Στα προτυπα Μουσολινι ο Σαλβινι ζηταει απογραφη των Ιταλων Ρομα

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Re: Στα προτυπα Μουσολινι ο Σαλβινι ζηταει απογραφη των Ιταλων Ρομα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 20 Ιουν 2018, 12:51

zteo έγραψε:
20 Ιουν 2018, 11:24
Οπως το προβλημα της Ελλαδας ειναι η ανεργεια και η φτωχια οχι οι μεταναστες.Αλλα για τα προβληματα του λαου εσεις οι εθνικιστες δεν εχεται ουτε λυσεις ουτε λογο το μονο που σας νοιαζει ειναι να χρησιμοποιησετε τα συναισθηματα των Ελληνων για να παρετε καρεκλες εξουσιας και να χωσετε το χερακι στο μελι. :8)
Εμένα ως Έλληνα εθνικιστή που δεν είχα ποτέ ούτε θα έχω καρέκλα και εξουσία με νοιάζουν τα πραγματικά προβλήματα στην χώρα και σ' αυτά εκτός από την ανεργία και την φτώχεια περιλαμβάνονται και ο παρασιτισμός και η παραβατικότητα των γύφτων όπως και η παραβατικότητα των λαθρομεταναστών που επίσης συντελούν στην αύξηση της ανεργίας των Ελλήνων.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 20 Ιουν 2018, 12:54

Dwarven Blacksmith έγραψε:
20 Ιουν 2018, 12:04
Naranjita έγραψε:
20 Ιουν 2018, 11:52
20 Ιουν 2018, 11:30

Κι εσύ θα μπορούσες να το κάνεις αν ήσουν ικανοποιημένη με την αδηλωτη ζωή. Δεν είναι κάτι μόνο γι αυτούς. Δεν το κάνεις γιατί παρότι λες ότι είναι ταλαιπωρία, δίνει πλεονεκτήματα.
δεν υπαρχει αδηλωτη ζωη στον πολιτισμενο κοσμο. αν θες να απολαμβάνεις τις παροχες, πρεπει και πληρώνεις φορους και να δηλώνεσαι.

αν θες νοσοκομεια, σχολεια, δρομους κτλ πρεπει να ακολουθεις τους νομους.

αλλιως φευγεις απο τις πολεις, πας στους λογγους και σε θεραπευει ο σαμανος της φυλης.

θελετε, μερικα εκατομυρια δουλων, για να πληρωνουν τις παροχες που απολαμβανουν οι freestylers
Ξαναδιάβασε τι έγραψα. Ακριβώς αυτό είπα. Δηλωθηκες για να απολαμβανεις τις παροχές. Αν δεν τις ήθελες και ζηλεύεις το τσαντίρι, μπορείς να πας στο τσαντίρι. Δεν χρειάζεται να είσαι Ρομά.

μονο που τις εν λογω παροχες τις απολαμβάνουν και οι Ρομά, ενώ μενουν σε τσαντίρια χωρις ομως τις υποχρεωσεις τις δικές μας.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 20 Ιουν 2018, 12:56

Chainis έγραψε:
20 Ιουν 2018, 12:39
Northern Spirit έγραψε:
19 Ιουν 2018, 23:39
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε:
19 Ιουν 2018, 22:30
Για ποιο λόγο είπαμε ότι είναι κακό να απογρσφει το κρατος τους κατοικους του ; :smt005::smt005:
Διοτι ο συγκεκριμενος δεν απογραφει τους κατοικους της χωρας αλλα μια μονο ομαδα...Τι δεν καταλαβαινεις;
:lol:
Επιμένει το ζαβό.
Έχεις δίκιο, οι Ιταλοί δεν έχουν απογραφεί ποτέ στην ιστορία τους και ξαφνικά ο φασίστας αποφάσισε να απογράψει τους γύφτους.

Ζαβοι ειστε εσεις...Το κραξμο που τωει ο Σαλβινι ειναι γενικο....Οι μονοι ζαβοι ειναι οι εθνογκαγκα της Ιταλις που ονειρευονται επχες Μουσολινι τον 21ο αιωνα..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 20 Ιουν 2018, 12:58

shrike έγραψε:
20 Ιουν 2018, 12:21
Northern Spirit έγραψε:
20 Ιουν 2018, 12:13
shrike έγραψε:
20 Ιουν 2018, 12:09

Άλλες εποχές τότε. Οι Γερμανοί πιστεύανε ότι μπορούν να καταλάβουν την Ευρώπη με πόλεμο.
Μετά ενηλικιώθηκαν, βάλανε μυαλό και ανακαλύψανε ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι.
δεν ητανε μονο οι Γερμανοι που ειχανε εθνικισμο. Βρετανοι, Γαλλοι, Ιταλοι, Βαλκανια ολοι ειχανε μπει στο παιχνιδι..

Η μονη λυση για να μην συνεχισουνε να αλληλοσφαζονται ητανε ενα προτζεκτ οπως η ΕΕ: βαλτους ολους σε ενα μεγαλο κρατος για να σταματησουνε οι εθνικισμοι...Και μεχρι τωρα δουλεψε καλα.
Μεγάλο κράτος, ή κάποια χαλαρή συνομοσπονδία (έστω... κάποια οικονομική ένωση); Γιατί μεγάλο κράτος, ακριβώς όπως το περιγράφεις, ήταν πχ η ΕΣΣΔ.
Το κρατος δεν επιτευχθηκε ακομη αλλα επιτευχθηκε η κοινη αγορα κατι πολυ βασικο γιατι απο την οικονομια ξεκινησαν δυο παγκοσμιοι πολεμοι στην ευρωπη..Εισαγωγες, εξαγωγες και οικονομικοι ανταγωνισμοι φερανε τους δυο παγκοσμιους πολεμους..

Στη συνεχεια οι εμπλεκομενοι αντιληφθηκαν το λαθος τους και επελεξαν αντι να αλληλοσφαζονται να φτιαξουνε κοινη αγορα και καποια στιγμη στο μελλον οταν ωριμασουνε οι συνθηκες κοινο κρατος..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Άβαταρ μέλους
Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 20 Ιουν 2018, 13:01

20 Ιουν 2018, 10:43
Naranjita έγραψε:
20 Ιουν 2018, 10:36
έχεις αφμ;
έχεις αμκα;
έχεις αδτ;
πληρώνεις φόρους;
δηλώνεις μόνιμη κατοικία;
τηλέφωνο;
υπάρχεις στο κράτος;
άμα αποκτήσεις παιδιά, θα τα δηλώσεις;
θα τα στειλεις σχολείο;
θα τα εμβολιάσεις;
κάνεις κάθε χρόνο φορολογική δήλωση;
μαζεύεις αποδείξεις;
πληρώνεις ασφάλεια αυτοκινήτου;
εισφορές σε ταμεία;

και ένα σωρό άλλα πράγματα που είσαι υποχρεωμένος να κάνεις ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης, είτε μένεις σε τσιγκόσπιτο, είτε σε βίλα.

οι γυφτοι γιατι όχι;

είναι πολίτες; ψηφίζουν; εισπράττουν; πληρώνουν φόρους; έχουν διπλωμα οδήγησης; ασφαλίζουν τα αυτοκίνητα τους;

γιατί να χρήζουν προνομιακής μεταχείρησης, εν αντιθέσει με σένα και μένα; - γιατί ειναι μια ταλαιπωρία να δηλώσεις τον εαυτό σου στο κράτος και να πληρώνεις όλες αυτές τις μαλακίες που μας επιβάλλουν.
Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις στο νόμο.
Υπάρχουν.

Συνέβη μπροστά σε συγγενή μου που είναι απόλυτα αξιόπιστος :

Σταματάει περιπολικό έναν γύφτο στην Κόρινθο σχεδόν μπροστά σε καφετέρια.

Α. Δίπλωμα και άδεια παρακαλώ.
Γ. Δεν έχω.
Α. Ταυτότητα.
Γ. Δεν έχω.
Α. Ασφάλεια του αυτοκινήτου.
Γ. Δεν έχω.

Αρχίζει η συζήτηση, γιατί δεν έχεις, που μένεις, έχεις οικογένεια, τι θα γίνει αν κτυπήσεις κάποιον με το αμάξι, θα σε πάμε μάσα κι άλλα τέτοια που ο γύφτος τα ακούει και απαντάει όσο πιο αόριστα μπορεί.

Η συνομιλία κράτησε περίπου 15 λεπτά και μετά τον άφησαν να φύγει.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 20 Ιουν 2018, 13:02

και τι αποδεικνυει το παραδειγμα; Αν δεν εχει χαρτια να σον συλλαβουνε..

Το_όνομά_μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Το_όνομά_μου » 20 Ιουν 2018, 13:02

Northern Spirit έγραψε:
Ρατσιστικο ειναι να απογραφεις μια ομαδα μονο...Αυτα εκανε και ο Μουσολινι..
Ούτε μια συνεπή πρόταση δεν μπορείς να διατυπώσεις έστω για μια στιγμή.
Εσύ (και άλλοι) ρε φίλε μας έλεγες ότι το Ισραήλ είναι όαση δημοκρατίας. Στο Ισραήλ οι Παλαιστίνιοι δεν έχουν καν πολιτικά δικαιώματα και τώρα σε πείραξε η απογραφή των Ρομά!!! Έλεος ρε φίλε.
Παρεμπιπτόντως, εσύ τι λες, οι Εβραίοι της Τεχεράνης έχουν πολιτικά δικαιώματα ή όχι.

Άβαταρ μέλους
Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 20 Ιουν 2018, 13:03

Northern Spirit έγραψε:
20 Ιουν 2018, 12:56
Chainis έγραψε:
Northern Spirit έγραψε:

Διοτι ο συγκεκριμενος δεν απογραφει τους κατοικους της χωρας αλλα μια μονο ομαδα...Τι δεν καταλαβαινεις;
Επιμένει το ζαβό.
Έχεις δίκιο, οι Ιταλοί δεν έχουν απογραφεί ποτέ στην ιστορία τους και ξαφνικά ο φασίστας αποφάσισε να απογράψει τους γύφτους.

Ζαβοι ειστε εσεις...Το κραξμο που τωει ο Σαλβινι ειναι γενικο....Οι μονοι ζαβοι ειναι οι εθνογκαγκα της Ιταλις που ονειρευονται επχες Μουσολινι τον 21ο αιωνα..
Πόσοι είναι οι γύφτοι στην Ελλάδα ρε πίθηκα;
Σαν πολίτης που τους πληρώνω επιδόματα δικαιούμαι να ξέρω ή όχι;

Μάργκαρετ Θάτσερ:

Άβαταρ μέλους
Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 20 Ιουν 2018, 13:04

Northern Spirit έγραψε:
20 Ιουν 2018, 13:02
και τι αποδεικνυει το παραδειγμα; Αν δεν εχει χαρτια να σον συλλαβουνε..
Ακριβώς γιατί δεν τον συνέλαβαν το έβαλα.

Μάργκαρετ Θάτσερ:

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 20 Ιουν 2018, 13:04

Το_όνομά_μου έγραψε:
Northern Spirit έγραψε:
Εσύ (και άλλοι) ρε φίλε μας έλεγες ότι το Ισραήλ είναι όαση δημοκρατίας. Στο Ισραήλ οι Παλαιστίνιοι δεν έχουν καν πολιτικά δικαιώματα και τώρα σε πείραξε η απογραφή των Ρομά!!! Έλεος ρε φίλε.
Παρεμπιπτόντως, εσύ τι λες, οι Εβραίοι της Τεχεράνης έχουν πολιτικά δικαιώματα ή όχι.
Εδω ειμαι απολυτα συνεπης σε αυτο που λεω..Οι Παλαιστινιοι δεν ζητανε πολιτικα δικαιωματα στο Ισραηλ..Δικο τους κρατος ζητανε..Ασχετο με το θεμα λοιπον..

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 20 Ιουν 2018, 13:05

Chainis έγραψε:
20 Ιουν 2018, 13:03
Northern Spirit έγραψε:
Chainis έγραψε:

Επιμένει το ζαβό.

οταν γινει απογραφη να τους απογραψεις....Απο οσο ξερω γινεται αφου επισκεπτονται και τους τσιγγανικους καταυλισμους οι απογραφοντες..

Το_όνομά_μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Το_όνομά_μου » 20 Ιουν 2018, 13:07

Northern Spirit έγραψε:
20 Ιουν 2018, 13:04
Το_όνομά_μου έγραψε:
Northern Spirit έγραψε:
Εδω ειμαι απολυτα συνεπης σε αυτο που λεω..Οι Παλαιστινιοι δεν ζητανε πολιτικα δικαιωματα στο Ισραηλ..Δικο τους κρατος ζητανε..Ασχετο με το θεμα λοιπον..
Υπάρχει, δικαστική απόφαση στέρησης των πολιτικών δικαιωμάτων και αν ναι με ποιο αιτιολογικό;

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 20 Ιουν 2018, 13:08

Το_όνομά_μου έγραψε:
Northern Spirit έγραψε:
Θα σε απογοητευσω αλλα οι Εβραιοι της Τεχερανης προσφατα απεκτησαν πολιτικα δικαιωματα.Εχουν μεχρι και βουλευτη στο Ιρανικο κοινοβουλιο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 20 Ιουν 2018, 13:10

Northern Spirit έγραψε:
20 Ιουν 2018, 13:05
Chainis έγραψε:
20 Ιουν 2018, 13:03
Northern Spirit έγραψε:

οταν γινει απογραφη να τους απογραψεις....Απο οσο ξερω γινεται αφου επισκεπτονται και τους τσιγγανικους καταυλισμους οι απογραφοντες..
Ξέρεις πολύ καλά ότι αν δεν θέλει να απογραφεί κάποιος δεν απογράφεται, μια εκδρομή εκείνη την μέρα είναι αρκετή, οι γύφτοι απλά φορτώνουν την οικογένεια στο ντάτσουν και πάνε βόλτα.

Μόνο επικεντρωμένα και με συνεργασία πολλών υπηρεσιών μπορείς να απογράψεις μια ομάδα που δεν έχει καμία επαφή με το κράτος.

Μάργκαρετ Θάτσερ:

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 20 Ιουν 2018, 13:16

αντε και τους απεγραψε λεω εγω
το επομενο βημα εχεις κανεις ιδεα ποιο μπορει να ειναι? :smt017
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών