GoBzi έγραψε: ↑29 Νοέμ 2023, 10:40
Και η μαλακία τυφλώνει. Οι Γιάνκιδες μπορεί να χρησιμοποιούν κινέζικα parts, αλλά πρώτον δεν είναι
όλο το αυτοκίνητο Κινέζο και δεύτερον δεν μιλάνε για "American pride" και κοκορευονται λες και κάνανε κάτι το αξιοθαύμαστο. Ίσα ίσα τα άρθρα που ανέβασες αποδεικνύουν το αντίθετο.
Έλεος πια με τους ρωσόφιλους σε αυτή την χώρα..................
Με την διαφορα οτι μαλλον μονο εγω απ τους δυο μας ζει Αμερικη κ μονο εγω μπαινω σε αμερικανικα μαγαζια κ βλεπω οτι ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα προιοντα ειναι εδω κ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ κινεζικα.....
Εσυ κατσε κ πετα οτι σου περνα απ το κεφαλι........ Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι στην ΝΥ ζω σε μια θαλασσα κινεζικων προιοντων κ Αθηνα ενας πανεξυπνος stand_up comedian_on_the_make μας λεει οτι οι Ρωσσοι χρησιμοποιουν κ αυτοι κινεζικα κ κατι τρεχει στα γυφτικα.
Για την ακριβεια, ειναι τοσο σπανιο να ειναι κατι made in USA που οταν το βρισκω καθομαι κ το κοιταω κ το σχολιαζω με τους φιλους μου.
Ολη η γη εξυπηρετειται πλεον απο Κινα, κ δεν λεω οτι αυτο ειναι καλο, τωρα εσενα σου εκατσε στραβα οτι η Λαντα ομολογκαρει κινεζικα απαρτια για να κανει αυτοκινητο.....
Σου βαζω δεκαπεντε πηγες να δεις τι παιζει με Αμερικη, μπας κ θυμηθεις οτι ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΚΙΝΑ, μπαααααααααα........
απλα γυριζεις πλευρο κ συνεχιζεις το ροχαλητο.....
Να θυμασαι ομως-- οι πλουτοπαραγωγικες πηγες της Ρωσσιας ειναι ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ. Ψαχνει να πουλησει οσο-οσο. Δεν τελειωνουν ποτε κ εχει να δινει για ΑΙΩΝΕΣ ακομα.
Νομιζετε ολοι εδω οι ΑΙΝΣΤΑΙΝ της νοτιοανατολικης Ευρωπης οτι η Ρωσσια χρειαζεται ανταλλακτικα για αυτοκινητα...... Μια χωρα που φτιαχνει αμαξια, φορτηγα, μοτοσυκλετες, λιμουζινες, τεθωρακισμενα, βυτιοφορα, νταλικες, αερομεταφερομενα, καραβια, αεροπλανα, πυραυλους, δορυφορους κ να μην γραφω αλλα, καταλαβαινεις τι εννοω,
οτι αυτη η χωρα χρειαζεται τα κινεζακια να της δωσουν υαλοκαθαριστηρες !!!!!
ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ !!!!
Κ θες πραγματικα να σε παιρνουμε στα σοβαρα κ να μην γελαμε !!!
Η χωρα που εχει την καλυτερη πυραυλικη τεχνολογια του πλανητη κ χρειαζεται τους Κινεζους να της φτιαξουν ζαντες για ποδηλατα, τους Κορεατες για βληματα πυροβολικου κ τους Ιρανους να της δινουν ντροουν
ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥ ΓΚΑΖΟΝ !!!!!!!!
Αυτο πιστευεις κ θες να σε θεωρω σοβαρο συνομιλητη !!!!!!!!!
Σαν τις αλλες τις Μ@Λ@ΚΙΕΣ που ελεγε αυτη η τυχαρπαστη κ απεριγραπτη φωκια με μαλι, η Ουρσουλα, που ελεγε (ακουσον, ακουσον) κ μαλιστα σε ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ (!!!) οτι οι Ρωσσοι κλεβαν πλυντηρια για να αποσπασουν επεξεργαστες κ να φτιαξουν πυραυλους......
Κ ατομα σαν εσενα την πιστευαν......
Για τετοιο ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟ επιπεδο ευρωπαικου IQ μιλαμε.... Πατα το κουμπι Βλαδημιρε να γλυτωνουμε....