Ηγέτες από όλο τον κόσμο στη Μόσχα για την 9η Μάη
Re: Ηγέτες από όλο τον κόσμο στη Μόσχα για την 9η Μάη
ο Τραμπ μπορει να του κανει δωρο και κανενα ποδηλατο αλλα σημερα μιλαμε για την Τουρκια που σας πουλησε στη Συρια και εδινε ντρον στην Ουκρανια να σκοτωνουνε τα παιδια σας ... και που σας εγραψε στην γιορτη σας ... αυτην την Τουρκια εσεις την γλυφετε και την αναβαθμιζεται
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Golden Age
Μια δικτατορία στέλνει στρατό σε άλλη χώρα για να προστατεύουν τον εκεί δικτάτορα.dna replication έγραψε: ↑11 Μάιος 2025, 22:19North Korea Sends 700 Commandos to Shield Traoré!
https://rumble.com/v6t7bsz-north-korea- ... traor.html
Αν αυτά γινόντουσαν σε συμμαχικές των ΗΠΑ χώρες ποιος ξέρει τί θα διαβάζαμε τώρα απο την Αριστερά σε όλο τον κόσμο.
Έπρεπε να πάνε έτσι οι αιγυπτιοι.Frappezitis έγραψε: ↑11 Μάιος 2025, 08:37The show of the Egyptian army in Moscow on the occasion of the day of victory over the heroes.
https://www.facebook.com/share/v/12KYzkmHZSn/
Τα γουστάρει ο κοντός τα γυμνασμένα κορμιά (με την καλή έννοια).

Έτσι μπράβο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑11 Μάιος 2025, 15:43sys3x έγραψε: ↑11 Μάιος 2025, 13:54Πχοια είναι πίνκυ;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑10 Μάιος 2025, 21:00
Η σημερινή ουκρανικήΠαλαιστινιακή κυβέρνηση ανθίσταται ηρωικά σε γενοκτονική επίθεση πυρηνικής δυνάμεως. Εσένα ποια είναι η δικαιολογία σου;
Οι μπουκωμένες δεν μιλάνε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- EKPLIKTIKOS
Αυτό εννοώ κ γώ. Ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω καμία συμπάθεια στους Ουκρανούς. Βασικά έχω μεγάλο πρόβλημα και με αυτούς και με τους Ρώσους στη χώρα μου, δεν τους θέλω καθόλου εδώ. Αλλά δεν μπορώ να τους κατηγορήσω αν αγωνίζονται για την εδαφική τους ακεραιότητα, ακόμη και σε μια χαμένη από χέρι μάχη, κανέναν λαο δε θα κατηγορούσα για κάτι τέτοιο, ούτε και οι πολιτικοί φταίνε, τι να κάνουν; Ο άλλος κατέβασε τα άρματα. Το ότι η δύση φταίει για τον πόλεμο ισχύει, δε διαφωνώGreen Dragon έγραψε: ↑11 Μάιος 2025, 16:57Τι άλλο μπορείς να κάνεις;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑11 Μάιος 2025, 15:57Ακόμα και αν είναι σίγουρο ότι θα χάσουμε;Green Dragon έγραψε: ↑11 Μάιος 2025, 15:42. Αν πάνε να το πάρουν οι Τούρκοι εννοείται θα πρέπει να πολεμήσουμε.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν κατηγόρησα ποτέ τον λαό. Το κακό είναι ότι δεν φαίνεται φως, καμία συννενόηση...EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑Χθες, 16:26Αυτό εννοώ κ γώ. Ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω καμία συμπάθεια στους Ουκρανούς. Βασικά έχω μεγάλο πρόβλημα και με αυτούς και με τους Ρώσους στη χώρα μου, δεν τους θέλω καθόλου εδώ. Αλλά δεν μπορώ να τους κατηγορήσω αν αγωνίζονται για την εδαφική τους ακεραιότητα, ακόμη και σε μια χαμένη από χέρι μάχη, κανέναν λαο δε θα κατηγορούσα για κάτι τέτοιο, ούτε και οι πολιτικοί φταίνε, τι να κάνουν; Ο άλλος κατέβασε τα άρματα. Το ότι η δύση φταίει για τον πόλεμο ισχύει, δε διαφωνώ
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
African Hub
@AfricanHub_
Burkina Faso was earlier paid $1 Billion a year for the gold being mined by foreign mining companies in the country.
But since the emergence of Ibrahim Traore in 2022, Burkina Faso have been able to realize over $18 Billion from the sale of the same gold.
He has also significantly increase their Gold Reserve which will in turn give a credible value to their currency.
Road construction is currently ongoing within different parts of the country,
investment in agriculture, health, technology and infrastructure are also being made.
He also cleared all international debts and the country is now debt free.
@AfricanHub_
Burkina Faso was earlier paid $1 Billion a year for the gold being mined by foreign mining companies in the country.

He has also significantly increase their Gold Reserve which will in turn give a credible value to their currency.
Road construction is currently ongoing within different parts of the country,
investment in agriculture, health, technology and infrastructure are also being made.
He also cleared all international debts and the country is now debt free.
-
- Phorum.gr user: Giotis2023
Όλη η αφρόκρεμα του πλανήτη εκεί ήταν είναι η αλήθεια.
Κάτι σαν το big brother.
Κάτι σαν το big brother.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 1598 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
02 Δεκ 2023, 17:39
-
-
Νέα δημοσίευση COP 28. Τι λένε οι παγκόσμιοι ηγέτες για το μέλλον του πλανήτη
από Ίακχος » 03 Δεκ 2023, 10:55 » σε Οικολογία & Φύση - 2 Απαντήσεις
- 365 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
13 Δεκ 2023, 14:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πουτιν και Τραμπ οι δημοφιλεστεροι ξενοι ηγέτες στην Ελλάδα
από George_V » 19 Δεκ 2024, 17:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 450 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
19 Δεκ 2024, 19:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Για ποιό λόγο όλοι ή οι περισσότεροι σημερινοί ηγέτες είναι καραγκιόζηδες?
από Kauldron » 06 Φεβ 2025, 00:34 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 27 Απαντήσεις
- 567 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
06 Φεβ 2025, 19:17
-