Τα σχόλιά σας για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού...
Τα σχόλιά σας για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού...
Μιας και σε πολιτικά νήματα του αρουραίου δεν έχω καμία διάθεση να συζητάω...
ποια είναι τα συμπεράσματά σας από τη συνέντευξη?
Καλυφθήκατε από τις απαντήσεις?
Ο σρόιτερ σας φάνηκε παραπάνω επιθετικός από το αναμενόμενο?
ποια είναι τα συμπεράσματά σας από τη συνέντευξη?
Καλυφθήκατε από τις απαντήσεις?
Ο σρόιτερ σας φάνηκε παραπάνω επιθετικός από το αναμενόμενο?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος student την 30 Ιαν 2025, 01:30, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Re: Τα σχόλιά σας για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού...
Το συμπέρασμα μου είναι πως ότι και να έχει γίνει, ο Κούλης έδωσε σαφές μήνυμα πως αν φταίει κάποιος δικός του, είτε δε θα το μάθετε, είτε και να το μάθετε θα πούμε ότι έφταιγε μια θεία από τη Νιγηρία.
Ήταν 100% σαφές αυτό, πως δεν πρόκεται να αφήσει να αποδοθούν ευθύνες σε πολιτικούς ακόμα και αν πατήσαν το κουμπί για να τιναχτεί το τρένο.
Ήταν 100% σαφές αυτό, πως δεν πρόκεται να αφήσει να αποδοθούν ευθύνες σε πολιτικούς ακόμα και αν πατήσαν το κουμπί για να τιναχτεί το τρένο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 29 Ιαν 2025, 19:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το χαρακτηριστικότερο σημείο κατά την άποψή μου που δείχνει τη σοβαρή επικοινωνιακή στροφή, που ξεκίνησε με τον πάντα προκλητικό σπύρο και ολοκληρώθηκε από τον εντελώς διαφορετικό πλέον πρωθυπουργό είναι η ταπεινότητα μπροστά στους γονείς και τους νεκρούς. Υποκριτικό μεν εντελώς αλλά χειρόφρενο τρελό...με το χέρι στην καρδιά κατά τ άλλα
Υπήρχαν φράσεις κλειδιά όπως,student έγραψε: ↑29 Ιαν 2025, 19:55Το χαρακτηριστικότερο σημείο κατά την άποψή μου που δείχνει τη σοβαρή επικοινωνιακή στροφή, που ξεκίνησε με τον πάντα προκλητικό σπύρο και ολοκληρώθηκε από τον εντελώς διαφορετικό πλέον πρωθυπουργό είναι η ταπεινότητα μπροστά στους γονείς και τους νεκρούς. Υποκριτικό μεν εντελώς αλλά χειρόφρενο τρελό...με το χέρι στην καρδιά κατά τ άλλα
"αν ο ανακριτής κρίνει πως πρέπει να πάει στη βουλή" = δεν πρόκειται να στείλουμε τίποτα στη βουλή
"δεν παίζει ρόλο ότι είναι βουλευτής" = και να ξεφύγει κάτι προς τη βουλή θα σας γράψουμε στα αρχίδια μας
"όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της ανάκρισης" = θα σας γράψουμε στα αρχίδια μας
"ανέλαβα τις ευθύνες μου και δεν κρύφτηκα ποτέ" = θα σας γράψω στα αρχίδια μου
"μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι η κυβερνητική
πλειοψηφία δεν θα σταθεί εμπόδιο στη διερεύνηση" = δεν παίζει να τιμωρηθεί δικός μας
ήταν μονίμως αρνητικός στο ΑΝ υπάρχουν χημικά, στο οτι για καποια πράγματα έχουμε ΜΟΝΟ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ, οτι ΜΠΟΡΕΙ να υπάρχουν ενδεχόμενα, μίλησε για πράγματα που "ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ".....
Eτοιμαστείτε για πάταγο, έχουν φροντίσει να βάλουν στο χέρι επιτροπές, πορίσματα, επιστήμονες κτλ κτλ κτλ
Την επόμενη φορά το Σύνταγμα θα χρειαστεί χρήματα από την ΕΕ για να γίνει ανάπλαση, θα βουλιάξει......
Μόνο για αυτό που είπε για πολιτική ευθύνη δεν είμαι σίγουρη, κατάλαβα οτι ίσως κάποιος να υπάρξει πιθανότητα να την πληρώσει..
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
σωστός, εγώ δεν είμαι τόσο καλή στην στενογραφία και περιμένω να ξαναδώ το βίντεο για να τοποθετήσω με σαφήνεια τις σημειώσεις μουnyxtovios έγραψε: ↑29 Ιαν 2025, 19:59Υπήρχαν φράσεις κλειδιά όπως,student έγραψε: ↑29 Ιαν 2025, 19:55Το χαρακτηριστικότερο σημείο κατά την άποψή μου που δείχνει τη σοβαρή επικοινωνιακή στροφή, που ξεκίνησε με τον πάντα προκλητικό σπύρο και ολοκληρώθηκε από τον εντελώς διαφορετικό πλέον πρωθυπουργό είναι η ταπεινότητα μπροστά στους γονείς και τους νεκρούς. Υποκριτικό μεν εντελώς αλλά χειρόφρενο τρελό...με το χέρι στην καρδιά κατά τ άλλα
"αν ο ανακριτής κρίνει πως πρέπει να πάει στη βουλή" = δεν πρόκειται να στείλουμε τίποτα στη βουλή
"δεν παίζει ρόλο ότι είναι βουλευτής" = και να ξεφύγει κάτι προς τη βουλή θα σας γράψουμε στα αρχίδια μας
"μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι η κυβερνητική
πλειοψηφία δεν θα σταθεί εμπόδιο στη διερεύνηση" = δεν παίζει να τιμωρηθεί δικός μας

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Θα δούμε.Saturn έγραψε: ↑29 Ιαν 2025, 20:00ήταν μονίμως αρνητικός στο ΑΝ υπάρχουν χημικά, στο οτι για καποια πράγματα έχουμε ΜΟΝΟ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ, οτι ΜΠΟΡΕΙ να υπάρχουν ενδεχόμενα, μίλησε για πράγματα που "ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ".....
Eτοιμαστείτε για πάταγο, έχουν φροντίσει να βάλουν στο χέρι επιτροπές, πορίσματα, επιστήμονες κτλ κτλ κτλ
Την επόμενη φορά το Σύνταγμα θα χρειαστεί χρήματα από την ΕΕ για να γίνει ανάπλαση, θα βουλιάξει......
Μόνο για αυτό που είπε για πολιτική ευθύνη δεν είμαι σίγουρη, κατάλαβα οτι ίσως κάποιος να υπάρξει πιθανότητα να την πληρώσει..
Όπως και να έχει ΔΕΝ πρόκειται να την πληρώσει δικός του, ακόμα και αν φανεί ότι τίναξε το τρένο.
Είδες όμως κι εσύ σοβαρό πλέον damage control και μια αρκετή δόση ανησυχίας?nyxtovios έγραψε: ↑29 Ιαν 2025, 19:59Υπήρχαν φράσεις κλειδιά όπως,student έγραψε: ↑29 Ιαν 2025, 19:55Το χαρακτηριστικότερο σημείο κατά την άποψή μου που δείχνει τη σοβαρή επικοινωνιακή στροφή, που ξεκίνησε με τον πάντα προκλητικό σπύρο και ολοκληρώθηκε από τον εντελώς διαφορετικό πλέον πρωθυπουργό είναι η ταπεινότητα μπροστά στους γονείς και τους νεκρούς. Υποκριτικό μεν εντελώς αλλά χειρόφρενο τρελό...με το χέρι στην καρδιά κατά τ άλλα
"μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι η κυβερνητική πλειοψηφία δεν θα σταθεί εμπόδιο στη διερεύνηση" = δεν παίζει να τιμωρηθεί δικός μας
Προσωπικά δεν τον έχω ξαναδεί έτσι, σε τέτοιο βαθμό κλαψουρίσματος. Είναι δεδομένο ότι είναι εντολή του επικοινωνιακού τμήματος αλλά υποκρύπτει αναρωτιέμαι και πραγματική ανησυχία?
Μιλούσε με τόση σιγουριά για το ΑΝ υπάρχει το ένα, για το ΑΝ υπάρχει το άλλο, για το οτι ΔΕΝ θα υπάρξει το παράλλο....λες και έχει γνώση των πορισμάτων και μας το κρατά ακόμη κρυφο.....
Μα, εκείνος είπε, πως , δεν γνωρίζει και δεν πρέπει να γνωρίζει τα στοιχεία της αστυνομίας. Εκεί φαίνεται, δεν βόλευε να γνωρίζει ακόμα...
Μα, εκείνος είπε, πως , δεν γνωρίζει και δεν πρέπει να γνωρίζει τα στοιχεία της αστυνομίας. Εκεί φαίνεται, δεν βόλευε να γνωρίζει ακόμα...
Όχι, σιγά που ανησυχεί.student έγραψε: ↑29 Ιαν 2025, 20:02Είδες όμως κι εσύ σοβαρό πλέον damage control και μια αρκετή δόση ανησυχίας?nyxtovios έγραψε: ↑29 Ιαν 2025, 19:59Υπήρχαν φράσεις κλειδιά όπως,student έγραψε: ↑29 Ιαν 2025, 19:55Το χαρακτηριστικότερο σημείο κατά την άποψή μου που δείχνει τη σοβαρή επικοινωνιακή στροφή, που ξεκίνησε με τον πάντα προκλητικό σπύρο και ολοκληρώθηκε από τον εντελώς διαφορετικό πλέον πρωθυπουργό είναι η ταπεινότητα μπροστά στους γονείς και τους νεκρούς. Υποκριτικό μεν εντελώς αλλά χειρόφρενο τρελό...με το χέρι στην καρδιά κατά τ άλλα
"μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι η κυβερνητική πλειοψηφία δεν θα σταθεί εμπόδιο στη διερεύνηση" = δεν παίζει να τιμωρηθεί δικός μας
Προσωπικά δεν τον έχω ξαναδεί έτσι, σε τέτοιο βαθμό κλαψουρίσματος. Είναι δεδομένο ότι είναι εντολή του επικοινωνιακού τμήματος αλλά υποκρύπτει αναρωτιέμαι και πραγματική ανησυχία?
Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για έναν άνθρωπο του τικ τοκ.
Τον έστειλαν απλά εκεί για να δώσει και αυτός την πινελιά του στην όλη υπόθεση.
Π.χ. όταν μίλησε για την Καρυστιανού, πρόσεξε την παρακάτω φράση που είναι και το ζουμί της συνέντευξης
"Η κυρία Καρυστιανού έχασε το παιδί της. Εκεί βάζω τελεία σε αυτό. Εκεί σκύβω το κεφάλι" = Είμαι απλά εδώ για να κάνω πως ενδιαφέρομαι για την υπόθεση. Στα παπάρια μου σας γράφω και εσάς και το κολοτρένο σας. Απλά προσπαθώ να μη χάσω ψήφους όσο γίνεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 29 Ιαν 2025, 20:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το πιθανότερο οχι, με την έννοια οτι ανησυχία του είναι να σπάσει την μετωπική με τον κόσμο, αυτό είναι το μόνο που έχει να φοβάται μια τέτοια κυβέρνηση, τις μαζικές αντιδράσεις. Γενικά με το μπουλινγκ, έτσι γίνεται. Μe too και τα ρέστα.

