Τις ευχαριστίες σας στους Αμερικανούς.
- Veni Vidi Vici
Τις ευχαριστίες σας στους Αμερικανούς.
Μετά από την Αραβική Άνοιξη, τώρα και το Αφγανιστάν! Και οι Ευρώπη πληρώνει όπως συνήθως!
Και δεν είναι θέμα Μπάϊντεν! Από τον Αύγουστο του 2020 είχε υπογράψει ο Τραμπ αποχώρηση (σε συμφωνία με τους Ταλιμπάν)!
Τίποτα, κάτι δικά μου...
Εκφραστείτε!
Και δεν είναι θέμα Μπάϊντεν! Από τον Αύγουστο του 2020 είχε υπογράψει ο Τραμπ αποχώρηση (σε συμφωνία με τους Ταλιμπάν)!
Τίποτα, κάτι δικά μου...
Εκφραστείτε!
Αlea jacta est
- wooded glade
Re: Τις ευχαριστίες σας στους Αμερικανούς.
Ο Μπάϊντεν δεν ξαναέβαλε τις ΗΠΑ στο Αφγανιστάν, ο Τραμπ τις έβγαλε.
Η ήττα ήταν αποτέλεσμα της ανύπαρκτης πολιτικής ανοικοδόμησης του Αφγανιστάν (20 χρόνια).
Εγώ ήθελα να ήξερα πως θα πήγαιναν οι Γερμανοί το 1990 να σπάσουν ο καθένας από μία πέτρα από το τείχος ώστε να μην μείνει τίποτα στο τέλος αν ο νόμος ήταν όποιος ανατολικογερμανός δραπετεύει να τον ... ξαναδίνουμε πίσω στον Χόννεκερ.
Η ήττα ήταν αποτέλεσμα της ανύπαρκτης πολιτικής ανοικοδόμησης του Αφγανιστάν (20 χρόνια).
Εγώ ήθελα να ήξερα πως θα πήγαιναν οι Γερμανοί το 1990 να σπάσουν ο καθένας από μία πέτρα από το τείχος ώστε να μην μείνει τίποτα στο τέλος αν ο νόμος ήταν όποιος ανατολικογερμανός δραπετεύει να τον ... ξαναδίνουμε πίσω στον Χόννεκερ.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
21 Δεκ 2024, 21:41
-
-
Νέα δημοσίευση Τα όπλα τα έδωσαν στους Ουκρανούς, το πετρέλαιο του Στρατού στους λάθρους.
από Kauldron » 06 Απρ 2025, 20:25 » σε Εθνικά Θέματα - 0 Απαντήσεις
- 89 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
06 Απρ 2025, 20:25
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 425 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
18 Μαρ 2024, 21:09
-
-
Νέα δημοσίευση Στους μετανάστες μάγκες, στους Τούρκους καρακοταρες, και στην Κύπρο.
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 02 Σεπ 2023, 13:33 » σε Διεθνής πολιτική - 111 Απαντήσεις
- 5378 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
11 Οκτ 2023, 14:01
-