Kωστας έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 00:52
Northern Spirit έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 00:40
Kωστας έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 00:29
Δικαιωμα εχει να αλλαξει φυλο. Δεν εχει ομως δικαιωμα να απαιτησει απο τους αλλους να τον αντιμετωπιζουν ως φυσιολογικο ανθρωπο, ως ανθρωπο με το φυλο που αυτος-η ''επελεξε'' να εχει.
Τα να ζητας απο τους αλλους να σε αντιμετωπιζουνε ως φυσιολογικο ειναι λογικο να το ζητανε αφου αυτο ζητανε ολοι...
Εχεις δει εσυ κανεναν ανθρωπο να ζηταει να τον αντιμετωπιζουνε ως πχ τρελλο η παραφρονα ή προβληματικο; Αφοθ ολοι αυτοι ζητανε γιατι οχι και οι συγκεκριμενοι.
Ο κοσμος θα ητανε πολυ καλυτερος αν οι τυροβλαχοι της πλειοψηφιας δεν χωνανε την μυτη τους και δεν ασκουσανε μηδενιστικη κριτικη σε οσους δεν ζουνε σαν τους τυροβλαχους.
Προσωπικα εχω μαθει να μην κρινω κανενα και δεν θελω να με κρινουνε. Απο..συμπτωση οι μονοι που μου ασκουνε προσωπικη και μηδενιστικη κριτικη ειναι αυτο το γκρουπ των μπατριωτων, δηθεν οπαδων των παραδοσεων..Προγονοι τους σιγουρα καιγανε "μαγους" στην πυρα και ξυλοκοπουσανε δουλους..
Εχω καθε δικαιωμα να θεωρω μη φυσιολογικο εναν ανθρωπο, οπως και αυτος να μην θεωρει εμενα. Προφανως και θα επιζητουν να ''αναγνωριζονται'' ως φυσιολογικοι, εννοειται. Και οι παιδοφιλοι(δεν κανω συγκριση με lgbt ) παλευουν να αναγνωριστουν ως φυσιολογικοι, σε λιγο και οι κτηνοβατες κλπ. Δεν μπορουμε να δεχομαστε καποιους ως φυσιολογικους μονο και μονο επειδη το αιτουνται μαζικα.
Δεν σε ξερω προσωπικα, οποτε δε μπορω να σε κρινω. Αλλα κρινοντας απο τις αποψεις και το λεξιλογιο σου, σου λεω οτι οι περισσοτεροι που εχουν αυτες τις αποψεις και αυτο το λεξιλογιο, κοιτανε να επιβαλλουν με το ζορι τα πιστευω τους, τα οποια ειναι το ακριβως αντιθετο απο το 'πατρις-θρησκεια-οικογενεια'. Ε συγνωμη, αλλα αφου εσυ θεωρεις τυροβλαχους οσους ασπαζονται το συνθημα αυτο και επιχειρεις να εξαλειψεις ο,τι σχετιζεται στην πραξη με αυτο, προφανως και θα αντιδρασουμε εμεις.
οι παιδοφιλοι παραβιαζουνε ποινικους νομους ενω προκαλουνε βλαβη σε αλλουτς (τα θυματα), καμια σχεση με καποιον που θελει να κανει αλλαγη φυλου που δεν προκαλει βλαβη σε κανεναν. Μην τα συγχεουμε.
Τελος εσεις που θα αντιδρασετε ανηκετε στην κποινωνικη πλειοψηφια. Το θεμα με τους τρανς στην ελλαδα το πολυ να αφορα μερικες εκατονταδες ατομα.
Το να μου λετε λοιπον οτι απειλειστε ως κοινβωνια επειδη μεχρικες εκατονταδες ατομα διεκδικουνε το δικαιωμα να επιλεξουνε το φυλο τους και να δηλωνετε οτι προσπαθουνε δηθεν να επιβαλουνε σε εσας αυτη την επιλογη ειναι μη σοβαρο.
Κανεας δεν προσπαθει να σας επιβαλει τιποτε. Κανεις δεν σας ζητησε να αλλαξετε το φυλο σας.Αυτο ππθ διεκδικουνε ειναι να εχουνε αυτοι το δικαιωμα να επιλεξουνε το φυλο τους.
Το "τυροβλαχος" παει στους τυπο τους πατρις-θρησκεια-οικογενεια που δηλωνουνε οτι απειλουνται απο μερικες εκατονταδες ατομα (πολλα απο τα οποια ειχανε την ατυχια να γεννηθουνε με σωματικες ιδιομορφιες) που διεικδικουνε δικαιωμα επιλογης φυλου.
Προσωπικα εχω παντοτε ισχυρη απεχθεια στην ισχυρη πλευρα μια αντιπαραθεσης που το παιζει θυμα.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".