Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
-
sys3x
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από sys3x » 12 Δεκ 2024, 20:41
Ασέβαστος έγραψε: ↑12 Δεκ 2024, 14:19
sys3x έγραψε: ↑12 Δεκ 2024, 10:17
Ασέβαστος έγραψε: ↑12 Δεκ 2024, 09:08
δυσκολο εκτος αν ειναι ο μαμ ρα ο παντοτινος. οι πολεμοι εχουν ξεκινησει εδω και κατι χιλιαδες χρονια.
Ότι πει η Βίβλος φιλαράκι, ότι πει η Βίβλος, σε καταλαβαίνω .
υπαρχουν καταγεγραμμενοι πολεμοι στην ιστορια, οχι στη βιβλο, απο τοτε που υπαρχει ιστορια.
σε τουτον τον τοπο, δε νομιζω να εχει περασει απολεμη γενια ανθρωπων.
Ναι, είναι γεμάτη η Βίβλος με τέτχοιες ιστοριούλες, ο Θεός ο ίδιος τους το έχει υποσχεθεί τι να λαίμαι εμείς τώρα.
Θαβμάζω την Πίστη σου, εύγε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
Unique
από Unique » 13 Δεκ 2024, 04:54
Τελειώνει ο Μπίμπι, τελειώνει το Τουιτερ, τελειώνει και ο Τράμπ.
Τι να πρωτοπιάσεις?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 13 Δεκ 2024, 08:14
sys3x έγραψε: ↑12 Δεκ 2024, 20:41
sys3x έγραψε: ↑12 Δεκ 2024, 10:17
Ότι πει η Βίβλος φιλαράκι, ότι πει η Βίβλος, σε καταλαβαίνω .
υπαρχουν καταγεγραμμενοι πολεμοι στην ιστορια, οχι στη βιβλο, απο τοτε που υπαρχει ιστορια.
Ναι, είναι γεμάτη η Βίβλος με τέτχοιες ιστοριούλες, ο Θεός ο ίδιος τους το έχει υποσχεθεί τι να λαίμαι εμείς τώρα.
ξερεις ποσο χεσμενη την εχω τη βιβλο, και βλεπεις οτι γραφω για ιστορια, οχι για βιβλο.
οποτε, τι σε σπρωχνει να γραψεις την κοτσανα σου;
-
sys3x
από sys3x » 13 Δεκ 2024, 12:44
Ασέβαστος έγραψε: ↑13 Δεκ 2024, 08:14
ξερεις ποσο χεσμενη την εχω τη βιβλο, και βλεπεις οτι γραφω για ιστορια, οχι για βιβλο.
Έλα τώρα, ξέρεις πολύ καλά ότι δεν ξέρω τίποτα γενικώς, σύμφωνα με αυτά που γράφεις λοιπόν δεν μπορώ όμως να μην υποκλιθώ στο μέγεθος της πραγματικής και άσπιλης πίστης που σε διαπερνά.
Εκτός βέβαια κι αν νομίζεις ότι διαφέρουν σε κάτι τα λεγόμενα σου από ενός σούπερ φανατικού πιστού κι ότι όντως έχεις αναφερθεί έστω και μισή φορά σε actual ιστορικά δεδομένα, εκεί πάω μπάσο φίλε μου και δυστυχώς δεν μπορώ να
βοηθήσω.

.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 13 Δεκ 2024, 12:58
sys3x έγραψε: ↑13 Δεκ 2024, 12:44
Έλα τώρα, ξέρεις πολύ καλά ότι δεν ξέρω τίποτα γενικώς, σύμφωνα με αυτά που γράφεις λοιπόν δεν μπορώ όμως να μην υποκλιθώ στο μέγεθος της πραγματικής και άσπιλης πίστης που σε διαπερνά.
Εκτός βέβαια κι αν νομίζεις ότι διαφέρουν σε κάτι τα λεγόμενα σου από ενός σούπερ φανατικού πιστού κι ότι όντως έχεις αναφερθεί έστω και μισή φορά σε actual ιστορικά δεδομένα, εκεί πάω μπάσο φίλε μου και δυστυχώς δεν μπορώ να
βοηθήσω.

Τα ιστορικά δεδομένα αναφέρουν ότι ζούσαν ειρηνικά κι ευτυχισμένα τα ισλαμικά κράτη της περιοχής πριν την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
enaon
από enaon » 13 Δεκ 2024, 13:08
δεν νομιζω να έχουν σχέση οι Ισραηλινοί, ο τόπος ειναι. Ο μύθος λέει ότι αν κάτσεις ανάσκελα το βραδυ ξαπλωμένος και κοιτάς τα αστέρια, θα σου μιλήσει. Θα ακούσεις την ενέργεια, ολα θα ζωντανεψουν, μα πιο πολυ οι πέτρες, θα σου λένε με ένταση, πιάσε με και πέτα με σε κάποιου το κεφάλι, τώρα.
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 13 Δεκ 2024, 13:40
sys3x έγραψε: ↑13 Δεκ 2024, 12:44
βοηθήσω.

ο πιο προσφατος ας πουμε πολεμος, ξεκινησε με κατι απο τη βιβλο, η με την ιστορικη πραγματικοτητα των φονων και απαγωγων;
-
sys3x
από sys3x » 13 Δεκ 2024, 16:35
Δεν ξέρω τίποτα εγώ είπαμε, απλά υποκλίνομαι στην υπέρτατη Πίστη σου.
Μπράβο πάντως, λίγοι είναι οι πραγματικοί πιστοί.
.
-
vantono
- Phorum.gr user: vantono
από vantono » 13 Δεκ 2024, 16:40
Τι έγινε, σας κερνάει πάλι τόσο ΤΡΙΦΑΣΙΚΟ ΠΟΝΟ ο μέγας Μπίμπαρος που σας κάνει να ονειρευεστε τέλη?
Καλά, chωπάτε μην κλαίτε, πληρώστε τώρα τα τέλη κυκλοφορίας και πολύ σας είναι.

-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 13 Δεκ 2024, 16:48
Και όχι τίποτις άλλο, θα αλλάξει και το στάιλινγκ στο γκρις. Μέχρι τώρα αυτοί που είχαν γενειάδα ήταν οι παπάδες και οι χιπστερς. Τώρα θα παίξει φιλοτζιχαντική προσέγγιση σ´ ένδειξη πολιτικής συμπαράστασης κι άντε να καταλάβεις ποιος είναι τι και ποιο μήνυμα κουβάλαει κάθε περιστέρι που φωλιάζει στ´ άγρια γένια τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
zteo
από zteo » 19 Δεκ 2024, 10:47
Σύμφωνα με το κρατικό Εθνικό Ινστιτούτο Ασφαλίσεων, συνολικά 1,98 εκατομμύρια άνθρωποι ζούσαν το 2023 κάτω από το όριο της φτώχειας, κατατάσσοντας τη χώρα προτελευταία στην κατάταξη του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) στην αξιολόγηση της φτώχειας με βάση το διαθέσιμο εισόδημα.
Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι το 20,7% των ανθρώπων στη χώρα ζούσε σε συνθήκες φτώχειας, με το 27,9% των παιδιών και το 12,8% των ηλικιωμένων να ζουν κάτω από το όριο.
https://www.protothema.gr/world/article ... /#Comments
Ιδού που οδηγεί η ναζιστική διευθαρμενη κυβέρνηση του Ισραήλ τον λαό του Ισραήλ.
Γιαυτό θέλει να είναι σε διαρκή πόλεμο διότι η Ειρήνη θα εστρεφε τον λαό του Ισραήλ εναντίον της.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 1061 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Μάιος 2023, 04:00
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
Σήμερα, 15:54
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 337 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
21 Μαρ 2024, 15:40
-
-
- 76 Απαντήσεις
- 3067 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
12 Ιουν 2023, 19:05
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.