Καλός ο Σροιτερ. Απαντήσεις της πλάκας του Κούλη για νταματζ κοντρολ. Δεν μπορείς να λες οτι δεν έκανες λάθος και παραπλανήθηκες από τα πορίσματα της πυροσβεστικής και από την απάντηση της Hellenic Train. Εδώ είπε οτι η Hellenic Train εχει πολιτικές ευθύνες
Ολοι βασικά φταίνε εκτός από τον ίδιο τον βασιλιά μας. Τα άλλα τα υποκριτικά και γλειώδη για την μάνα και οτι και εγω έχω παιδιά και ρωτάνε αηδιαστικά. Αν αποδειχθεί οτι υπήρχε εύφλεκτο υλικό παράνομο έχει βαρύτατες πολιτικές ευθύνες και θα έπρεπε να παραιτηθεί. Αλλά δεν θα το κάνει.

- Frappezitis
Σαν να...το έχει λερώσει το εσώρουχο του είναι ο... Μωυσής της δεξιας.Από τη μεριά...που γίνεται καφέ όταν λερώνεται!

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

Αν είχε όντως ανησυχία ή ήταν όντως αθώος και μετανοημένος για μια κάποια λάθος στάση ΔΕΝ θα ήταν αρνητικος σε όλα όσα ανέφερα εγώ και ο νυχτόβιος.
Ήταν πέρα για πέρα προκλητικός όταν είπε "ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ" σχετικά με το φορτίο......
Δεν το πήρε πρέφα κανεις σας τί είπε?????
Ήταν πέρα για πέρα προκλητικός όταν είπε "ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ" σχετικά με το φορτίο......
Δεν το πήρε πρέφα κανεις σας τί είπε?????
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αν η εταιρεία έχει πολιτικές ευθύνες ο Υπουργός τι έχει?Arisvilla έγραψε: ↑29 Ιαν 2025, 20:05Καλός ο Σροιτερ. Απαντήσεις της πλάκας του Κούλη για νταματζ κοντρολ. Δεν μπορείς να λες οτι δεν έκανες λάθος και παραπλανήθηκες από τα πορίσματα της πυροσβεστικής και από την απάντηση της Hellenic Train. Εδώ είπε οτι η Hellenic Train εχει πολιτικές ευθύνεςΟλοι βασικά φταίνε εκτός από τον ίδιο τον βασιλιά μας. Τα άλλα τα υποκριτικά και γλειώδη για την μάνα και οτι και εγω έχω παιδιά και ρωτάνε αηδιαστικά. Αν αποδειχθεί οτι υπήρχε εύφλεκτο υλικό παράνομο έχει βαρύτατες πολιτικές ευθύνες και θα έπρεπε να παραιτηθεί. Αλλά δεν θα το κάνει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 1154 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
19 Σεπ 2023, 21:45
-