Νομοσχέδιο για Gay γάμους : Και να πω ότι δε σας το είχα πει ;

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Νομοσχέδιο για Gay γάμους : Και να πω ότι δε σας το είχα πει ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 15 Φεβ 2025, 13:13

Μαδουραίος έγραψε:
15 Φεβ 2025, 13:10
ΓΑΛΗ έγραψε:
15 Φεβ 2025, 13:08
Μαδουραίος έγραψε:
15 Φεβ 2025, 13:05

Γιατί να μάθεις; Θέλεις να έρθεις ώστε να ικανοποιήσεις τις ακόρεστες ορέξεις σου;
Δεν είμαι κοινωνική λειτουργός ούτε εθελόντρια για εξυπηρέτηση χειρωνακτών μπαζοχυμάτων, καλό μου.
Αλλά έγραφες στα προσωπικά μηνύματα αλλά μην το συνεχίσω
Συνέχισε, θα έχεις/έχετε περισσότερη πλάκα.

:lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 15 Φεβ 2025, 13:14

dna replication έγραψε:
14 Φεβ 2025, 17:56
δεν ήταν γνησιοι οι πανηγυρισμοί της βάσης στο by the glass?

:smt005::smt005::smt005:
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 15 Φεβ 2025, 13:20

Otto Weininger έγραψε:
14 Φεβ 2025, 17:52
Antony Blinken, the former U.S. Secretary of State, openly admits pressuring Greece to pass gay marriage.

τουλάχιστον τώρα που το παραδέχτηκε δημόσια ο τέως ΥπΕξ των ΗΠΑ να νιώσετε. Προσέξτε: ο ΥπΕξ οχι ο Πρέσβης ξέρω γω.

Εγώ πάντως σας είχα ότι το θέμα είχε τεθεί ως εξής: no νομοσχέδιο, no F35.

Το χω γράψει άπειρες φορές εδώ ακούγοντας τις ειρωνείες μερικών.

Τέτοια ζημιά, ε? :giggle:

To F-35 είναι ένας αχρηστος κουβάς. Η μόνη δουλειά που θα μπορούσε να κάνει είναι πρώτο πλήγμα, πράγμα που εμείς δε θα κάνουμε ποτέ, ακόμα κι αν είχαμε Vulture των Κλίγκον, γιατί ως χώρα και λαός δεν έχουμε άντερα.
Καλύτερα να μη παίρναμε το πανάκριβο σε αγορά και χρήση ΚΟΥΒΑ, να παίρναμε περισσότερα Ραφάλ, που είναι πολύ ανώτερα και σε dogfight και σε BVR, να έχουμε και λιγότερη πολυτυπία.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 15 Φεβ 2025, 13:27

Scouser έγραψε:
15 Φεβ 2025, 10:58

Πρώτον ο Μπλίνκεν δεν είπε αυτό που λες. Δεύτερον υπάρχουν ένα σωρό χώρες στην Ευρώπη που δεν υπέκυψαν στις -όποιες- πιέσεις του Μπλίνκεν και της κυβέρνησης του ανοϊκού ζόμπι. Τρίτον δεν έχει κλείσει κανένα deal για τα F-35, τα οποία εγώ εκτιμώ πως δεν θα πάρουμε (όχι γιατί δεν θα μας τα δώσουν, γιατί δεν παίζει σάλιο). Τέταρτον, και όλα τα παραπάνω να μην ίσχυαν, τώρα άλλαξε η κυβέρνηση και δεν υπάρχει πλέον καμία τέτοια προϋπόθεση για τα F-35 ή για οποιοδήποτε άλλο εξοπλιστικό σύστημα ή στήριξη των ΗΠΑ. Να περιμένουμε ακύρωση του νόμου και αντι-γουόουκ δυναμική από την κυβέρνηση;

https://www.kathimerini.gr/politics/563 ... -ton-f-35/

Too late.
Δεσμεύσαμε απ' τα FMS 300 εκ κάθε χρόνο μέχρι το 2032 , ¨μπροστάντζα¨ που λένε.

Πολλά τα λεφτά ,Άρη....

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 15 Φεβ 2025, 14:00

Στύξ έγραψε:
15 Φεβ 2025, 13:27
Scouser έγραψε:

Πρώτον ο Μπλίνκεν δεν είπε αυτό που λες. Δεύτερον υπάρχουν ένα σωρό χώρες στην Ευρώπη που δεν υπέκυψαν στις -όποιες- πιέσεις του Μπλίνκεν και της κυβέρνησης του ανοϊκού ζόμπι. Τρίτον δεν έχει κλείσει κανένα deal για τα F-35, τα οποία εγώ εκτιμώ πως δεν θα πάρουμε (όχι γιατί δεν θα μας τα δώσουν, γιατί δεν παίζει σάλιο). Τέταρτον, και όλα τα παραπάνω να μην ίσχυαν, τώρα άλλαξε η κυβέρνηση και δεν υπάρχει πλέον καμία τέτοια προϋπόθεση για τα F-35 ή για οποιοδήποτε άλλο εξοπλιστικό σύστημα ή στήριξη των ΗΠΑ. Να περιμένουμε ακύρωση του νόμου και αντι-γουόουκ δυναμική από την κυβέρνηση;

Too late.

Πολλά τα λεφτά ,Άρη....
Καλά. Κάτσε να τα πάρεις και βλέπουμε. Η χώρα θα ξαναμπεί σε μνημόνια αρκετά σύντομα, εγώ αμφιβάλλω αν θα ολοκληρώσουμε και τα τρέχοντα εξοπλιστικά.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 15 Φεβ 2025, 14:09

southern έγραψε:
15 Φεβ 2025, 06:38
Golden Age έγραψε:
15 Φεβ 2025, 00:26
Κι έχεις κάποιους να στεναχωριούνται που αυτοί οι παρανοϊκοί δεν κυβερνούν πλέον τις ΗΠΑ.

Όχι ότι η ΝΔ δεν το ήθελε...
το αποσπασμα και τα σαιτ ουδεμια αναφορα εχουν στα F35. Οταν αναφερθει κατι απο επισημα ελληνικα και αμερικανικα χειλη,
το συζηταμε. προς το παρων κραταμε μια επιφυλαξη.
ας κανουμε ομως την υποθεση οτι ισχυει, σε μερικους μηνες μετα τον γκεονομο οι ΗΠΑ θα ειχαν εκλογες με τον Τραμπ να εχει ισχυρες
πιθανοτητες να κερδισει, οι κυβερνητικοι το ηξεραν. τι τους εμποδιζε να το τραβηξουν και να το καθυστερησουν μεχρι τις αμερικανικες εκλογες αν πραγματικα ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ εναν τετοιο νομο. Καμποσοι εκει μεσα τον ηθελαν για τους δικους τους ιδεολογικους και ... προσωπικους λογους.
Σαφώς και το ήθελε η ΝΔ. Το επεσήμανα άλλωστε. Αλλιώς δεν θα 'βγαιναν να το πανηγυρίσουν.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 15 Φεβ 2025, 15:35

Scouser έγραψε:
15 Φεβ 2025, 14:00
Στύξ έγραψε:
Scouser έγραψε:

Too late.

Πολλά τα λεφτά ,Άρη....
Καλά. Κάτσε να τα πάρεις και βλέπουμε. Η χώρα θα ξαναμπεί σε μνημόνια αρκετά σύντομα, εγώ αμφιβάλλω αν θα ολοκληρώσουμε και τα τρέχοντα εξοπλιστικά.
Α μάλιστα.
Νομίζω προσβάλω τον εαυτό μου με το να απαντώ.
Ευτυχώς που έγραψες την μπούρδα αυτή και με έβγαλες από τον κόπο μεγαλύτερης απάντησης.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 15 Φεβ 2025, 15:51

Dwarven Blacksmith έγραψε:
14 Φεβ 2025, 18:39
Τον μήλον της Έριδος

Εικόνα
Σα σκατό απ΄τον ουρανό.
Κι είναι πραγματικά αίσχος να πέφτει σε ολική! απώλεια στήριξης ένα αεροπλάνο με τόσους αισθητήρες , fly by wire και εφεδρικά συστήματα.

Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 15 Φεβ 2025, 15:57

Δεν κατάλαβα το νήμα;
Από πότε o Otto στηρίζει απόψεις Μαδουραίου;

Μαδουραίος: ο Μητσοτάκης είναι μια μαριονέτα των Αμερικανών.
Otto σκάσε βλάκα.
Otto ο Μητσοτάκης δεν ήθελε το νομοσχέδιο για τους gay των πίεσαν οι Αμερικανοί και έκανε αυτό που του είπανε.

Αρα ο Μαδουραίος έχει δίκιο.
Αρα ο Otto στηρίζει Μαδουραίο.

Πάει μπλέχτηκα μπερδεύτηκα με το όλο νήμα.

:smt017
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 15 Φεβ 2025, 19:28

Otto Weininger έγραψε:
15 Φεβ 2025, 15:35
Scouser έγραψε:
15 Φεβ 2025, 14:00
Στύξ έγραψε:

Too late.

Πολλά τα λεφτά ,Άρη....
Α μάλιστα.
Νομίζω προσβάλω τον εαυτό μου με το να απαντώ.
Ευτυχώς που έγραψες την μπούρδα αυτή και με έβγαλες από τον κόπο μεγαλύτερης απάντησης.
Δεν υπάρχει κάτι να απαντήσεις. Πουθενά στο βίντεο δεν λέει ο Μπλίνκεν αυτό που έγραψες στο OP. Υπάρχουν εξάλλου καταγεγραμμένα παραδείγματα του πρόσφατου παρελθόντος που ασκήθηκαν πιέσεις από τις ΗΠΑ στην ελ κυβέρνηση για απείρως πιο σοβαρά ζητήματα, η κυβέρνηση δεν υπέκυψε, και ο αντίκτυπος στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις ήταν μηδενικός (το Σχέδιο Ανάν και το βέτο στην ένταξη της FYROM στο ΝΑΤΟ το 2007 είναι τα πιο κλασσικά παραδείγματα). Υπάρχουν ένα σωρό χώρες στην ΕΕ που δεν έχουν θεσπίσει όχι γάμο ομοφυλοφίλων, αλλά ούτε καν σύμφωνο συμβίωσης και μια χαρά σχέσεις έχουν με τις ΗΠΑ (κλασσικό παράδειγμα η Πολωνία που εξασφάλισε τα F-35 επί κυβέρνησης ανοϊκού ζόμπι). Αυτό για τα δικά μας F-35 είναι δική μου εκτίμηση, μπορείς να διαφωνείς αν θες, εδώ θα είμαστε και θα το δούμε. Για το τελευταίο, από τα δικά σου λεγόμενα προκύπτει. Νέος σερίφης στην πόλη, φουλ δεξιός, φουλ αντι-γουόουκ, άντε να σας δω. :102:
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

Σπίρτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπίρτο » 15 Φεβ 2025, 19:30

Στύξ έγραψε:
15 Φεβ 2025, 15:51
Dwarven Blacksmith έγραψε:
14 Φεβ 2025, 18:39
Τον μήλον της Έριδος

Εικόνα
Σα σκατό απ΄τον ουρανό.
Κι είναι πραγματικά αίσχος να πέφτει σε ολική! απώλεια στήριξης ένα αεροπλάνο με τόσους αισθητήρες , fly by wire και εφεδρικά συστήματα.
Αμερικανικό ήταν;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών