Ορμπάν : Νέος νόμος για τους Τρανς

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
bullet

Re: Ορμπάν : Νέος νόμος για τους Τρανς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bullet » 14 Μάιος 2020, 00:50

talaipwros έγραψε:
14 Μάιος 2020, 00:42
Northern Spirit έγραψε:
14 Μάιος 2020, 00:41
talaipwros έγραψε:
14 Μάιος 2020, 00:17

διακρινω εναν υφερποντα φουντωτοφοβισμο;
Εχω αλλεργια στις φουντες..
παντως ξεχωρα απο το καλαμπουρι, οντως αντεδρασες αρνητικα, σαν να ηταν προσβολη να εισαι τρανς ( κατ'εμε καλως το αντεδρασες αρνητικα αλλα ειναι αλλη συζητηση)
αφου ομως το θεωρεις κατι ΟΚ, γιατι αυτη η αντιδραση;
Northern Spirit έγραψε:
14 Μάιος 2020, 00:04
Otto Weininger έγραψε:
13 Μάιος 2020, 23:51

Ρε δε μπα να δηλώνεις και non binary gay ρακούν. Πάλι άντρας και ανθρωπος θα είσαι, ακόμα και αν φυτέψεις φουντωτή ουρά στον κωλο σου.
Εγω δηλωνω αντρας..βουντωτες ουρες στον πισινο τους βαζουνε αλλοι..

Γιατί πολύ απλά δεν τα πιστεύει αυτά που λέει και ακολουθεί την πολιτική ορθότητα της παράταξής του. Υποκρισία δηλαδή, ό,τι άλλο και να υποστηρίξει θα είναι ψέματα.

Kωστας
Phorum.gr user: ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kωστας » 14 Μάιος 2020, 00:52

Northern Spirit έγραψε:
14 Μάιος 2020, 00:40
Kωστας έγραψε:
14 Μάιος 2020, 00:29
Northern Spirit έγραψε:
14 Μάιος 2020, 00:16

Ποιος επενεβηκε στο δικο σου χωρο; Κανεις..Το ζητημα που συζητειται ειναι να θα πρεπει να εχει δικαιωμα καποιος να επιλεξει φυλο...Καμια σχεση αυτο με το δικο σου χωρο.
Δικαιωμα εχει να αλλαξει φυλο. Δεν εχει ομως δικαιωμα να απαιτησει απο τους αλλους να τον αντιμετωπιζουν ως φυσιολογικο ανθρωπο, ως ανθρωπο με το φυλο που αυτος-η ''επελεξε'' να εχει.
Τα να ζητας απο τους αλλους να σε αντιμετωπιζουνε ως φυσιολογικο ειναι λογικο να το ζητανε αφου αυτο ζητανε ολοι...

Εχεις δει εσυ κανεναν ανθρωπο να ζηταει να τον αντιμετωπιζουνε ως πχ τρελλο η παραφρονα ή προβληματικο; Αφοθ ολοι αυτοι ζητανε γιατι οχι και οι συγκεκριμενοι.

Ο κοσμος θα ητανε πολυ καλυτερος αν οι τυροβλαχοι της πλειοψηφιας δεν χωνανε την μυτη τους και δεν ασκουσανε μηδενιστικη κριτικη σε οσους δεν ζουνε σαν τους τυροβλαχους.

Προσωπικα εχω μαθει να μην κρινω κανενα και δεν θελω να με κρινουνε. Απο..συμπτωση οι μονοι που μου ασκουνε προσωπικη και μηδενιστικη κριτικη ειναι αυτο το γκρουπ των μπατριωτων, δηθεν οπαδων των παραδοσεων..Προγονοι τους σιγουρα καιγανε "μαγους" στην πυρα και ξυλοκοπουσανε δουλους..
Εχω καθε δικαιωμα να θεωρω μη φυσιολογικο εναν ανθρωπο, οπως και αυτος να μην θεωρει εμενα. Προφανως και θα επιζητουν να ''αναγνωριζονται'' ως φυσιολογικοι, εννοειται. Και οι παιδοφιλοι(δεν κανω συγκριση με lgbt ) παλευουν να αναγνωριστουν ως φυσιολογικοι, σε λιγο και οι κτηνοβατες κλπ. Δεν μπορουμε να δεχομαστε καποιους ως φυσιολογικους μονο και μονο επειδη το αιτουνται μαζικα.

Δεν σε ξερω προσωπικα, οποτε δε μπορω να σε κρινω. Αλλα κρινοντας απο τις αποψεις και το λεξιλογιο σου, σου λεω οτι οι περισσοτεροι που εχουν αυτες τις αποψεις και αυτο το λεξιλογιο, κοιτανε να επιβαλλουν με το ζορι τα πιστευω τους, τα οποια ειναι το ακριβως αντιθετο απο το 'πατρις-θρησκεια-οικογενεια'. Ε συγνωμη, αλλα αφου εσυ θεωρεις τυροβλαχους οσους ασπαζονται το συνθημα αυτο και επιχειρεις να εξαλειψεις ο,τι σχετιζεται στην πραξη με αυτο, προφανως και θα αντιδρασουμε εμεις.

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 14 Μάιος 2020, 06:19

Kωστας έγραψε:
14 Μάιος 2020, 00:52
Northern Spirit έγραψε:
Kωστας έγραψε:
14 Μάιος 2020, 00:29

Δικαιωμα εχει να αλλαξει φυλο. Δεν εχει ομως δικαιωμα να απαιτησει απο τους αλλους να τον αντιμετωπιζουν ως φυσιολογικο ανθρωπο, ως ανθρωπο με το φυλο που αυτος-η ''επελεξε'' να εχει.
Τα να ζητας απο τους αλλους να σε αντιμετωπιζουνε ως φυσιολογικο ειναι λογικο να το ζητανε αφου αυτο ζητανε ολοι...

Εχεις δει εσυ κανεναν ανθρωπο να ζηταει να τον αντιμετωπιζουνε ως πχ τρελλο η παραφρονα ή προβληματικο; Αφοθ ολοι αυτοι ζητανε γιατι οχι και οι συγκεκριμενοι.

Ο κοσμος θα ητανε πολυ καλυτερος αν οι τυροβλαχοι της πλειοψηφιας δεν χωνανε την μυτη τους και δεν ασκουσανε μηδενιστικη κριτικη σε οσους δεν ζουνε σαν τους τυροβλαχους.

Προσωπικα εχω μαθει να μην κρινω κανενα και δεν θελω να με κρινουνε. Απο..συμπτωση οι μονοι που μου ασκουνε προσωπικη και μηδενιστικη κριτικη ειναι αυτο το γκρουπ των μπατριωτων, δηθεν οπαδων των παραδοσεων..Προγονοι τους σιγουρα καιγανε "μαγους" στην πυρα και ξυλοκοπουσανε δουλους..
Εχω καθε δικαιωμα να θεωρω μη φυσιολογικο εναν ανθρωπο, οπως και αυτος να μην θεωρει εμενα. Προφανως και θα επιζητουν να ''αναγνωριζονται'' ως φυσιολογικοι, εννοειται. Και οι παιδοφιλοι(δεν κανω συγκριση με lgbt ) παλευουν να αναγνωριστουν ως φυσιολογικοι, σε λιγο και οι κτηνοβατες κλπ. Δεν μπορουμε να δεχομαστε καποιους ως φυσιολογικους μονο και μονο επειδη το αιτουνται μαζικα.

Δεν σε ξερω προσωπικα, οποτε δε μπορω να σε κρινω. Αλλα κρινοντας απο τις αποψεις και το λεξιλογιο σου, σου λεω οτι οι περισσοτεροι που εχουν αυτες τις αποψεις και αυτο το λεξιλογιο, κοιτανε να επιβαλλουν με το ζορι τα πιστευω τους, τα οποια ειναι το ακριβως αντιθετο απο το 'πατρις-θρησκεια-οικογενεια'. Ε συγνωμη, αλλα αφου εσυ θεωρεις τυροβλαχους οσους ασπαζονται το συνθημα αυτο και επιχειρεις να εξαλειψεις ο,τι σχετιζεται στην πραξη με αυτο, προφανως και θα αντιδρασουμε εμεις.

οι παιδοφιλοι παραβιαζουνε ποινικους νομους ενω προκαλουνε βλαβη σε αλλουτς (τα θυματα), καμια σχεση με καποιον που θελει να κανει αλλαγη φυλου που δεν προκαλει βλαβη σε κανεναν. Μην τα συγχεουμε.

Τελος εσεις που θα αντιδρασετε ανηκετε στην κποινωνικη πλειοψηφια. Το θεμα με τους τρανς στην ελλαδα το πολυ να αφορα μερικες εκατονταδες ατομα.

Το να μου λετε λοιπον οτι απειλειστε ως κοινβωνια επειδη μεχρικες εκατονταδες ατομα διεκδικουνε το δικαιωμα να επιλεξουνε το φυλο τους και να δηλωνετε οτι προσπαθουνε δηθεν να επιβαλουνε σε εσας αυτη την επιλογη ειναι μη σοβαρο.

Κανεας δεν προσπαθει να σας επιβαλει τιποτε. Κανεις δεν σας ζητησε να αλλαξετε το φυλο σας.Αυτο ππθ διεκδικουνε ειναι να εχουνε αυτοι το δικαιωμα να επιλεξουνε το φυλο τους.

Το "τυροβλαχος" παει στους τυπο τους πατρις-θρησκεια-οικογενεια που δηλωνουνε οτι απειλουνται απο μερικες εκατονταδες ατομα (πολλα απο τα οποια ειχανε την ατυχια να γεννηθουνε με σωματικες ιδιομορφιες) που διεικδικουνε δικαιωμα επιλογης φυλου.

Προσωπικα εχω παντοτε ισχυρη απεχθεια στην ισχυρη πλευρα μια αντιπαραθεσης που το παιζει θυμα.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 14 Μάιος 2020, 06:22

talaipwros έγραψε:
14 Μάιος 2020, 00:42
Northern Spirit έγραψε:
14 Μάιος 2020, 00:41
talaipwros έγραψε:
14 Μάιος 2020, 00:17

διακρινω εναν υφερποντα φουντωτοφοβισμο;
Εχω αλλεργια στις φουντες..
παντως ξεχωρα απο το καλαμπουρι, οντως αντεδρασες αρνητικα, σαν να ηταν προσβολη να εισαι τρανς ( κατ'εμε καλως το αντεδρασες αρνητικα αλλα ειναι αλλη συζητηση)
αφου ομως το θεωρεις κατι ΟΚ, γιατι αυτη η αντιδραση;
Northern Spirit έγραψε:
14 Μάιος 2020, 00:04
Otto Weininger έγραψε:
13 Μάιος 2020, 23:51

Ρε δε μπα να δηλώνεις και non binary gay ρακούν. Πάλι άντρας και ανθρωπος θα είσαι, ακόμα και αν φυτέψεις φουντωτή ουρά στον κωλο σου.
Εγω δηλωνω αντρας..βουντωτες ουρες στον πισινο τους βαζουνε αλλοι..
Η αντιδραση ειχε να κανει με το ειρωνικο στυλακι του Οτο, οχι τοσο μεαυτο που ειπε...Γυρισε μια συζητηση για ενα κοινωνικο θεμα σε προσωπικη, με εξυπναδιτσες και του απαντησα αναλογως.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 14 Μάιος 2020, 06:25

foscilis έγραψε:
14 Μάιος 2020, 00:47
Northern Spirit έγραψε:
14 Μάιος 2020, 00:34
ΓΑΛΗ έγραψε:
14 Μάιος 2020, 00:21

Αν δεν επέμβει έχει καλώς. Αν όμως αρχίσει τα κηρύγματα, τις διεκδικήσεις και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν για να νοιώθει πιο άνετα, θα αποκτήσει πρόβλημα. Εννοώ ότι άπαξ και επιλέξει φύλο, θα πρέπει να προσαρμοσθεί στα δεδομένα του φύλου που διάλεξε. Αν δεν μπορεί, ας πρόσεχε. Είναι δικό του πρόβλημα και όχι δικό μας.
οι μειονοτητες δεν μπορουνε να κανουνε ποτε κηρυγμα στις πλειοψηφιες.
Γιατί δε μπορούν;
Γιατι απλα δεν ειναι αρκετα ισχυρες να ακουστουνε..Ειδικα η συγκεκριμενη που μιλαμε. Οι πιο πολλοι απο αυτους ποτ σκουζουνε εδω μεσα, για να μην πω ολοι δεν εχουνε συναντησει ποτε τρανς στη ζωη τους.Καποιοι εχουνε δει μονο στην τιβι.

Οποτε μιλανε με βαση προκαταληψεις και οτι εχουνε ακουσει απο τριτους.

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 14 Μάιος 2020, 06:31

bullet έγραψε:
14 Μάιος 2020, 00:50

Γιατί πολύ απλά δεν τα πιστεύει αυτά που λέει και ακολουθεί την πολιτική ορθότητα της παράταξής του. Υποκρισία δηλαδή, ό,τι άλλο και να υποστηρίξει θα είναι ψέματα.

