Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις
Re: Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις
Νικητής είναι ο Μπάιντεν όπως το είχα προβλέψεάλλωστε.Αυτός κερδίζει την προεδρία των ΗΠΑ και εγώ κερδίζω ένα σημαντικό χρηματικό ποσό χάρη στο στοίχημα μου.
εσέις που ανακοινώνετε αποτελέσματα, το χετε καταλάβει ότι ακόμα δεν έχουν κλείσει οι κάλπες, έτσι? 

Λάθος δικό μου.ΉΘθελα να πω ότι ο Μπάιντεν θα πάρει Φλόριντα,Αριζόνα και Πενσυλβάνια.Σενέκας έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 17:32κάτι έχεις κάνει λάθος. Δε νομίζω ότι βγαίνουν τα νούμερα. Δεν μπορεί να πάρει ο Τραμ όλα τα swing states και παρόλα αυτά να χάσειGiorgos έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 17:29Αριζόνα: Μπάιντεν
Τέξας: Τραμπ
Φλόριντα: Τραμπ
Τζόρτζια: Τραμπ
Γουϊσκόνσιν: Μπαϊντεν
Οχαϊο: Τραμπ
Νεβάδα: Μπαϊντεν
Βόρεια Καρολίνα: Τραμπ
Μινεσότα: Μπαϊντεν
Νεβάδα: Μπαϊντεν
Πενσιλβάνια: Τραμπ
Αϊόβα: Τραμπ
Αποτέλεσμα: Νίκη Μπάιντεν με 318 εκλέκτορες έναντι 220 του Τράμπ.
Θα χάσει.Είναι λοιπόν ο πρώτος πρόεδρος που δεν καταφέρνει να κάνει δεύτερη θητεία απο το 1988.Τόσο αδύναμος πολιτικός είναι.
Φίλε μου, κι όμως η επιθυμία μου ήταν να βγει ο Τραμπ. Πιστεύω ότι αυτός ο ιδιότυπος απομονωτισμός που εκφράζει ο πορτοκαλής θα μπορούσε να επιφέρει σημαντικές αλλαγές στην πολιτική θέση της Ευρώπης.Golden Age έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 17:25Μην μπερδεύεις την πραγματικότητα με τις επιθυμίες σου.
Κι ας γινόταν γαία πυρί μιχθήτω στην Αμέρικα
Εσύ μπερδεύεις την πραγματικότητα με την στρεβλή αντίληψη που έχεις για όλα τα πολιτικά πράγματα
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
It ain't over till the fat lady sings.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
το τι μπαρουφα εχει γραφει σημερα δεν λεγεται ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Καλο vs κακο
Φως vs σκοτος
Ζήτω ο Τραμπ
Φως vs σκοτος
Ζήτω ο Τραμπ
Κι εγώ τη λατρεύω την Ευρώπη, αλλά ούτε καν ο Dwarven Blacksmith δε νομίζω ότι θα άντεχε 4 ακόμα χρόνια μ'αυτόν τον παράφρονα επι κεφαλής του ισχυρότερου στρατού του κόσμου που επιπλέον έχει και το μεγαλύτερο πυρηνικό οπλοστάσιο παγκοσμίως, για χάρη της Ευρώπης, και μάλιστα χωρίς να έχει και τον φόβο της επανεκλογής όπως είχε μέχρι τώρα, που το έβαζε ένα μικρό φρένο. 'Γω πιστεύω ότι το ρεπουμπλικάνικο κόμμα έχει πάρει τον δρόμο του, και αναπόφευκτα στο μέλλον θα βάλουν μπροστά έναν τραμπ λιγότερο τρελό, πιο ικανό, με την ίδια ατζέντα, ενώ οι δημοκρατικοί ως κόμμα είναι γτπ, και σαφώς ανίκανοι να ανακόψουν την πορεία(ακόμα καν αν ελέγχουν τα πάντα επι μπάιντεν). Ο Μπάιντεν αυτό που θα μας δώσει, είναι 4 χρόνια πολύτιμης ανάπαυλας για να προετοιμαστεί ο κόσμος για το επερχόμενο πουτινινο-ειδές καθεστώς στις ΗΠΑ, το οποίο, για τους λόγους που προανέφερα, θα είναι πολύ πιο επικίνδυνο του ΤραμπBeria έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 17:39[quote="Golden Age" post_id=1587187 time=1604417158 user
Φίλε μου, κι όμως η επιθυμία μου ήταν να βγει ο Τραμπ. Πιστεύω ότι αυτός ο ιδιότυπος απομονωτισμός που εκφράζει ο πορτοκαλής θα μπορούσε να επιφέρει σημαντικές αλλαγές στην πολιτική θέση της Ευρώπης.
- Λίνο Βεντούρα
Ο Στρατηλάτης Τραμπ. Ε, ρε τι μαθαίνει κανείς στο πχώρουμ!
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
More than 2.5 million mail-in and absentee ballots returned in Pennsylvania
From CNN's Kelly Mena and Sara Murray
Pennsylvania Secretary of State Kathy Boockvar announced on Tuesday that more than 2.5 million mail-in and absentee votes have been returned.
The ballots returned represent more than 81% of the more than 3 million ballots sent out, according to Boockvar.
Το "παράφρονας" δε σου έκανε κλικ βλέπω. ΧαίρομαιΛίνο Βεντούρα έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 17:51Ο Στρατηλάτης Τραμπ. Ε, ρε τι μαθαίνει κανείς στο πχώρουμ!
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Να σημειώσω ότι η Παρασκευή είναι η ημέρα του Εωσφόρου - Αφροδίτης. Και ο Μπάιντεν και ο Τραμπ είναι γεννημένοι Παρασκευή.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- Dwarven Blacksmith
Κάπως έτσι. Ο Τραμπ άφησε όντως μια θετική παρακαταθήκε ως προς τη δρομολόγηση της ευρωπαϊκής ανεξαρτησίας, ωστόσο άφησε και ένα υπολογίσιμο ψεκασμένο κίνημα σε πολλές χώρες της. Δεν παίζουν μ' αυτά.Σενέκας έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 17:47Κι εγώ τη λατρεύω την Ευρώπη, αλλά ούτε καν ο Dwarven Blacksmith δε νομίζω ότι θα άντεχε 4 ακόμα χρόνια μ'αυτόν τον παράφρονα επι κεφαλής του ισχυρότερου στρατού του κόσμου που επιπλέον έχει και το μεγαλύτερο πυρηνικό οπλοστάσιο παγκοσμίως, για χάρη της Ευρώπης, και μάλιστα χωρίς να έχει και τον φόβο της επανεκλογής όπως είχε μέχρι τώρα, που το έβαζε ένα μικρό φρένο. 'Γω πιστεύω ότι το ρεπουμπλικάνικο κόμμα έχει πάρει τον δρόμο του, και αναπόφευκτα στο μέλλον θα βάλουν μπροστά έναν τραμπ λιγότερο τρελό, πιο ικανό, με την ίδια ατζέντα, ενώ οι δημοκρατικοί ως κόμμα είναι γτπ, και σαφώς ανίκανοι να ανακόψουν την πορεία(ακόμα καν αν ελέγχουν τα πάντα επι μπάιντεν). Ο Μπάιντεν αυτό που θα μας δώσει, είναι 4 χρόνια πολύτιμης ανάπαυλας για να προετοιμαστεί ο κόσμος για το επερχόμενο πουτινινο-ειδές καθεστώς στις ΗΠΑ, το οποίο, για τους λόγους που προανέφερα, θα είναι πολύ πιο επικίνδυνο του ΤραμπBeria έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 17:39[quote="Golden Age" post_id=1587187 time=1604417158 user
Φίλε μου, κι όμως η επιθυμία μου ήταν να βγει ο Τραμπ. Πιστεύω ότι αυτός ο ιδιότυπος απομονωτισμός που εκφράζει ο πορτοκαλής θα μπορούσε να επιφέρει σημαντικές αλλαγές στην πολιτική θέση της Ευρώπης.
Πάντως πιστεύω ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα το αντμινιστρέισον Μπάιντεν να προχωρήσει μια θετική ατζέντα που θα μειώσει την πόλωση. Δεν είναι πλειοψηφική αλλά υπάρχει.

Πότε κλείνουν οι κάλπες ανα πολιτεία https://www.kathimerini.gr/world/561142 ... -politeia/ Πως θα φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα https://www.kathimerini.gr/world/561142 ... -stis-ipa/ και εδώ η παρακολούθηση της εκλογικής διαδικασίας https://www.kathimerini.gr/tag/amerikan ... oges-2020/
Karabakh is Armenian Land,not Azeri/Turkish Land
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Προβλέψεις για αμερικάνικες εκλογές
από Καραμελίτσα » 04 Οκτ 2024, 22:25 » σε Διεθνής πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 390 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
26 Οκτ 2024, 22:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ευρωεκλογές 2024 : Τελικές προβλέψεις
από Otto Weininger » 30 Μάιος 2024, 21:54 » σε Εσωτερική Πολιτική - 255 Απαντήσεις
- 6795 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
10 Ιουν 2024, 14:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γ'ΠΠ πριν τις αμερικανικές εκλογές;
από Saturn » 05 Απρ 2024, 12:51 » σε Διεθνής πολιτική - 72 Απαντήσεις
- 2098 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από HerculesI