Γιατί τί είμαι εγώ; Ο τσομπάνης του καθενός; Ελευθερία απόψεων δεν έχουμε; Ή θα μας σκοτώσετε επειδή γράφουμε την άποψη μας;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 10:17Εμπεδοκλή, Νάνε, dna, Τι λεει αυτος εδω ρε?Maspoli έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 09:37Το θύμα της επίθεσης δεν ήταν συγγραφέας όπως ήταν στην υπόθεση Νάσιουτζικ-δεν υπήρχε στο χθεσινό κάποια αντιζηλία.πατησιωτης έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 08:53Εμένα πάντως μου θυμίζει την υπόθεση Νάσιουτζικ που συντάραξε το πανελλήνιο όταν ένας συγγραφέας σκότωσε έναν άλλον επειδή ο κόσμος έχει περί πολλού τους λογοτέχνες και νομίζει ότι δεν κάνουν τέτοια πράγματα.
Η Σλοβακία είναι μια μικρή και μάλλον ασήμαντη χώρα και δεν έχει νόημα κάποια υπηρεσία μεγάλης χώρας να αναλάβει τα ρίσκα για τη δολοφονία του πρωθυπουργού της.
Στο υπογραμμισμένο: Δεν λέει κανείς ότι κάποια μυστική υπηρεσία διέταξε τη δολοφονία του πρωθυπουργού στη συγκεκριμένη περίπτωση. Όταν όμως κάποιο γκρουπ μεγάλων χωρών διαχέουν ένα τεράστιο κύμα ανορθολογισμού και μίσους προφανώς και δημιουργούνται οι συνθήκες για να παραχθούν τέτοια αποτελέσματα.
Πυροβολήσαν τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας
-
Re: Πυροβολήσαν τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας
Απλα μου κανει εντυπωση που δεν εχει μυριστει τιποτα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 10:21Γιατί τί είμαι εγώ; Ο τσομπάνης του καθενός; Ελευθερία απόψεων δεν έχουμε; Ή θα μας σκοτώσετε επειδή γράφουμε την άποψη μας;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 10:17Εμπεδοκλή, Νάνε, dna, Τι λεει αυτος εδω ρε?Maspoli έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 09:37
Το θύμα της επίθεσης δεν ήταν συγγραφέας όπως ήταν στην υπόθεση Νάσιουτζικ-δεν υπήρχε στο χθεσινό κάποια αντιζηλία.
Στο υπογραμμισμένο: Δεν λέει κανείς ότι κάποια μυστική υπηρεσία διέταξε τη δολοφονία του πρωθυπουργού στη συγκεκριμένη περίπτωση. Όταν όμως κάποιο γκρουπ μεγάλων χωρών διαχέουν ένα τεράστιο κύμα ανορθολογισμού και μίσους προφανώς και δημιουργούνται οι συνθήκες για να παραχθούν τέτοια αποτελέσματα.
-
Εσένα το μόνο που δε σου κάνει εντύπωση είναι όταν το κάνει κανένας Ρώσος. Λες και η αυτοαποκαλούμενη Δύση πήρε ένα Σταυρό και έχτισε την αυτοκρατορία της. Δε δολοφονήθηκε ή βασανίστηκε κανείς στη Δύση. Που μέχρι και καθιστική διαμαρτυρία αλά Γκάντι πνήγικε στο αίμα...ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 10:26Απλα μου κανει εντυπωση που δεν εχει μυριστει τιποτα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 10:21Γιατί τί είμαι εγώ; Ο τσομπάνης του καθενός; Ελευθερία απόψεων δεν έχουμε; Ή θα μας σκοτώσετε επειδή γράφουμε την άποψη μας;
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 10:33Εσένα το μόνο που δε σου κάνει εντύπωση είναι όταν το κάνει κανένας Ρώσος. Λες και η αυτοαποκαλούμενη Δύση πήρε ένα Σταυρό και έχτισε την αυτοκρατορία της. Δε δολοφονήθηκε ή βασανίστηκε κανείς στη Δύση. Που μέχρι και καθιστική διαμαρτυρία αλά Γκάντι πνήγικε στο αίμα...ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 10:26Απλα μου κανει εντυπωση που δεν εχει μυριστει τιποτα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 10:21
Γιατί τί είμαι εγώ; Ο τσομπάνης του καθενός; Ελευθερία απόψεων δεν έχουμε; Ή θα μας σκοτώσετε επειδή γράφουμε την άποψη μας;
(Συμφωνει και ο χρυσαυγιτης )Εμπεδοκλής έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 10:33Εσένα το μόνο που δε σου κάνει εντύπωση είναι όταν το κάνει κανένας Ρώσος. Λες και η αυτοαποκαλούμενη Δύση πήρε ένα Σταυρό και έχτισε την αυτοκρατορία της. Δε δολοφονήθηκε ή βασανίστηκε κανείς στη Δύση. Που μέχρι και καθιστική διαμαρτυρία αλά Γκάντι πνήγικε στο αίμα...ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 10:26Απλα μου κανει εντυπωση που δεν εχει μυριστει τιποτα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 10:21
Γιατί τί είμαι εγώ; Ο τσομπάνης του καθενός; Ελευθερία απόψεων δεν έχουμε; Ή θα μας σκοτώσετε επειδή γράφουμε την άποψη μας;
Αυτο το λες εσυ. Εγω ποτε δεν εχω πει κατι τετοιο. Ουτε εγραψα οτι το εκαναν Ρωσοι, Κινεζοι, εξωγηινοι ξερω γω... Εσεις μπηκατε αμεσως γεματ σιγουρια για να μας πειτε οτι το εκαναν πρακτορες απ'τη δυση.
-
Ώχου, άσε τις δολοφονίες χαρακτήρων. Εσύ πια προσομοιάζεις περισσότερο με χρυσαυγίτη. Εσύ είσαι με την πλευρά των ναζί του Αζόφ, της ακροδεξίας της Σλοβακίας, άρα με βάση τις πραγματικές και σημερινές απόψεις του καθενός είσαι περισσότερο χρυσαυγίτης από το άλλον. Σταμάτα λοιπόν την καραμέλα και σταμάτα να κλαίγεσαι όταν σε αποκαλώ φιλοναζί.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 10:51(Συμφωνει και ο χρυσαυγιτης )Εμπεδοκλής έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 10:33Εσένα το μόνο που δε σου κάνει εντύπωση είναι όταν το κάνει κανένας Ρώσος. Λες και η αυτοαποκαλούμενη Δύση πήρε ένα Σταυρό και έχτισε την αυτοκρατορία της. Δε δολοφονήθηκε ή βασανίστηκε κανείς στη Δύση. Που μέχρι και καθιστική διαμαρτυρία αλά Γκάντι πνήγικε στο αίμα...
Αυτο το λες εσυ. Εγω ποτε δεν εχω πει κατι τετοιο. Ουτε εγραψα οτι το εκαναν Ρωσοι, Κινεζοι, εξωγηινοι ξερω γω... Εσεις μπηκατε αμεσως γεματ σιγουρια για να μας πειτε οτι το εκαναν πρακτορες απ'τη δυση.
Το να αποκαλεί ο κάθε σαλταρισμένος τον οποιονδήποτε "φιλοναζί" δεν προκαλεί κλάμα αλλά γέλιο.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 10:58Ώχου, άσε τις δολοφονίες χαρακτήρων. Εσύ πια προσομοιάζεις περισσότερο με χρυσαυγίτη. Εσύ είσαι με την πλευρά των ναζί του Αζόφ, της ακροδεξίας της Σλοβακίας, άρα με βάση τις πραγματικές και σημερινές απόψεις του καθενός είσαι περισσότερο χρυσαυγίτης από το άλλον. Σταμάτα λοιπόν την καραμέλα και σταμάτα να κλαίγεσαι όταν σε αποκαλώ φιλοναζί.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 10:51(Συμφωνει και ο χρυσαυγιτης )Εμπεδοκλής έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 10:33
Εσένα το μόνο που δε σου κάνει εντύπωση είναι όταν το κάνει κανένας Ρώσος. Λες και η αυτοαποκαλούμενη Δύση πήρε ένα Σταυρό και έχτισε την αυτοκρατορία της. Δε δολοφονήθηκε ή βασανίστηκε κανείς στη Δύση. Που μέχρι και καθιστική διαμαρτυρία αλά Γκάντι πνήγικε στο αίμα...
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
Ουτε τον ληγοντα ρε μπαγασα. Ουτε τον ληγοντα....Εμπεδοκλής έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 10:58Ώχου, άσε τις δολοφονίες χαρακτήρων. Εσύ πια προσομοιάζεις περισσότερο με χρυσαυγίτη. Εσύ είσαι με την πλευρά των ναζί του Αζόφ, της ακροδεξίας της Σλοβακίας, άρα με βάση τις πραγματικές και σημερινές απόψεις του καθενός είσαι περισσότερο χρυσαυγίτης από το άλλον. Σταμάτα λοιπόν την καραμέλα και σταμάτα να κλαίγεσαι όταν σε αποκαλώ φιλοναζί.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 10:51(Συμφωνει και ο χρυσαυγιτης )Εμπεδοκλής έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 10:33
Εσένα το μόνο που δε σου κάνει εντύπωση είναι όταν το κάνει κανένας Ρώσος. Λες και η αυτοαποκαλούμενη Δύση πήρε ένα Σταυρό και έχτισε την αυτοκρατορία της. Δε δολοφονήθηκε ή βασανίστηκε κανείς στη Δύση. Που μέχρι και καθιστική διαμαρτυρία αλά Γκάντι πνήγικε στο αίμα...
Για την ταμπακιερα τιποτα φυσικα αλλα δε πειραζει. Θα δειξω κατανοηση.
-
Το κακό για εσένα είναι ότι δεν έχω πιάσει απλά το λήγοντα αλλά και το τζόκερ μαζί. Δείξε όση κατανόηση θέλεις. Έρπεις στο ναζισμό με την φανέλα δημοκράτη. Και για να γλυτώσεις την ταμπέλα τη φορτώνεις στο φίλο από πάνω. Με τον άλλο δηλωμένο και πρώην μέλος της ναζί συμμορίας που συμφωνείτε στο 98% δε δείχνεις τόσο μένος. Κάνεις ότι δεν υπάρχει επειδή θυμίζει εσένα.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 11:33Ουτε τον ληγοντα ρε μπαγασα. Ουτε τον ληγοντα....Εμπεδοκλής έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 10:58Ώχου, άσε τις δολοφονίες χαρακτήρων. Εσύ πια προσομοιάζεις περισσότερο με χρυσαυγίτη. Εσύ είσαι με την πλευρά των ναζί του Αζόφ, της ακροδεξίας της Σλοβακίας, άρα με βάση τις πραγματικές και σημερινές απόψεις του καθενός είσαι περισσότερο χρυσαυγίτης από το άλλον. Σταμάτα λοιπόν την καραμέλα και σταμάτα να κλαίγεσαι όταν σε αποκαλώ φιλοναζί.
-
Δεν ασχολήθηκα μαζί σου σαλταρισμένη; Με το ζόρι να ασχοληθώ μαζί σου;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 11:02Το να αποκαλεί ο κάθε σαλταρισμένος τον οποιονδήποτε "φιλοναζί" δεν προκαλεί κλάμα αλλά γέλιο.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 10:58Ώχου, άσε τις δολοφονίες χαρακτήρων. Εσύ πια προσομοιάζεις περισσότερο με χρυσαυγίτη. Εσύ είσαι με την πλευρά των ναζί του Αζόφ, της ακροδεξίας της Σλοβακίας, άρα με βάση τις πραγματικές και σημερινές απόψεις του καθενός είσαι περισσότερο χρυσαυγίτης από το άλλον. Σταμάτα λοιπόν την καραμέλα και σταμάτα να κλαίγεσαι όταν σε αποκαλώ φιλοναζί.
Για ποιον λες?Εμπεδοκλής έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 11:50Το κακό για εσένα είναι ότι δεν έχω πιάσει απλά το λήγοντα αλλά και το τζόκερ μαζί. Δείξε όση κατανόηση θέλεις. Έρπεις στο ναζισμό με την φανέλα δημοκράτη. Και για να γλυτώσεις την ταμπέλα τη φορτώνεις στο φίλο από πάνω. Με τον άλλο δηλωμένο και πρώην μέλος της ναζί συμμορίας που συμφωνείτε στο 98% δε δείχνεις τόσο μένος. Κάνεις ότι δεν υπάρχει επειδή θυμίζει εσένα.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 11:33Ουτε τον ληγοντα ρε μπαγασα. Ουτε τον ληγοντα....Εμπεδοκλής έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 10:58
Ώχου, άσε τις δολοφονίες χαρακτήρων. Εσύ πια προσομοιάζεις περισσότερο με χρυσαυγίτη. Εσύ είσαι με την πλευρά των ναζί του Αζόφ, της ακροδεξίας της Σλοβακίας, άρα με βάση τις πραγματικές και σημερινές απόψεις του καθενός είσαι περισσότερο χρυσαυγίτης από το άλλον. Σταμάτα λοιπόν την καραμέλα και σταμάτα να κλαίγεσαι όταν σε αποκαλώ φιλοναζί.
Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι αμεσως πηδηξες να μας πεις οτι βρισκεται η κακια δυση πισω απο την αποπειρα. Χωρια αποδειξεις, χωρις τιποτα. Ο,τι ακριβως κανει ενας πουτινικος που σεβεται τον εαυτο του δηλάδη.
Το οτι συμπορευεσαι με χρυσαυγιτες, Ορμπανικους, Λεπενεδες ας το αφησουμε στην ακρη για την ωρα.
Μαζί μου ασχολούνται άλλα σαλταρισμένα του είδους σου, πάρε χαρτάκι.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 11:50Δεν ασχολήθηκα μαζί σου σαλταρισμένη; Με το ζόρι να ασχοληθώ μαζί σου;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 11:02Το να αποκαλεί ο κάθε σαλταρισμένος τον οποιονδήποτε "φιλοναζί" δεν προκαλεί κλάμα αλλά γέλιο.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 10:58
Ώχου, άσε τις δολοφονίες χαρακτήρων. Εσύ πια προσομοιάζεις περισσότερο με χρυσαυγίτη. Εσύ είσαι με την πλευρά των ναζί του Αζόφ, της ακροδεξίας της Σλοβακίας, άρα με βάση τις πραγματικές και σημερινές απόψεις του καθενός είσαι περισσότερο χρυσαυγίτης από το άλλον. Σταμάτα λοιπόν την καραμέλα και σταμάτα να κλαίγεσαι όταν σε αποκαλώ φιλοναζί.
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
-
Αν δεν αντιλαμβάνεσαι ποιον φωτογραφίζω δε θα ήθελα να τον αναφέρω. Όσο για την κακιά Δύση, την κακιά Ανατολή και δεν ξέρω εγώ τί, δεν άρχισα πρώτος εγώ αυτό το παιχνίδι. Διότι άλλος φίλος εδώ μέσα είδε την κακιά Ανατολή ως υπεύθυνη για πυρκαγιά σε φορτηγό στο λιμάνι, σε μία χώρα με μέση ηλικία στόλου τα 30 έτη που η πυρκαγιά ή η ακινητοποίηση φορτηγού στο δρόμο λόγω βλάβης είναι καθημερινή εικόνα.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 12:08Για ποιον λες?Εμπεδοκλής έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 11:50Το κακό για εσένα είναι ότι δεν έχω πιάσει απλά το λήγοντα αλλά και το τζόκερ μαζί. Δείξε όση κατανόηση θέλεις. Έρπεις στο ναζισμό με την φανέλα δημοκράτη. Και για να γλυτώσεις την ταμπέλα τη φορτώνεις στο φίλο από πάνω. Με τον άλλο δηλωμένο και πρώην μέλος της ναζί συμμορίας που συμφωνείτε στο 98% δε δείχνεις τόσο μένος. Κάνεις ότι δεν υπάρχει επειδή θυμίζει εσένα.
Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι αμεσως πηδηξες να μας πεις οτι βρισκεται η κακια δυση πισω απο την αποπειρα. Χωρια αποδειξεις, χωρις τιποτα. Ο,τι ακριβως κανει ενας πουτινικος που σεβεται τον εαυτο του δηλάδη.
Το οτι συμπορευεσαι με χρυσαυγιτες, Ορμπανικους, Λεπενεδες ας το αφησουμε στην ακρη για την ωρα.
Τώρα το τί κάνει ένας πουτινικός και τι ένας ναφοτζής ας μη το συζητήσουμε. Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.
Τέλος, πώς με έβγαλες ότι συμπορεύομαι με χρυσαυγίτες όταν δεν υπάρχει σχετικό νήμα που να μην έχω ξεμαλλιαστεί με τον γνωστό πρώην χρυσαυγίτη που λέγαμε και να μην υπάρχει σχετικό νήμα που να μη θυμίζω ότι ο Ορμπάν είναι τίγκα τουρκόσπορος όπως και όλη η φυλή του. Τώρα για τη Λεπέν, δεν έχω ασχοληθεί και ποτέ. Εκτός αν μου βρεις ένα νήμα που να ασχολήθηκα...
Αυτά για εμένα. Σειρά σου τώρα. Υποστηρίζεις ή όχι τους ναζί του Κιέβου και τις γνώστες μεραρχίες που χαιρετούν δωρικά και έχουν εμβλήματα των SS;
-
Συγνώμη ρε τρελή, αλλά εσύ είναι το στόκερ. Εσύ προσπαθείς να με κάνεις να ασχοληθώ μαζί σου ταγκάροντας με.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 12:17Μαζί μου ασχολούνται άλλα σαλταρισμένα του είδους σου, πάρε χαρτάκι.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 11:50Δεν ασχολήθηκα μαζί σου σαλταρισμένη; Με το ζόρι να ασχοληθώ μαζί σου;
- Οργισμένος
Oxi edv einai Ευρωπη και οχι η σκατοτρυπα της ρωσσιας. Μη φοβασαι δεν θα σε σκοτωσουμε.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 10:21Γιατί τί είμαι εγώ; Ο τσομπάνης του καθενός; Ελευθερία απόψεων δεν έχουμε; Ή θα μας σκοτώσετε επειδή γράφουμε την άποψη μας;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 10:17Εμπεδοκλή, Νάνε, dna, Τι λεει αυτος εδω ρε?Maspoli έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 09:37
Το θύμα της επίθεσης δεν ήταν συγγραφέας όπως ήταν στην υπόθεση Νάσιουτζικ-δεν υπήρχε στο χθεσινό κάποια αντιζηλία.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πυροβόλησαν και τεμάχισαν 4 άλογα στα Γρεβενά...
από OANNHSEA » 22 Ιαν 2024, 10:38 » σε Ζώα & άνθρωπος - 1 Απαντήσεις
- 212 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
22 Ιαν 2024, 10:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αν είχατε την ευχέρεια να ορίσετε τον επόμενο Πρωθυπουργό...
από George_V » 28 Απρ 2023, 17:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 144 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
28 Απρ 2023, 18:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ψηφίζουμε όλοι τον άξιο πρωθυπουργό Μητσοτάκη
από βοθρατζης » 30 Οκτ 2024, 20:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 19 Απαντήσεις
- 271 Προβολές
-