Φυσικα και τα πιστευω..Και δεν χρειαζεται να εισαι ο ιδιος τρανς για να στηριζεις το δικαιωμα τους στην επιλογη φυλου.
Και εγω δεν εχω παραταξη στην ελλαδα που να με εκρποσωπει..Ειμαι φιλελευθερος ιδεολογικα και αυτα που υποστηριζω ταυτιζονται με το φιλελευθερισμο που τονιζει τα ατομικα δικαιωματα. Και το δικαιωμα επιλογης φυλου ειναι ατομικο δικαιωμα και γι'αυτο στηριζω οσους το διεκδικουνε.

Επισης οταν στηριζω καποιο δικαιωμα αλλων δεν ειναι απαραιτητα να συμφωνω μαζι τους ή να ειναι δικαιωμα που να με αφορα. Για παραδειγμα δεν ειμαι μουσουλμανος γιατι ειμαι εναντιον θρησκειων αλλα αποδεχονται το δικαιωμα των μουσουλμανων που διεκδικουνε πχ τοπο λατρειας στην Ελλαδα να τον εχουνε αφου εχουνε και αλλες θρησκειες.

Το ιδιο και εδω με τους τρανς. Η επιλογη φυλου δεν με αφορα προσωπικα αλλα δεχομαι οτι αφορα καποιους αλλους που πρεπει να στηριχτουνε για λογους που εχω εξηγησει στο νημα.

Kωστας
Phorum.gr user: ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kωστας » 17 Μάιος 2020, 19:53

Northern Spirit έγραψε:
14 Μάιος 2020, 06:19
Kωστας έγραψε:
14 Μάιος 2020, 00:52
Northern Spirit έγραψε:

οι παιδοφιλοι παραβιαζουνε ποινικους νομους ενω προκαλουνε βλαβη σε αλλουτς (τα θυματα), καμια σχεση με καποιον που θελει να κανει αλλαγη φυλου που δεν προκαλει βλαβη σε κανεναν. Μην τα συγχεουμε.

Τελος εσεις που θα αντιδρασετε ανηκετε στην κποινωνικη πλειοψηφια. Το θεμα με τους τρανς στην ελλαδα το πολυ να αφορα μερικες εκατονταδες ατομα.

Το να μου λετε λοιπον οτι απειλειστε ως κοινβωνια επειδη μεχρικες εκατονταδες ατομα διεκδικουνε το δικαιωμα να επιλεξουνε το φυλο τους και να δηλωνετε οτι προσπαθουνε δηθεν να επιβαλουνε σε εσας αυτη την επιλογη ειναι μη σοβαρο.

Κανεας δεν προσπαθει να σας επιβαλει τιποτε. Κανεις δεν σας ζητησε να αλλαξετε το φυλο σας.Αυτο ππθ διεκδικουνε ειναι να εχουνε αυτοι το δικαιωμα να επιλεξουνε το φυλο τους.

Το "τυροβλαχος" παει στους τυπο τους πατρις-θρησκεια-οικογενεια που δηλωνουνε οτι απειλουνται απο μερικες εκατονταδες ατομα (πολλα απο τα οποια ειχανε την ατυχια να γεννηθουνε με σωματικες ιδιομορφιες) που διεικδικουνε δικαιωμα επιλογης φυλου.

Προσωπικα εχω παντοτε ισχυρη απεχθεια στην ισχυρη πλευρα μια αντιπαραθεσης που το παιζει θυμα.
Πρωτον, λες οτι μπερδευω παιδοφιλους και τρανς , ενω ξεκαθαρα σου εγραψα οτι δεν κανω συγκριση. Δευτερον, οι τρανς εντασσονται στην ευρυτερη κατηγορια των lgbtq+ οποτε δεν ειναι ενα μεμονομενο κινημα, η εξελιξη του συνεπαγεται και την εξελιξη των υπολοιπων και αντιστροφως, αρα δεν ειναι απλως ζητημα μερικων εκατονταδων οπως λες. Επισης, θα ξερεις προφανως οτι παγιο αιτημα των lgbtq+ ανα τον κοσμο ειναι να εκπαιδευονται τα παιδια στο σχολειο με τροπο ωστε να τους αποδεχονται ως φυσιολογικους(πχ σχετικες ημεριδες). Σε παιδια δημοτικου. Αν αυτο δεν ειναι επιβολη , τοτε τι ειναι;;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών