Ως προς αυτό τους δίνω το τεκμήριο της αθωότητας αφού έχουν βουδιστικές επιρροές.ST48410 έγραψε: ↑06 Μάιος 2022, 01:08Οι αγκυλωτοί σταυροί έχουν καμιά σχέση με Αρχαία Ελλάδα (Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Μάιος 2022, 01:04Σέχτα είναι και λατρεύουν ένα τύπο που ζεί ακόμα και είναι ο προφήτης τους. Έχουν και ένα έντυπο, τους Epoch Times, το οποίο τάχθηκε νωρίς με το τραμπικό κίνημα και απέκτησε κάπως μεηνστρημ νομιμοποίηση και επιρροή στις ΗΠΑ. Στην Κίνα έχουνε πεθάνει στο παρελθόν 20 εκατομμύρια άτομα για χάρη ενός τύπου που έλεγε ότι είναι ο αδελφός του Χριστού. Ακόμα και οι περιθωριακές μειοψηφίες είναι μεγάλοι αριθμοί στην Κίνα θέλω να πω.) ή είναι δικός τους διάκοσμος;
Προσπάθειες αφυπνίσεως του κινεζικού λαού
- Dwarven Blacksmith
Re: Προσπάθειες αφυπνίσεως του κινεζικού λαού

Μιας και σε βρήκα. Οι δύο οργανώσεις του αρχικού ποστ συσχετίζονται;
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Η Μαργαρίτα, όπως και ο Ρονάλδος ο θεατρίνος, βρήκε έτοιμο υλικό για επιτυχία από τις πρώτες δεκαετείες του ψυχρού πολέμου. Τότε τέθηκε η οικονομική και πολιτική τάξη πραγμάτων στη Δύση, και το οικονομικό καθεστώς που τέθηκε ήταν σοσιαλδημοκρατικό. Οι νεοφιλελεύθεροι άρχισαν να παίρνουν τα πάνω χέρι τη δεκαετεία του 70 υπό το πρόσχημα ότι θα λύσουν τα προβλήματα της εποχής εκείνης. Σήμερα, 50 χρόνια μετά, έχουν δημιουργίσει έναν κόσμο με πολλά περισσότερα προβλήματα και πιο πολωμένο και μη συνεργάσιμο από ποτέ.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Dwarven Blacksmith
Απόλυτα. Αν οι Falun Gong είναι το ΚΚΕ, το κίνημα/ίδρυμα Tuidang είναι η Πανσπουδαστική. Δεν το διάλεξα ειρωνικά το παράδειγμα, αυτό μου ήρθε τώρα.

Και μόνο στην ιδέα, λογικεύτηκες σε μερικές βδομάδεςST48410 έγραψε: ↑06 Μάιος 2022, 01:07Όπως θα είδες στο άλλο νήμα για την Σανγκάη το οικονομικό μοντέλο δεν πάει μόνο του. Και για να είμαι ειλικρινής, όσο κι αν θαυμάζω την επιτυχία των Κινέζων σε κάποιους τομείς, δεν είμαι σίγουρος ότι θα ήθελα κι εδώ τον αυταρχικό τρόπο διακυβέρνησης που έχουν εκεί.

Φαντάσου να το βίωνες!

Δεν είμαι σίγουρος ότι βρισκόμαστε στην ίδια γραμμή. Όπως λέω ότι ο αυταρχικός τρόπος διακυβέρνησης εκεί δεν μας πάει εδώ, το ίδιο θα σου πω ότι στην Κίνα δεν θα ταίριαζε (αυτή την ιστορική στιγμή, δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει 30 χρόνια μετά) δημοκρατία δυτικού τύπου.
Ιδανικά θα ήθελα τα επιτεύγματά τους με τις ελευθερίες μας αλλά αυτό είναι ξεκάθαρα ουτοπικό.
Να προσέχουν τον Παντελο.
Δεν διαφωνώ. Αυτό που λέω απευθύνεται περισσότερο σε εκείνους που παρουσιάζουν το Κινεζικό σύστημα ως καλύτερο/ανώτερο σε στυλ "είναι εκατομμύρια έτη φωτός μπροστά"ST48410 έγραψε: ↑06 Μάιος 2022, 01:31Δεν είμαι σίγουρος ότι βρισκόμαστε στην ίδια γραμμή. Όπως λέω ότι ο αυταρχικός τρόπος διακυβέρνησης εκεί δεν μας πάει εδώ, το ίδιο θα σου πω ότι στην Κίνα δεν θα ταίριαζε (αυτή την ιστορική στιγμή, δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει 30 χρόνια μετά) δημοκρατία δυτικού τύπου.
Ιδανικά θα ήθελα τα επιτεύγματά τους με τις ελευθερίες μας αλλά αυτό είναι ξεκάθαρα ουτοπικό.

Τα επιτεύγματα τους πάλι ποια είναι που ζηλεύεις τόσο πολύ; Ό,τι έχουν, είναι μόνο τεχνολογικό. Αυτό είναι το παν;
- Golden Age
- Golden Age
Υπάρχει και αντικαθεστωτικό πολιτικό κίνημα στην Κίνα. Αλλά δεν ξέρω πόση επιρροή έχουνΔημοκράτης έγραψε: ↑06 Μάιος 2022, 00:51από την αγγλία είναι εύκολο να κάνεις αντίσταση στην κινεζική χούντα. Μέσα στην κίνα είναι το θέμαST48410 έγραψε: ↑06 Μάιος 2022, 00:38Έχω ακούσει για αυτούς και τους έβλεπα να μοιράζουν φυλλάδια πριν 20 χρόνια στην Αγγλία.Δημοκράτης έγραψε: ↑06 Μάιος 2022, 00:32ζωή σε εμάς, να ζήσουμε να τους θυμόμαστε γιατί δεν βλέπω να μακροημερεύουν
https://en.wikipedia.org/wiki/Democracy_Party_of_China
- Golden Age
Στο άρθρο λέει ότι πολλοί το δηλώνουν με ψεύτικα στοιχεία. Πράγμα που σημαίνει ότι επισήμως παραμένουν στο ΚΚ (ή αποχωρούν αθόρυβα), αλλά απο μέσα τους λένε πότε θα ξαμπερδέψουν με αυτό.ST48410 έγραψε: ↑06 Μάιος 2022, 00:59Θα χε ενδιαφέρον να δούμε που βρίσκονται αυτά τα 400 εκατομμύρια. Γιατί αν αποκηρύξει το ΚΚΚ κάποιος μειονοτικός Οϊγούρος δε μου λέει τίποτα. Αν όμως είχες 100 εκ μέσα στα αστικά κέντρα θα ήταν εκπληκτικό νούμερο. Και τι πάει να πει αποκηρύξει; Δεν έχει ανανεώσει τη συνδρομή του στο κόμμα, ή δρα ενεργά ως αντίθετος;sharp έγραψε: ↑06 Μάιος 2022, 00:50ΑυτώνΣχεδόν 400 εκατομμύρια Κινέζοι έχουν αποκηρύξει την ένταξή τους στο Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ), στο πλαίσιο του μεγαλύτερου και μακροβιότερου ίσως κινήματος πολιτών στην Κίνα, σύμφωνα με τον Σεν Νιε, αντιπρόεδρο του μη κερδοσκοπικού Global Service Center to Quit the CCP.
Επίσης δεν ξέρω τα νούμερα των Κινέζων εκτός Κίνας. Ο παραπάνω αριθμός πάντως μου φαίνεται υπερβολικός χωρίς να γνωρίζω λεπτομέρειες.
-
Παίζει να είναι οργανωμένο από το ίδιο το κκκ για να πιάνει μαλακές που κάνουν το λάθος να γραφονταιGolden Age έγραψε: ↑06 Μάιος 2022, 02:23Υπάρχει και αντικαθεστωτικό πολιτικό κίνημα στην Κίνα. Αλλά δεν ξέρω πόση επιρροή έχουνΔημοκράτης έγραψε: ↑06 Μάιος 2022, 00:51από την αγγλία είναι εύκολο να κάνεις αντίσταση στην κινεζική χούντα. Μέσα στην κίνα είναι το θέμα
https://en.wikipedia.org/wiki/Democracy_Party_of_China
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
-
Αυτούς τους φαλουν τους έχω δει. Πάει ο νάνος και πλακώνεται μαζί τους κάτω από το άγαλμα του Βενιζέλου στο Μέγαρο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Το σημείο στο οποίο μπερδεύεται πολύς κόσμος είναι ότι συσχετίζει την οικονομική ανάπτυξη της Κίνας με την έλλειψη ελευθεριών. Είναι γεγονός ότι η Κίνα στο προσεχές διάστημα θα αποτελέσει την απόλυτη υπερδύναμη του πλανήτη και ότι η δύση θα παρακμάσει.ST48410 έγραψε: ↑06 Μάιος 2022, 01:31Δεν είμαι σίγουρος ότι βρισκόμαστε στην ίδια γραμμή. Όπως λέω ότι ο αυταρχικός τρόπος διακυβέρνησης εκεί δεν μας πάει εδώ, το ίδιο θα σου πω ότι στην Κίνα δεν θα ταίριαζε (αυτή την ιστορική στιγμή, δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει 30 χρόνια μετά) δημοκρατία δυτικού τύπου.
Από εκεί και πέρα το γεγονός ότι θα αποτελέσει την απόλυτη υπερδύναμη, δεν έχει καμία σχέσει με το καθεστώς που επικρατεί από άποψη ελευθερίας στο εσωτερικό της.
Η συσχέτιση της οικονομικής ανάπτυξης με την ελευθερία είναι δυτική ιδεοληψία, θατσερικής προέλευσης, που διαψεύδεται στην πράξη.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι δύσκολες σχέσεις Κίνας-Ιαπωνίας και οι προσπάθειες βελτίωσης τους
από Ίακχος » 26 Δεκ 2024, 10:32 » σε Διεθνής πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 134 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
26 Δεκ 2024, 13:39
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 651 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
03 Ιούλ 2023, 15:09
-
-
Νέα δημοσίευση Ζήτω το Όχι του παλαιστινιακού λαού
από Ληστοσυμμορίτης » 28 Οκτ 2023, 12:34 » σε Εθνικά Θέματα - 20 Απαντήσεις
- 1102 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
06 Νοέμ 2023, 10:32
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το «ευχαριστώ» της κ. Γλυκερίας στο 40% του ελληνικού λαού
από Otto Weininger » 24 Μάιος 2023, 15:35 » σε Εσωτερική Πολιτική - 38 Απαντήσεις
- 1359 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
25 Μάιος 2023, 13:37
-