα.Κοιτάσματα έγραψε: ↑25 Δεκ 2024, 19:12Έβλεπα προχθες στον ΣΚΑΙ να κατηγορεί ο Πορτοσάλτε τους αγρότες για τεμπελιά. Και αναρωτιέμαι ποσο δυσκολη είναι η δουλειά του σε σχέση με αυτή των αγροτών. Το πρωι σηκώνεται, πινει την καφέδια του και λιβανίζει την κυβέρνηση για 5+ χιλιάδες ευρώ τον μήνα.

Θα έλεγα ότι είσαι ηλίθιος, αλλά δεν αξίζει ούτε τις θερμίδες που θα κάψω για να το πληκτρολογήσω. Ουπς, μόλις το έκανα.SeaHawk έγραψε: ↑25 Δεκ 2024, 19:45Χοντρικα και μπακαλιστικα για εναν στρατιωτικο για 25 χρονια δουλειας παιζει να πληρωνουμε πανω απο 1.800.0000€ μεχρι το τελος της ζωης του τι μας λες τωρα ο Πορτοσαλτε μας καιει;Scouser έγραψε: ↑25 Δεκ 2024, 19:42Εγώ εργάζομαι για το ελ κράτος και σε αντάλλαγμα αυτό -δηλαδή οι ελ φορολογούμενοι- με πληρώνει. Ο Πορτοσάλτε εργάζεται για ιδιωτική εταιρία, οπότε πρέπει είτε να πληρώνει για την ασφάλειά του η εταιρία του, είτε να πληρώνει ο ίδιος. Λόλα, να ένα μήλο. Κατάλαβες κουλογλύφτη της πεντάρας;

JD Vance
JD Vance
Limax maximus ή γυμνοσάλιαγκας-λεοπάρδαλη, γλείφοντας, έρποντας και με εύκαμπτες κεραίες. Βαριά δουλειά.
Για 5 χιλιάρικα να είσαι αυτοφωράκιας της κυβέρνησης εγώ δεν θα πήγαινα.

Από 10αρι και πάνω είναι. Μην ξεχνάς κάνει και ραδιόφωνο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο δύσκολη εγχείρηση είναι η λιπαναρρόφηση;
από Ourania-Rania » 08 Μαρ 2024, 09:33 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 29 Απαντήσεις
- 1183 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vag_el
12 Μαρ 2024, 15:05
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 679 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
24 Σεπ 2023, 10:21
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση; πόσο;
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 09 Αύγ 2023, 10:55 » σε Κοινωνικά θέματα - 822 Απαντήσεις
- 29718 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
11 Απρ 2025, 17:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το πνεύμα του Άρη Πορτοσάλτε...
από Σενέκας » 12 Ιούλ 2023, 21:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 20 Απαντήσεις
- 1158 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
24 Ιούλ 2023, 11:59
-