Λεωφορειολωρίδες: Μήπως έχουν δίκιο οι ταξιτζήδες;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Λεωφορειολωρίδες: Μήπως έχουν δίκιο οι ταξιτζήδες;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 20 Φεβ 2025, 13:37

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: Λεωφορειολωρίδες: Μήπως έχουν δίκιο οι ταξιτζήδες;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 20 Φεβ 2025, 13:59

γελάνε και τα τσιμέντα με το concept της λεωφορειολωρίδας
είναι ένας κανόνας που ειδικά στο κέντρο της αθήνας δεν τηρείται ούτε στο ελάχιστο
πχ, περνάω κάθε πρωί από την Ακαδημίας
δεν υπάρχει μία μέρα που να μην έχει τουλάχιστον καμιά 15αριά οχήματα παρκαρισμένα ή με αλαρμ πάνω στη λεωφορειολωρίδα καθ'όλο το μήκος του δρόμου
επίσης εδώ και 2-3 χρόνια έχει μονίμως κλούβες των ματ παρκαρισμένες πάνω στη λεωφορειολωρίδα και τα λεωφορεία/τρόλλευ πλέον δεν κάνουν ΚΑΝ τον κόπο να μπαινοβγαίνουν στις λωρίδες, παίρνουν τη μεσαία και τέλος
έχω δει με τα μάτια μου λεωφορείο να κατεβάζει κόσμο από τη μεσαία λωρίδα επειδή η λεωφορειολωρίδα έχει παρκαρισμένα πάνω και κάτω από τη στάση και δε χωρούσε να μπει για να αδειάσει
και το πρόβλημα σε ΟΟΟΟΟΟΟΛΟ αυτό είναι το αν τα ταξί θα τη χρησιμοποιούν ή όχι
ρε δε μαμιόμαστε
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
panos291

Re: Λεωφορειολωρίδες: Μήπως έχουν δίκιο οι ταξιτζήδες;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 20 Φεβ 2025, 14:07

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
20 Φεβ 2025, 13:59
γελάνε και τα τσιμέντα με το concept της λεωφορειολωρίδας
είναι ένας κανόνας που ειδικά στο κέντρο της αθήνας δεν τηρείται ούτε στο ελάχιστο
πχ, περνάω κάθε πρωί από την Ακαδημίας
δεν υπάρχει μία μέρα που να μην έχει τουλάχιστον καμιά 15αριά οχήματα παρκαρισμένα ή με αλαρμ πάνω στη λεωφορειολωρίδα καθ'όλο το μήκος του δρόμου
επίσης εδώ και 2-3 χρόνια έχει μονίμως κλούβες των ματ παρκαρισμένες πάνω στη λεωφορειολωρίδα και τα λεωφορεία/τρόλλευ πλέον δεν κάνουν ΚΑΝ τον κόπο να μπαινοβγαίνουν στις λωρίδες, παίρνουν τη μεσαία και τέλος
έχω δει με τα μάτια μου λεωφορείο να κατεβάζει κόσμο από τη μεσαία λωρίδα επειδή η λεωφορειολωρίδα έχει παρκαρισμένα πάνω και κάτω από τη στάση και δε χωρούσε να μπει για να αδειάσει
και το πρόβλημα σε ΟΟΟΟΟΟΟΛΟ αυτό είναι το αν τα ταξί θα τη χρησιμοποιούν ή όχι
ρε δε μαμιόμαστε
Εγω παντως την τελευταία φορα που ημουνα Αθήνα πριν κανα διμηνο, ειδα την τροχαια στο συνταγμα και αυτους που ηταν σε λεωφορειολωρίδα τους σταματαγε και τους επαιρνε αβερτα πινακιδες.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών