Έχω την εντύπωση πως ο Λαφαζάνης πιθανότατα χαίρεται που βομβαρδίζονται νοσοκομεία και χωριά.Beria έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 17:11Και οι Λαφαζανηδες τα ίδια έλεγανScouser έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 16:47Στην πρώτη θητεία του πορτοκαλι ο Βλαδίμηρος καθόταν σούζα και ακόμα και τώρα σοβαρή προέλαση δεν έχει κάνει απο τοτε που ανέλαβε ξανα ο Τραμπ. Επί σοβαρού Χουσειν Ομπάμα και επί ανοϊκου ζόμπι άρπαξε το 20% της Ουκρανίας. Δυστυχώς όποτε κυβερνανε οι ανικανοι ψεκολίμπταρντς γίνονται καταστροφές, δεν είναι πάντα εύκολο να σώζει την παρτίδα ο επόμενος, ακόμα και αν είναι ένας μαέστρος των ντηλς όπως ο πορτοκαλι.
Θα βαρουσαν τα νταούλια και θα χορευαν οι αγορές
Προς το παρόν ο Πούτιν βομβαρδίζει νοσοκομεία και χωριά
Αυτός είναι αντισυστημικός πρόεδρος!
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Αυτός είναι αντισυστημικός πρόεδρος!

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Χωρίς αυτόν θα είχες μεταναστεύσει γιατί θα μας είχαν καταλάβει οι Τούρκοι. Ούτε AirBnB θα είχες ούτε τίποταPhilip Mortimer έγραψε: ↑Χθες, 06:54Σιγά την επιτυχία να είσαι αργόσχολος αξιωματικός των Ελ ΕΔ, με τη δική μου φορολογία πληρώνεσαι. Γι'αυτό κάνε καμία έξτρα προσοχή και σε εμένα και στην "κυβέρνηση ΑπΑρτΧαΙντ" που εδώ και 6 χρόνια όπου να ναι πέφτει. Το κοινωνικο-μορφωτικο σου επίπεδο καταδεικνύεται από τον τρόπο που εκφράζεσαι, συνεπώς τις δικαιολογίες μπορείς να τις αφήσεις για αλλού.Scouser έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 16:40Το κοινωνικο μου επίπεδο είναι αυτο ενος αξιωματικού των ΕΔ και διδάκτορα Νομικής, δηλαδή ενός ανθρώπου με παραστάσεις και ακαδημαϊκές γνωσεις λογικά 2-3 επιπεδα πανω απο κατι μικρομεσαιους ραντιερηδες σαν εσένα, αλλά το προσαρμοζω αναλογα καμιά φορά προς τα κατω για να μπορώ να επικοινωνώ. Αν δεν το έκανα, θα έπρεπε βασικά να μη γραφω στο βοθρουμ, που ευδοκιμούν από κοινα τρολ μέχρι και υποστηρικτές βιαστών παιδιών που μαλλον γράφουν σκαστα απο το ψυχιατρείο.Philip Mortimer έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 05:16
Οι περισσότερες τελευταίες δημοσκοπήσεις έδειχναν νίκη Ερντογάν με το ποσοστό περίπου που πήρε.
https://x.com/PRaporlar/status/1662505879684411393
https://x.com/ozdmrarastrma/status/1662 ... WTkpEuAAAA
https://x.com/CanSelcuki/status/1662475752732860417
https://x.com/BetimarMerkez/status/1662195176624779266
Εσύ μπορείς βέβαια να επιμένεις ότι η νίκη με 4 μονάδες για ένα καθεστώς τύπου Ερντογάν επί του μη χαρισματικού κιλιτσνταρογλου και η πτώση από την ψαλίδα των 22 μονάδων είναι σούπερ και άνετη νίκη, όπως και το ότι χάνει πλέον με διψήφια από τον ιμαμογλου, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να τον συλλάβει και αποκλείσει με δικαιολογία ότι δήθεν πλαστογράφησε τη μεταγραφή του στο πανεπιστήμιο. Αυτά βέβαια δεν τα λέει ούτε το ίδιο το γραφείο τύπου του ΑΚΡ
Με τους γκρίζους λύκους ο Ερντογάν συγκυβερνά.
Μιας και αναφέρεσαι σε "ψωλιές" , δείχνοντας το κοινωνικό και μορφωτικό σου επίπεδο, πώς ακριβώς αισθάνεσαι που 5 χρόνια μετά σε κυβερνά ακόμα η "κυβέρνηση ΑπΑρτΧαΙντ" και οδεύει ολοταχώς να κατακτήσει το ρεκόρ συνεχων εκλογικών πρωτιων στην ελληνική μεταπολιτευτική ιστορία;
Δεν πρόκειται τώρα να μπω στη διαδικασία να μιλάω για τους σκιτζηδες δημοσκοπους ξανά, ειδικά για την Τουρκία. Δυστυχώς την τριετία που προηγηθηκε εκεινων των εκλογων λόγω θέσης έπρεπε να είμαι σε χώρο που ήταν ανοιχτός ολο το πρωι ο βόθρος του ΣΚΑΙ για να παρακολουθούμε τα δελτία παραπλ...εχμ, ειδήσεων και θυμάμαι πολύ καλά τι έδειχναν οι δημοσκοπήσεις που έπαιζαν: ήττα Ερντογάν με τα τσαρούχια. Φυσικά και μετά από 20+ χρόνια στην εξουσία, με τέτοιους καταστροφικους σεισμούς μήνες πριν και με όλη την αντιπολίτευση συσπειρωμενη εναντίον του είναι τεράστια επιτυχία οι 4 μονάδες διαφοράς, δουλευόμαστε τωρα;
Οσο για τον Ιμαμογλου δεν ξέρω γιατί συζητάμε ακόμα για αυτό το αποτυχημενο λαμογιο 2ης διαλογής. Έκανε λαμογια, τον έπιασαν έστω και καθυστερημένα και η τουρκική Δικαιοσύνη τον έστειλε στην ψειρου για να αναμορφωθει. Καλό ότι ευχόμαστε στους φυλακισμενους εύχομαι και να προσέχει να ντύνεται καλά το χειμώνα στο κελι. Θα ήταν κρίμα να πάθει καμιά πουντα και να χαιρετήσει πρόωρα όπως ο άλλος αγαπημένος των απανταχου λίμπταρντς ο Ναβαλνι.
Έκανες έναν ισχυρισμό και κατερρίφθη.
Το ξέρουμε ότι εσείς οι τραμπικοι έχετε μια λατρεία προς τον Ερντογάν και τον Πούτιν, αλλά μπορείς να κρατήσεις τουλάχιστον τους τύπους και να σταματήσεις να λειτουργείς σαν γραφείο τύπου του ΑΚΡ και να ζητωκραυγαζεις για τη φυλάκιση του Ιμαμογλου και τη δολοφονία του Ναβαλνι.

- Libre arbitre

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
O πορτοκαλής ή ο κανονικός;Libre arbitre έγραψε: ↑Χθες, 07:46Έχω την εντύπωση πως ο Λαφαζάνης πιθανότατα χαίρεται που βομβαρδίζονται νοσοκομεία και χωριά.Beria έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 17:11Και οι Λαφαζανηδες τα ίδια έλεγανScouser έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 16:47
Στην πρώτη θητεία του πορτοκαλι ο Βλαδίμηρος καθόταν σούζα και ακόμα και τώρα σοβαρή προέλαση δεν έχει κάνει απο τοτε που ανέλαβε ξανα ο Τραμπ. Επί σοβαρού Χουσειν Ομπάμα και επί ανοϊκου ζόμπι άρπαξε το 20% της Ουκρανίας. Δυστυχώς όποτε κυβερνανε οι ανικανοι ψεκολίμπταρντς γίνονται καταστροφές, δεν είναι πάντα εύκολο να σώζει την παρτίδα ο επόμενος, ακόμα και αν είναι ένας μαέστρος των ντηλς όπως ο πορτοκαλι.
Θα βαρουσαν τα νταούλια και θα χορευαν οι αγορές
Προς το παρόν ο Πούτιν βομβαρδίζει νοσοκομεία και χωριά
- Libre arbitre
Ελπίζω πως είναι μόνο ο κανονικός. Ο πορτοκαλής δεν φαίνεται να έχει αποφασίσει ακόμα...Beria έγραψε: ↑Χθες, 09:23O πορτοκαλής ή ο κανονικός;Libre arbitre έγραψε: ↑Χθες, 07:46Έχω την εντύπωση πως ο Λαφαζάνης πιθανότατα χαίρεται που βομβαρδίζονται νοσοκομεία και χωριά.

Κανένας ισχυρισμός δεν καταρριφθηκε, αεργε ραντιερη που ψηφίζεις με βασικό κριτήριο το ποιος θα σε αφήσει να γδερνεις καλύτερα τους τουρίστες. Οι δημοσκοπήσεις που προβάλλονταν στην Ελλάδα για καιρό έδειχναν ήττα του Ερντογάν και ως συνήθως πήγαν κουβά. Για τον Ιμαμογλου κλείσαμε, πέντε χρόνια ψειρου για να μάθει να μην κάνει λαμογιες. Στελνε του κανένα βιβλίο για τη γενοκτονία του ποντιακου Ελληνισμού ή για την εισβολή στην Κύπρο που έκανε η παράταξή του για να περάσει ευχάριστα τον χρόνο του στο κελι. Α, και κάνα μπουφάν γιατί είπαμε, κυκλοφορούν και ιώσεις.Philip Mortimer έγραψε: ↑Χθες, 06:54Σιγά την επιτυχία να είσαι αργόσχολος αξιωματικός των Ελ ΕΔ, με τη δική μου φορολογία πληρώνεσαι. Γι'αυτό κάνε καμία έξτρα προσοχή και σε εμένα και στην "κυβέρνηση ΑπΑρτΧαΙντ" που εδώ και 6 χρόνια όπου να ναι πέφτει. Το κοινωνικο-μορφωτικο σου επίπεδο καταδεικνύεται από τον τρόπο που εκφράζεσαι, συνεπώς τις δικαιολογίες μπορείς να τις αφήσεις για αλλού.Scouser έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 16:40Το κοινωνικο μου επίπεδο είναι αυτο ενος αξιωματικού των ΕΔ και διδάκτορα Νομικής, δηλαδή ενός ανθρώπου με παραστάσεις και ακαδημαϊκές γνωσεις λογικά 2-3 επιπεδα πανω απο κατι μικρομεσαιους ραντιερηδες σαν εσένα, αλλά το προσαρμοζω αναλογα καμιά φορά προς τα κατω για να μπορώ να επικοινωνώ. Αν δεν το έκανα, θα έπρεπε βασικά να μη γραφω στο βοθρουμ, που ευδοκιμούν από κοινα τρολ μέχρι και υποστηρικτές βιαστών παιδιών που μαλλον γράφουν σκαστα απο το ψυχιατρείο.Philip Mortimer έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 05:16
Οι περισσότερες τελευταίες δημοσκοπήσεις έδειχναν νίκη Ερντογάν με το ποσοστό περίπου που πήρε.
https://x.com/PRaporlar/status/1662505879684411393
https://x.com/ozdmrarastrma/status/1662 ... WTkpEuAAAA
https://x.com/CanSelcuki/status/1662475752732860417
https://x.com/BetimarMerkez/status/1662195176624779266
Εσύ μπορείς βέβαια να επιμένεις ότι η νίκη με 4 μονάδες για ένα καθεστώς τύπου Ερντογάν επί του μη χαρισματικού κιλιτσνταρογλου και η πτώση από την ψαλίδα των 22 μονάδων είναι σούπερ και άνετη νίκη, όπως και το ότι χάνει πλέον με διψήφια από τον ιμαμογλου, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να τον συλλάβει και αποκλείσει με δικαιολογία ότι δήθεν πλαστογράφησε τη μεταγραφή του στο πανεπιστήμιο. Αυτά βέβαια δεν τα λέει ούτε το ίδιο το γραφείο τύπου του ΑΚΡ
Με τους γκρίζους λύκους ο Ερντογάν συγκυβερνά.
Μιας και αναφέρεσαι σε "ψωλιές" , δείχνοντας το κοινωνικό και μορφωτικό σου επίπεδο, πώς ακριβώς αισθάνεσαι που 5 χρόνια μετά σε κυβερνά ακόμα η "κυβέρνηση ΑπΑρτΧαΙντ" και οδεύει ολοταχώς να κατακτήσει το ρεκόρ συνεχων εκλογικών πρωτιων στην ελληνική μεταπολιτευτική ιστορία;
Δεν πρόκειται τώρα να μπω στη διαδικασία να μιλάω για τους σκιτζηδες δημοσκοπους ξανά, ειδικά για την Τουρκία. Δυστυχώς την τριετία που προηγηθηκε εκεινων των εκλογων λόγω θέσης έπρεπε να είμαι σε χώρο που ήταν ανοιχτός ολο το πρωι ο βόθρος του ΣΚΑΙ για να παρακολουθούμε τα δελτία παραπλ...εχμ, ειδήσεων και θυμάμαι πολύ καλά τι έδειχναν οι δημοσκοπήσεις που έπαιζαν: ήττα Ερντογάν με τα τσαρούχια. Φυσικά και μετά από 20+ χρόνια στην εξουσία, με τέτοιους καταστροφικους σεισμούς μήνες πριν και με όλη την αντιπολίτευση συσπειρωμενη εναντίον του είναι τεράστια επιτυχία οι 4 μονάδες διαφοράς, δουλευόμαστε τωρα;
Οσο για τον Ιμαμογλου δεν ξέρω γιατί συζητάμε ακόμα για αυτό το αποτυχημενο λαμογιο 2ης διαλογής. Έκανε λαμογια, τον έπιασαν έστω και καθυστερημένα και η τουρκική Δικαιοσύνη τον έστειλε στην ψειρου για να αναμορφωθει. Καλό ότι ευχόμαστε στους φυλακισμενους εύχομαι και να προσέχει να ντύνεται καλά το χειμώνα στο κελι. Θα ήταν κρίμα να πάθει καμιά πουντα και να χαιρετήσει πρόωρα όπως ο άλλος αγαπημένος των απανταχου λίμπταρντς ο Ναβαλνι.
Το ξέρουμε ότι εσείς οι τραμπικοι έχετε μια λατρεία προς τον Ερντογάν και τον Πούτιν, αλλά μπορείς να κρατήσεις τουλάχιστον τους τύπους και να σταματήσεις να λειτουργείς σαν γραφείο τύπου του ΑΚΡ και να ζητωκραυγαζεις για τη φυλάκιση του Ιμαμογλου και τη δολοφονία του Ναβαλνι.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Libre arbitre
Κοιμήθηκε καλά ο πορτοκαλής ή περιμένει τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών του Καναδά; Τι λέτε;

- Philip Mortimer
Ως εργοδότης του που τον πληρώνει πιστεύω ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν πολύ παραγωγικοτερα άτομα να το κάνουν αυτό από αυτον που ξυνεται σε μόνιμη θέση και μπαίνει στο ίντερνετ να βρίζει μιας και στην πραγματική ζωή βαράει προσοχες.Green Dragon έγραψε: ↑Χθες, 08:41Χωρίς αυτόν θα είχες μεταναστεύσει γιατί θα μας είχαν καταλάβει οι Τούρκοι. Ούτε AirBnB θα είχες ούτε τίποταPhilip Mortimer έγραψε: ↑Χθες, 06:54Σιγά την επιτυχία να είσαι αργόσχολος αξιωματικός των Ελ ΕΔ, με τη δική μου φορολογία πληρώνεσαι. Γι'αυτό κάνε καμία έξτρα προσοχή και σε εμένα και στην "κυβέρνηση ΑπΑρτΧαΙντ" που εδώ και 6 χρόνια όπου να ναι πέφτει. Το κοινωνικο-μορφωτικο σου επίπεδο καταδεικνύεται από τον τρόπο που εκφράζεσαι, συνεπώς τις δικαιολογίες μπορείς να τις αφήσεις για αλλού.Scouser έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 16:40
Το κοινωνικο μου επίπεδο είναι αυτο ενος αξιωματικού των ΕΔ και διδάκτορα Νομικής, δηλαδή ενός ανθρώπου με παραστάσεις και ακαδημαϊκές γνωσεις λογικά 2-3 επιπεδα πανω απο κατι μικρομεσαιους ραντιερηδες σαν εσένα, αλλά το προσαρμοζω αναλογα καμιά φορά προς τα κατω για να μπορώ να επικοινωνώ. Αν δεν το έκανα, θα έπρεπε βασικά να μη γραφω στο βοθρουμ, που ευδοκιμούν από κοινα τρολ μέχρι και υποστηρικτές βιαστών παιδιών που μαλλον γράφουν σκαστα απο το ψυχιατρείο.
- Philip Mortimer
Καθόλου άεργος δεν είμαι, δεν κάθομαι να ζω από τη φορολογία των άλλων για να ξυνομαι. Το γεγονός ότι έχω αξιοποιήσει το airbnb (όπως και πάρα πολλοί αλλοι) πέρα από την δική μου επαγγελματική πορεία που ουδεμία σχέση έχει με το να ξυνομαι όλη μέρα και να βαράω προσοχες, μια χαρά θα το έκανες κι εσύ αν μπορούσες. Η όλη ιστορία με το airbnb δεν απέχει καθόλου από το "να ήταν η ζήλια ψώρα θα κολλαγε όλη η χώρα"Scouser έγραψε: ↑Χθες, 09:30Κανένας ισχυρισμός δεν καταρριφθηκε, αεργε ραντιερη που ψηφίζεις με βασικό κριτήριο το ποιος θα σε αφήσει να γδερνεις καλύτερα τους τουρίστες. Οι δημοσκοπήσεις που προβάλλονταν στην Ελλάδα για καιρό έδειχναν ήττα του Ερντογάν και ως συνήθως πήγαν κουβά. Για τον Ιμαμογλου κλείσαμε, πέντε χρόνια ψειρου για να μάθει να μην κάνει λαμογιες. Στελνε του κανένα βιβλίο για τη γενοκτονία του ποντιακου Ελληνισμού ή για την εισβολή στην Κύπρο που έκανε η παράταξή του για να περάσει ευχάριστα τον χρόνο του στο κελι. Α, και κάνα μπουφάν γιατί είπαμε, κυκλοφορούν και ιώσεις.Philip Mortimer έγραψε: ↑Χθες, 06:54Σιγά την επιτυχία να είσαι αργόσχολος αξιωματικός των Ελ ΕΔ, με τη δική μου φορολογία πληρώνεσαι. Γι'αυτό κάνε καμία έξτρα προσοχή και σε εμένα και στην "κυβέρνηση ΑπΑρτΧαΙντ" που εδώ και 6 χρόνια όπου να ναι πέφτει. Το κοινωνικο-μορφωτικο σου επίπεδο καταδεικνύεται από τον τρόπο που εκφράζεσαι, συνεπώς τις δικαιολογίες μπορείς να τις αφήσεις για αλλού.Scouser έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 16:40
Το κοινωνικο μου επίπεδο είναι αυτο ενος αξιωματικού των ΕΔ και διδάκτορα Νομικής, δηλαδή ενός ανθρώπου με παραστάσεις και ακαδημαϊκές γνωσεις λογικά 2-3 επιπεδα πανω απο κατι μικρομεσαιους ραντιερηδες σαν εσένα, αλλά το προσαρμοζω αναλογα καμιά φορά προς τα κατω για να μπορώ να επικοινωνώ. Αν δεν το έκανα, θα έπρεπε βασικά να μη γραφω στο βοθρουμ, που ευδοκιμούν από κοινα τρολ μέχρι και υποστηρικτές βιαστών παιδιών που μαλλον γράφουν σκαστα απο το ψυχιατρείο.
Ρε Αϊνστάιν του στρατεύματος, οι δημοσκοπήσεις αλλάζουν και στον Καναδά πριν 2-3 μήνες ο πολιεβρ έβγαινε με 20 μονάδες διαφορά και τελικά δεν μπόρεσε ούτε να μπει στη Βουλή

- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Πόσο παραγωγικά δηλαδή, όσο ένας ραντιέρης;Philip Mortimer έγραψε: ↑Χθες, 14:54Ως εργοδότης του που τον πληρώνει πιστεύω ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν πολύ παραγωγικοτερα άτομα να το κάνουν αυτό από αυτον που ξυνεται σε μόνιμη θέση και μπαίνει στο ίντερνετ να βρίζει μιας και στην πραγματική ζωή βαράει προσοχες.Green Dragon έγραψε: ↑Χθες, 08:41Χωρίς αυτόν θα είχες μεταναστεύσει γιατί θα μας είχαν καταλάβει οι Τούρκοι. Ούτε AirBnB θα είχες ούτε τίποταPhilip Mortimer έγραψε: ↑Χθες, 06:54
Σιγά την επιτυχία να είσαι αργόσχολος αξιωματικός των Ελ ΕΔ, με τη δική μου φορολογία πληρώνεσαι. Γι'αυτό κάνε καμία έξτρα προσοχή και σε εμένα και στην "κυβέρνηση ΑπΑρτΧαΙντ" που εδώ και 6 χρόνια όπου να ναι πέφτει. Το κοινωνικο-μορφωτικο σου επίπεδο καταδεικνύεται από τον τρόπο που εκφράζεσαι, συνεπώς τις δικαιολογίες μπορείς να τις αφήσεις για αλλού.

παλι ανοησιες γραφει ο πρασιφρουρος πρωην αφισοκολλητης ...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Libre arbitre

πιος ηταν εκεινος ο ορος για τους ψυχασθενεις αντιΤραμπικους ...? γαμιεται η αναζητηση
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jason0
13 Ιουν 2024, 21:27
-
-
Νέα δημοσίευση Ο πρόεδρος προστατεύει την ορθοδοξία
από Σενέκας » 11 Ιούλ 2023, 16:31 » σε Εθνικά Θέματα - 0 Απαντήσεις
- 261 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
11 Ιούλ 2023, 16:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Πρόεδρος στην τηλεόραση
από έργο_μακέτο » 22 Ιαν 2024, 02:56 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 14 Απαντήσεις
- 1282 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
22 Ιαν 2024, 15:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καλύτερος πρόεδρος των Δημοκρατικών
από έργο_μακέτο » 10 Ιουν 2023, 16:48 » σε Διεθνής πολιτική - 22 Απαντήσεις
- 880 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος