Τα τσιράκια των καπιταλιστών θέλουν να στείλουν ελληνόπουλα στην Ουκρανία
- Ληστοσυμμορίτης
Τα τσιράκια των καπιταλιστών θέλουν να στείλουν ελληνόπουλα στην Ουκρανία

Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Τα τσιράκια των καπιταλιστών θέλουν να στείλουν ελληνόπουλα στην Ουκρανία
τα καλυτερα να τους ευχηθουμε 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Iced Earth
- Phorum.gr user: Jon Schaffer
Να πάνε. Πλάκα θα έχει.
- ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή
ου κλέψεις
ου φονεύσεις
-
- Phorum.gr user: Citroenakias
Ας πάνε οι μενουμευρωπεοι
οι υποστηρικτές των ουκροΝαζι
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
- Golden Age
Πως θα έχουμε λόγο στα της ευρωπαϊκής άμυνας αν δεν σταλεί ελληνική ειρηνευτική στρατιωτική δύναμη στην Ουκρανία;
Θα στείλει η Τουρκία και θα έχει αυτή λόγο.
- Golden Age
Τα τσιράκια πάντως των κομμουνιστών έχουν ήδη στείλει κορεατόπουλα στην Ουκρανία και μάλιστα όχι ως ειρηνευτική δύναμη, αλλά στον πόλεμο.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Αυτό θα γίνει.Ο Μητσοτάκης το απέκλεισε στον Μακρόν που το ζήτησε.ο Συρίγος μπορεί να θέλει αλλά δεν πρόκειται.Golden Age έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 21:05Πως θα έχουμε λόγο στα της ευρωπαϊκής άμυνας αν δεν σταλεί ελληνική ειρηνευτική στρατιωτική δύναμη στην Ουκρανία;
Είτε στείλουμε είτε δεν στείλουμε λόγο στον Ευρωστρατο δεν θα έχουμε.Golden Age έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 21:05Πως θα έχουμε λόγο στα της ευρωπαϊκής άμυνας αν δεν σταλεί ελληνική ειρηνευτική στρατιωτική δύναμη στην Ουκρανία;
Οπότε μάλλον καλό είναι να αλλάξετε το αφήγημα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Golden Age
Αν στείλουμε θα έχουμε λόγο στα ευρωπαϊκά γιατί θα έχουμε κάτι να παρουσιάσουμε. Αν δεν στείλουμε θα μας έχουν γραμμένους οι πάντες, γιατί είμαστε ανύπαρκτοι. Θα υπολογίζουν όμως την Τουρκία που θα στείλει ως σύμμαχός τους.zteo έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 21:14Είτε στείλουμε είτε δεν στείλουμε λόγο στον Ευρωστρατο δεν θα έχουμε.Golden Age έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 21:05Πως θα έχουμε λόγο στα της ευρωπαϊκής άμυνας αν δεν σταλεί ελληνική ειρηνευτική στρατιωτική δύναμη στην Ουκρανία;
Επειδή η Ρωσία δεν θα δεχτεί την παρουσία Νατοικων στρατευμάτων ακόμα και με την σημαία του ΟΗΕ η αποστολή ελληνικών στρατευμάτων είναι στην ουσία εμπλοκή μας στην Ρωσουκρανικη σύγκρουση.Golden Age έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 21:15Αν στείλουμε θα έχουμε λόγο στα ευρωπαϊκά γιατί θα έχουμε κάτι να παρουσιάσουμε. Αν δεν στείλουμε θα μας έχουν γραμμένους οι πάντες, γιατί είμαστε ανύπαρκτοι. Θα υπολογίζουν όμως την Τουρκία που θα στείλει ως σύμμαχός τους.zteo έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 21:14Είτε στείλουμε είτε δεν στείλουμε λόγο στον Ευρωστρατο δεν θα έχουμε.Golden Age έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 21:05Πως θα έχουμε λόγο στα της ευρωπαϊκής άμυνας αν δεν σταλεί ελληνική ειρηνευτική στρατιωτική δύναμη στην Ουκρανία;
Επειδή αυτό το παραμυθι το ακούω για να συμμετέχουμε και στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ και μετά κλαψουριζεται που σας έχουν γραμμένους.
Γιαυτό αλλαχτεί αφήγημα το παραμυθι αυτό δεν πείθει.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Golden Age
Για να πάρεις πρέπει και να δώσεις. Τόσα χρόνια είτε δεν συμμετέχουμε πουθενά, είτε ελάχιστα στα μετόπισθεν ως βοηθητικοί και γι' αυτό δεν μας υπολογίζει κανένας. Το αντίθετο απο εμάς κάνουν οι Αλβανοί και οι Σκοπιανοί που είναι στην πρώτη γραμμή και κερδίζουν πόντους και τους υπολογίζουν.zteo έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 21:21Επειδή η Ρωσία δεν θα δεχτεί την παρουσία Νατοικων στρατευμάτων ακόμα και με την σημαία του ΟΗΕ η αποστολή ελληνικών στρατευμάτων είναι στην ουσία εμπλοκή μας στην Ρωσουκρανικη σύγκρουση.Golden Age έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 21:15Αν στείλουμε θα έχουμε λόγο στα ευρωπαϊκά γιατί θα έχουμε κάτι να παρουσιάσουμε. Αν δεν στείλουμε θα μας έχουν γραμμένους οι πάντες, γιατί είμαστε ανύπαρκτοι. Θα υπολογίζουν όμως την Τουρκία που θα στείλει ως σύμμαχός τους.
Επειδή αυτό το παραμυθι το ακούω για να συμμετέχουμε και στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ και μετά κλαψουριζεται που σας έχουν γραμμένους.
Γιαυτό αλλαχτεί αφήγημα το παραμυθι αυτό δεν πείθει.
Στην Ουκρανία πάλι θα στείλει η Τουρκία και δεν θα στείλουμε εμείς. Μετά θα έχει λόγο η Τουρκία, αλλά δεν θα έχουμε εμείς.
Παραμύθια της χαλιμας που δείχνουν ότι η ακροδεξιά κριτική στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ είναι ΓΤΠΚ.
Δεν υπάρχουν εθνικιστές ευρωσκεπτικιστες αλλά εθνικιστές υποκριτές.
Δεν υπάρχουν εθνικιστές ευρωσκεπτικιστες αλλά εθνικιστές υποκριτές.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Εσύ όμως είχες εξαγριωθεί με τον Ζελένσκι όταν πήγε στην Τουρκία και ζήταγε να συμμετέχει η Τουρκία στην ευρωάμυνα.Είναι τέτοια τα συμφέροντα της Ελλάδος που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί μία αποστολή.Golden Age έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 21:24Για να πάρεις πρέπει και να δώσεις. Τόσα χρόνια είτε δεν συμμετέχουμε πουθενά, είτε ελάχιστα στα μετόπισθεν ως βοηθητικοί και γι' αυτό δεν μας υπολογίζει κανένας. Το αντίθετο απο εμάς κάνουν οι Αλβανοί και οι Σκοπιανοί που είναι στην πρώτη γραμμή και κερδίζουν πόντους και τους υπολογίζουν.
Οπότε ακολουθείται η τακτική να είμαστε μέλη αριστίνδην.Θα είμαστε στον ευρωστρατό όπως στο ΝΑΤΟ με δικαίωμα ψήφου και μέλος διότι όλες οι χώρες της ΕΕ που το θέλουν θα είναι.Θα είναι όμως και η Τουρκία.Η αντιπολίτευση θα φωνάζει γιατί είναι η Τουρκία αλλά θα φωνάζει και εάν ζητηθεί αποστολή ελληνικού στρατού.Έτσι κι αλλιώς θα φωνάζει αλλά δεν θα κάνει και τίποτε άλλο εάν γίνει κυβέρνηση όπως δεν έκανε όταν ήταν κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν υπάρχει τίποτε άλλο να γίνει.
- Golden Age
Υπάρχουν άλλοι εθνικιστές που είναι αντιΕΕ. Εγώ είμαι υπερ του να έχουμε ρόλο και κατ' επέκταση λόγο στην ΕΕ.
Αυτό που κάνεις είναι σαν να επικαλούμαι εγώ το ΑΚΕΛ και να λέω ότι δεν υπάρχουν κομμουνιστές που είναι κατα της ΕΕ, αλλά κομμουνιστές υποκριτές.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
06 Μαρ 2025, 10:29
-
-
Νέα δημοσίευση Γκάλοπ Γροιλανδία: 57% θέλουν ένταξη στις ΗΠΑ και 37% δεν θέλουν
από Αρίστος » 13 Ιαν 2025, 16:19 » σε Διεθνής πολιτική - 348 Απαντήσεις
- 6597 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
14 Μαρ 2025, 17:58
-
-
- 112 Απαντήσεις
- 3481 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Age of Aquarius
19 Ιουν 2023, 23:07
-
-
Νέα δημοσίευση Οι Ισραηλινοί θέλουν τη μεταφορά των Παλαιστίνιων σε φιλικές χωρες και στην Ελλάδα!
από Αρίστος » 28 Οκτ 2023, 07:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 789 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
30 Οκτ 2023, 12:18
-