Θα μπορούσε ποτέ να επιβληθεί Δημοκρατία στην Ρωσία;

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Re: Θα μπορούσε ποτέ να επιβληθεί Δημοκρατία στην Ρωσία;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός » 21 Απρ 2021, 15:45

Sid Vicious έγραψε:
21 Απρ 2021, 11:01
Mitharadir έγραψε:
21 Απρ 2021, 10:25
Δημοκρατικός έγραψε:
18 Απρ 2021, 22:19

Αχταρμάς. Τι σχέση έχουν η Τσεχία και Σλοβακία, με την Ουκρανία και την Μολδαβία; Τσεχία και Σλοβακία έχουν μεγαλύτερο κατά κεφαλή απο Ελλάδα, σύνελθε.

Ουκρανία και Μολδαβία που κρατήσαν το χέρι τους μέσα οι Ρώσοι τόσα χρόνια, βρίσκονται στον απόλυτο πάτο σε σχέση με τις άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης που απόλαυσαν δύση και φιλελευθερισμό.
Τσεχία και Σλοβακία είμαι σίγουρος πως δεν ξέρεις με τι μισθούς ζει ο μέσος πολίτης τους.Οσο για την Ουκρανία να σου θυμίσω ότι αυτή από το 2013 βρίσκεται στο ΝΑΤΟικο στρατόπεδο αλλά προκοπή ακόμα δεν έχει δει.
Τσεχια αυτη την στιγμη ο μεσος πολιτης ειναι στο ιδιο και ελαφρως καλυτερο επιπεδο απο τον Ελληνα. Παιδι φιλων μου μολις περσι τελειωσε το σχολειο, πρωτη του δουλεια σε φαστφουντ και οι απολαβες ειναι καπου 700-750.
Δεν έχει ιδέα, απο την κούτρα του όλα. Και μόνο που προσπάθησε να συγκρίνει Τσεχία με Ουκρανία, καταλαβαίνεις.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris

Άβαταρ μέλους
The Great Leader

Re: Θα μπορούσε ποτέ να επιβληθεί Δημοκρατία στην Ρωσία;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Great Leader » 21 Απρ 2021, 21:46

Ju-87 έγραψε:
21 Απρ 2021, 11:00
sharp έγραψε:
18 Απρ 2021, 02:52
Όσο μπόρεσε και η Ελλάδα. Αν δεν ήταν η ΕΕ, Χούντες θα είχε συνέχεια.
Άμα με τον όρο Χούντα εννοούμε τα δύο δημοψηφίσματα σε επτά χρόνια και με τον όρο δημοκρατία (κωλοκρατια εν ολίγοις) εννοούμε το ένα και μοναδικό δημοψήφισμα σε 47 χρόνια που και σε αυτό το ΟΧΙ έγινε ΝΑΙ, τότε ΖΉΤΩ Η ΧΟΎΝΤΑ!
Είμαι σίγουρος ότι και 2 δημοψηφίσματα να μην έκαναν σε επτά χρόνια, πάλι θα στήριζες. :lol:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών