Γιαννιτσά: Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι της Τζάκρη
Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες του τμήματος ασφαλείας Πέλλας για τον εντοπισμό των δραστών που νωρίτερα απόψε επιτέθηκαν με 4 μολότοφ στην οικία της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας, Θεοδώρας Τζάκρη, στα Γιαννιτσά.
Η επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν από τις 10 το βράδυ και αμέσως μετά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, φθάνοντας στο σημείο, επρόκειτο για 4 αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ που εκσφενδονίστηκαν στην πίσω πλευρά του σπιτιού-«στόχου», προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές.
https://www.protothema.gr/politics/arti ... as-tzakri/
Μολότοφ στο σπίτι της Τζάκρη
Μολότοφ στο σπίτι της Τζάκρη
Προβλέπω ότι όσοι επικυρώσουν την εθνοπροδοτική συμφωνία των Πρεσπών όχι μόνο δε θα τολμούν να βγουν από τα σπίτια τους, αλλά δε θα μπορούν να σταθούν ούτε και μέσα σε αυτά. Σε κάθε περίπτωση, απαράδεκτα πράγματα.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Re: Μολότοφ στο σπίτι της Τζάκρη
Μαυρο στις εκλογές και σφαλιάρες παντού.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Οι μολότοφ είναι επικίνδυνες, μπορούν να κάψουν ολόκληρα κτίρια. Αν δε με πιστεύετε ρωτήστε και τους αναρχικούς που ξέρουν από αυτά.

Πονάει ακόμα ο σβέρκος σου από τις σφαλιάρες στο συλλαλητήριο;
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ "ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΖΑΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ". Ε ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ
Αν οι ζαίοι δε μπορούν να μείνουν στα σπίτια τους η χώρα θ' αντιμετωπίσει ανθρωπιστική κρίση. Εσείς πόσους ζαίους μπορείτε να φιλοξενήσετε; Όποιος έχει αυλή και θέλει ας πάρει κάνα ζαίο από αυτούς που είναι ήδη αδέσποτοι. Πολλοί έχουν κάνει τα εμβόλια κι ευτυχώς, είναι και στειρωμένοι.
Εγώ έχω πάρει έναν ζαίο ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα εκτός από το ότι καμια φορά φωνάζει τη νύχτα και κάποιοι γείτονες γκρινιάζουν. Δεν αγοράζω ειδικές τροφές, τρώει ό,τι κι εμείς στο σπίτι.
Αν οι ζαίοι δε μπορούν να μείνουν στα σπίτια τους η χώρα θ' αντιμετωπίσει ανθρωπιστική κρίση. Εσείς πόσους ζαίους μπορείτε να φιλοξενήσετε; Όποιος έχει αυλή και θέλει ας πάρει κάνα ζαίο από αυτούς που είναι ήδη αδέσποτοι. Πολλοί έχουν κάνει τα εμβόλια κι ευτυχώς, είναι και στειρωμένοι.
Εγώ έχω πάρει έναν ζαίο ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα εκτός από το ότι καμια φορά φωνάζει τη νύχτα και κάποιοι γείτονες γκρινιάζουν. Δεν αγοράζω ειδικές τροφές, τρώει ό,τι κι εμείς στο σπίτι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γάταρος την 24 Ιαν 2019, 06:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο ζαίος μου μαδάει. Ξέχασα ν' αναφέρω ότι ο ζαίος σας μπορεί ν' αντιμετωπίσει προβλήματα τριχόπτωσης κατά τις πρώτες μέρες της φιλοξενίας του. Όταν ο δικός μου ξεκίνησε να χάνει μαλλιά τον πήγα στον γιατρό και μου είπε πως είναι από τη στενοχώρια. Τώρα θέλω να βρω άλλον ένα αρσενικό για να τους ζευγαρώσω.
Το τέλειο θα ήταν να τους λέει ο κόσμος πως δεν θα τους ξαναψηφίσει ούτε αυτούς ούτε τα παιδιά τους ούτε τα εγγόνια τους, αλλά να τους πείσει.
Και η πολιτική συμπεριφορά των Ελλήνων κατά τον τελευταίο αιώνα, δεν πείθει. Αν το ένιωθαν, θα γίνονταν "πατριώτες".
Και η πολιτική συμπεριφορά των Ελλήνων κατά τον τελευταίο αιώνα, δεν πείθει. Αν το ένιωθαν, θα γίνονταν "πατριώτες".
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Aυτή έχει ψηφίσει τα πάντα.Έχει ψηφίσει ΟΛΑ τα μνημόνια αν και δηλώνει αντιμνημονιακή
.Με τη συμφωνία των Πρεσπών συμπλήρωσε καρέ.Δεν πρέπει να υπάρχει άλλος βουλευτής που να έχει ψηφίσει όλα τα μνημόνια και τις Πρέσπες.

Ψηφίζει με πόνο μπσυχής όμωςπατησιωτης έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 07:42Aυτή έχει ψηφίσει τα πάντα.Έχει ψηφίσει ΟΛΑ τα μνημόνια αν και δηλώνει αντιμνημονιακή.Με τη συμφωνία των Πρεσπών συμπλήρωσε καρέ.Δεν πρέπει να υπάρχει άλλος βουλευτής που να έχει ψηφίσει όλα τα μνημόνια και τις Πρέσπες.

Νήφε και μέμνησο απιστείν
και να είναι και τέτοια γκομενάρα.πατησιωτης έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 07:42Aυτή έχει ψηφίσει τα πάντα.Έχει ψηφίσει ΟΛΑ τα μνημόνια αν και δηλώνει αντιμνημονιακή.Με τη συμφωνία των Πρεσπών συμπλήρωσε καρέ.Δεν πρέπει να υπάρχει άλλος βουλευτής που να έχει ψηφίσει όλα τα μνημόνια και τις Πρέσπες.
Πόσο τέλειο πλάσμα, θα έλεγα κρίμα που δεν έχω δικαιώματα στην περιφέρειά της από την άλλη στάνταρ είναι καλύτερα να μην είσαι ποντιοβούλγαρος κι ας μην έχεις Τζάκρη στο ψηφοδέλτιο.
μπορείς να είσαι μαλάκας όμωςfoscilis έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 08:01και να είναι και τέτοια γκομενάρα.πατησιωτης έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 07:42Aυτή έχει ψηφίσει τα πάντα.Έχει ψηφίσει ΟΛΑ τα μνημόνια αν και δηλώνει αντιμνημονιακή.Με τη συμφωνία των Πρεσπών συμπλήρωσε καρέ.Δεν πρέπει να υπάρχει άλλος βουλευτής που να έχει ψηφίσει όλα τα μνημόνια και τις Πρέσπες.
Πόσο τέλειο πλάσμα, θα έλεγα κρίμα που δεν έχω δικαιώματα στην περιφέρειά της από την άλλη στάνταρ είναι καλύτερα να μην είσαι ποντιοβούλγαρος κι ας μην έχεις Τζάκρη στο ψηφοδέλτιο.
Τεσπά η Τζακρή επέζησε από όλη την λαίλαπα που ξέσπασε από το 2010 και μετά γιατί ως γνήσια πασόκα είχε κάνει πολλά ρουσφέτια. Την γλίτωσε με την μεταπήδηση στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά αυτή την φορά όταν πάμε για εκλογές θα πάει σπίτι της .Δεν μπορώ να δω πως θα ξαναεκλεγεί.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Γάταρος έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 06:50Ο ζαίος μου μαδάει. Ξέχασα ν' αναφέρω ότι ο ζαίος σας μπορεί ν' αντιμετωπίσει προβλήματα τριχόπτωσης κατά τις πρώτες μέρες της φιλοξενίας του. Όταν ο δικός μου ξεκίνησε να χάνει μαλλιά τον πήγα στον γιατρό και μου είπε πως είναι από τη στενοχώρια. Τώρα θέλω να βρω άλλον ένα αρσενικό για να τους ζευγαρώσω.

Να προσέχεις γιατί οι Ζαιοι έχουν αρρώστιες. Επίσης μπορεί να σου ζητήσει επίμονα 0.60 σε κάθε γάβγισμα. Μην του δώσεις
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
O ζαίος μου είναι εμβολιασμένος. Τώρα με το κρύο αρρώστησε γιατί τον έχω στην αυλή αλλά δε θέλω να τον βάλω μέσα στο σπίτι. Το βράδυ τον αμολάω για την ανάγκη του γιατί αν τον αφήσω έξω τη μέρα κάτι μαλακισμένα πιτσιρίκια στη γειτονιά του πετάνε πέτρες και τον κυνηγάνε.
Έκανες κομπρεσες στο σβέρκο σου από τίς σφαλιάρες στο Σύνταγμα;Γάταρος έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 09:50O ζαίος μου είναι εμβολιασμένος. Τώρα με το κρύο αρρώστησε γιατί τον έχω στην αυλή αλλά δε θέλω να τον βάλω μέσα στο σπίτι. Το βράδυ τον αμολάω για την ανάγκη του γιατί αν τον αφήσω έξω τη μέρα κάτι μαλακισμένα πιτσιρίκια στη γειτονιά του πετάνε πέτρες και τον κυνηγάνε.
Ίσως να ζητήσει και διορισμό μετακλητου. Να τον καρπαζωνεις κάθε φορά που το κάνει και θα σταματήσει σύντομα.Lord Brum έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 09:31Γάταρος έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 06:50Ο ζαίος μου μαδάει. Ξέχασα ν' αναφέρω ότι ο ζαίος σας μπορεί ν' αντιμετωπίσει προβλήματα τριχόπτωσης κατά τις πρώτες μέρες της φιλοξενίας του. Όταν ο δικός μου ξεκίνησε να χάνει μαλλιά τον πήγα στον γιατρό και μου είπε πως είναι από τη στενοχώρια. Τώρα θέλω να βρω άλλον ένα αρσενικό για να τους ζευγαρώσω.
Να προσέχεις γιατί οι Ζαιοι έχουν αρρώστιες. Επίσης μπορεί να σου ζητήσει επίμονα 0.60 σε κάθε γάβγισμα. Μην του δώσεις
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 32 Απαντήσεις
- 1636 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
19 Ιουν 2024, 15:24
-
-
Νέα δημοσίευση Βόμβες μολότοφ σε σταθμό του Μετρό Θεσσαλονίκης
από SeaHawk » 18 Μαρ 2025, 17:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 653 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λευκός Λύκος
18 Μαρ 2025, 21:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γυρνάτε το μεσημέρι σπιτι...
από George_V » 20 Σεπ 2024, 17:38 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 15 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zundapp
20 Σεπ 2024, 22:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Υγρασία και μούχλα στο σπίτι
από Casp » 18 Δεκ 2023, 15:06 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 828 Απαντήσεις
- 16518 Προβολές
-