Μετά τις εκτρώσεις η Πολωνία ετοιμάζεται να απαγορεύσει τις «παρελάσεις Lgbt»

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Re: Μετά τις εκτρώσεις η Πολωνία ετοιμάζεται να απαγορεύσει τις «παρελάσεις Lgbt»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 06 Νοέμ 2021, 15:24

Mitharadir έγραψε:
06 Νοέμ 2021, 15:16
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
06 Νοέμ 2021, 15:00
Mitharadir έγραψε:
06 Νοέμ 2021, 14:30

Το Halloween δεν γιορτάζεται σε καμία χώρα της ΕΕ εκτός από την Ιρλανδία.Και αυτό γιατί έχει τις ρίζες του στην Κέλτικη Αγγλο-σαξονικη παράδοση και επομένως είναι επίσημη γιορτή μόνο σε χώρες με αγγλοσαξονική παράδοση δηλαδή σε Βρετανία,Ιρλανδία, ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.Σε όλες τις άλλες χώρες αυτό που γίνεται είναι κάποια πάρτυ σε μαγαζιά για εμπορικούς λόγους.Αλλα εορτασμοί σε σχολεία, κρατικούς χώρους κτλ δεν υπάρχουν γιατί απλά ΔΕΝ είναι κρατική γιορτή εκτός των χωρών τις οποίες ανέφερα αναλυτικά.

Μάλλον μπερδεύεις το Πολωνικό κυβερνών κόμμα "Ενωμένη Δεξιά"(PIS) με το Ουγγρικό κυβερνών κοινωνικά συντηρητικό κόμμα Jobbik.Το Jobbik είναι προσωποπαγές κόμμα (δομημένο γύρω από τον Ορμπάν) ενώ το PIS δεν είναι προσωποπαγές.
Στην Πολωνια ζω. Μια χαρα γιορταζεται το halloween.
Έχω επισκεφτεί την Κρακοβία αρκετές φορές και ξέρω καλά πως το Halloween δεν είναι Πολωνική γιορτή όπως δεν είναι ούτε ελληνική κτλ.Υπαρχουν ιδιωτικά μαγαζιά μεν που γιορτάζουν την γιορτή για εμπορικούς λόγους με πάρτυ αλλά ως εκεί.Δεν έχει επίσημους εορτασμούς.Το Χάλοουϊν είναι αγγλοσαξονική γιορτή και εορτάζεται ως επίσημη γιορτή σε ορισμένες χώρες με αγγλοσαξονική παράδοση (τις ανέφερα ήδη).
Ξερω τι ειναι το halloween και απο που προερχεται. Δεν ειμαι φαν το halloween αλλα οπως σου ειπα το γιορταζουν στα σχολεια. Η' τουλαχιστον το γιορταζαν μεχρι φετος γιατι το απαγορευσαν γιατι ειναι του σατανα. Στα ιδιωτικα ακομα το γιορταζουν.

Mitharadir

Re: Μετά τις εκτρώσεις η Πολωνία ετοιμάζεται να απαγορεύσει τις «παρελάσεις Lgbt»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mitharadir » 08 Νοέμ 2021, 00:38

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
06 Νοέμ 2021, 15:24
Mitharadir έγραψε:
06 Νοέμ 2021, 15:16
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
06 Νοέμ 2021, 15:00

Στην Πολωνια ζω. Μια χαρα γιορταζεται το halloween.
Έχω επισκεφτεί την Κρακοβία αρκετές φορές και ξέρω καλά πως το Halloween δεν είναι Πολωνική γιορτή όπως δεν είναι ούτε ελληνική κτλ.Υπαρχουν ιδιωτικά μαγαζιά μεν που γιορτάζουν την γιορτή για εμπορικούς λόγους με πάρτυ αλλά ως εκεί.Δεν έχει επίσημους εορτασμούς.Το Χάλοουϊν είναι αγγλοσαξονική γιορτή και εορτάζεται ως επίσημη γιορτή σε ορισμένες χώρες με αγγλοσαξονική παράδοση (τις ανέφερα ήδη).
Ξερω τι ειναι το halloween και απο που προερχεται. Δεν ειμαι φαν το halloween αλλα οπως σου ειπα το γιορταζουν στα σχολεια. Η' τουλαχιστον το γιορταζαν μεχρι φετος γιατι το απαγορευσαν γιατι ειναι του σατανα. Στα ιδιωτικα ακομα το γιορταζουν.
Αν όντως το απαγόρευσαν στα κρατικά σχολεία έχει καλώς.Τα κρατικά δημόσια σχολεία γιορτάζουν μόνο τις επίσημες κρατικές γιορτές και το Χάλοουϊν σίγουρα δεν είναι Πολωνική γιορτή όπως σε ΗΠΑ/Καναδά/Βρετανία και Αυστραλία/Νέα Ζηλανδία.Ο χρόνος μαθήματος είναι πολύτιμος και δεν γίνεται να θυσιάζεται για γιορτές που δεν αναγνωρίζονται στο κράτος.Στα ιδιωτικά σχολεία και στα μαγαζιά ας κάνουν ότι θέλουν αλλά στα δημόσια κτίρια πρέπει να γιορτάζονται μόνο οι κρατικές γιορτές.

Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi » 17 Ιαν 2022, 20:36

perseus έγραψε:
04 Νοέμ 2021, 13:46
Είμαστε ολοι Πολωνοι !
:+1:
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 09 Σεπ 2022, 13:36

perseus έγραψε:
04 Νοέμ 2021, 13:46
Είμαστε ολοι Πολωνοι !
Μωρε ψιλομαλακες είστε, αλλά τέλος πάντων..
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Σεπ 2022, 13:46

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
05 Νοέμ 2021, 16:07
Ιδιώνυμο έγραψε:
05 Νοέμ 2021, 16:06
Ο καθένας πρέπει να έχει το ελεύθερο να κάνει ότι βλακεία του κατεβάσει η γκλάβα του αρκεί να μην ενοχλεί / προκαλεί ζημιά στους γύρω του.

Το να παρελάσουν οι ξεφωνημένες ποιον πειράζει στα αλήθεια ;

Εικόνα
αυτό εσένα δεν σε ενοχλεί;

Εμένα τουλάχιστον, δεν μ' ενοχλεί καθόλου.

Δείχνει επακριβώς τη βαθιά και πλέρια έκφραση δημοκρατικότητας του κάθε πικραμένου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 09 Σεπ 2022, 13:55

ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Σεπ 2022, 13:46
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
Ιδιώνυμο έγραψε:
05 Νοέμ 2021, 16:06
Ο καθένας πρέπει να έχει το ελεύθερο να κάνει ότι βλακεία του κατεβάσει η γκλάβα του αρκεί να μην ενοχλεί / προκαλεί ζημιά στους γύρω του.

Το να παρελάσουν οι ξεφωνημένες ποιον πειράζει στα αλήθεια ;

Εικόνα

Δείχνει επακριβώς τη βαθιά και πλέρια έκφραση δημοκρατικότητας του κάθε πικραμένου.
Ναι αλλά αν το παιδί σου ήταν εκεί πέρα στο πλαίσιο "εκπαιδευτικης διαδικασίας" του σχολείου; ούτε εμένα με ενοχλεί τι κάνουν ένα μάτσο λουγκρες, for all I care ας ξεκωλιαζονται όλη μέρα, το λέω ειλικρινά, από τη στιγμή που δεν είναι στο δικό μου κρεβάτι τι με νοιαζει; αλλα αυτό με τα παιδάκια δε μου αρέσει κ πολυ

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Σεπ 2022, 14:14

EKPLIKTIKOS έγραψε:
09 Σεπ 2022, 13:55
ΓΑΛΗ έγραψε:
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:

Ναι αλλά αν το παιδί σου ήταν εκεί πέρα στο πλαίσιο "εκπαιδευτικης διαδικασίας" του σχολείου; ούτε εμένα με ενοχλεί τι κάνουν ένα μάτσο λουγκρες, for all I care ας ξεκωλιαζονται όλη μέρα, το λέω ειλικρινά, από τη στιγμή που δεν είναι στο δικό μου κρεβάτι τι με νοιαζει; αλλα αυτό με τα παιδάκια δε μου αρέσει κ πολυ
Το παιδί μου έχει μεγαλώσει αλλά αν ήταν πιτσιρίκι και το έβαζαν χωρίς την ενημέρωση/έγκριση μας στο οποιοδήποτε ράντομ πρόγραμμα, επειδή έτσι την είδε ο κάθε προχωκάγκουρας, θα υπήρχε θέμα.

Αν ήταν μεγαλύτερο, υποθέτω ότι θα το έδιωχναν οι ίδιοι από την... ενημέρωση. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 10 Σεπ 2022, 11:56

EKPLIKTIKOS έγραψε:
09 Σεπ 2022, 13:55
ΓΑΛΗ έγραψε:
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:

Κάθε λογικός άνθρωπος διαφωνεί με οτιδήποτε forced για λόγους πολιτικά ορθής προπαγάνδας. Από μόνοι τους ας κάνουν όσα καρναβάλια θέλουν.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 10 Σεπ 2022, 12:00

Έπρεπε να επιτρέπεται στο στάδιο Ριζουπόλεως ή σε ένα κλειστό κινηματοθέατρο.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών