Μαδουριστάν

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Μαδουριστάν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 03 Μάιος 2018, 19:23

enaon έγραψε:
02 Μάιος 2018, 14:50
Πάντως ήταν σωστή απόφαση να τους αποκλείσουμε τις πηγές εσόδων, που να ξέρουμε οτι θα λιμοκτονήσουν, έτυχε.
το να μη θες να ψωνισεις απο το μαγαζι που ο μαγαζατορας σε βριζει, το βρισκω θεμιτο. πραγματι ειναι κακο για την οικογενεια του, γιατι θα πεινασει και δεν φταινε αυτοι, αλλα και τι να κανεις, σωνει και καλα να παιρνεις το δικο του πετρελαιο; ας το πουλησει αλλου, δεν του το απαγορευει κανεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 03 Μάιος 2018, 19:27

Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε:
03 Μάιος 2018, 18:43
enaon έγραψε:
03 Μάιος 2018, 16:06
ε πείτε ρε παιδιά ότι είναι παράπλευρες απώλειες οι άλλοι, σας πέρασα για ψυχάκια.
Οι διαφορά μας είναι η εξης:

Εμείς θέλουμε να καταστραφεί το ανελεύθερο ολοκληρωτικο κομμουνιστικο καθεστώς των μαδουροτσαβιστας.

Εσύ δηθεν κλαίγεσαι "για τον κοσμάκη που υποφερει", αλλά κατά βάθος θέλεις να παραμείνει ανέπαφο το καθεστώς μαδουρο
αν δεν καταλαβαίνεις τι λέει ο άλλος είναι οκ, δεν καταλαβαίνεις, αν θες να πεις την γνώμη σου οκ μπορείς να την πεις, αν θέλεις να πεις τη γνώμη έχει ο άλλος χωρίς να ξέρεις καν ποια είναι αυτή τότε μπορείς να πα να, άσχετο τηγανόλαδο καίτε;
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 03 Μάιος 2018, 19:28

Ασέβαστος έγραψε:
03 Μάιος 2018, 19:23
enaon έγραψε:
02 Μάιος 2018, 14:50
Πάντως ήταν σωστή απόφαση να τους αποκλείσουμε τις πηγές εσόδων, που να ξέρουμε οτι θα λιμοκτονήσουν, έτυχε.
το να μη θες να ψωνισεις απο το μαγαζι που ο μαγαζατορας σε βριζει, το βρισκω θεμιτο. πραγματι ειναι κακο για την οικογενεια του, γιατι θα πεινασει και δεν φταινε αυτοι, αλλα και τι να κανεις, σωνει και καλα να παιρνεις το δικο του πετρελαιο; ας το πουλησει αλλου, δεν του το απαγορευει κανεις.
Το αλλού είναι μακριά αφού.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 03 Μάιος 2018, 19:36

Τελικά παιδιά λέμε ναι στην τακτική κάποιων ισχυρών δυνάμεων να γαμάνε τις οικονομίες λιγότερο ισχυρών όχι αναγκαστικά για το κέρδος πάντα κτλ αλλά για παραδειγματισμό ξέρω γω να θα δείτε τι θα πάθετε κομμούνια κακός Λίβανος κακία Συρία κτλ εμείς είμαστε οι καλοί κτλ;

.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 03 Μάιος 2018, 19:44

sys3x έγραψε:
03 Μάιος 2018, 19:36
Τελικά παιδιά λέμε ναι στην τακτική κάποιων ισχυρών δυνάμεων να γαμάνε τις οικονομίες λιγότερο ισχυρών όχι αναγκαστικά για το κέρδος πάντα κτλ αλλά για παραδειγματισμό ξέρω γω να θα δείτε τι θα πάθετε κομμούνια κακός Λίβανος κακία Συρία κτλ εμείς είμαστε οι καλοί κτλ;
Σαφώς. Η στρατιωτική επέμβαση δεν πρέπει να είναι παρα η τελευταία λύση, αφού εξαντληθούν όλες οι υπόλοιπες επιλογές.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 03 Μάιος 2018, 19:47

παιδιά σας βλέπω και απαντάτε, το σκέφτεστε, σκέφτεστε και τι σκέφτομαι εγώ για παράδειγμα, μια χαρά, δεν υπάρχει λόγος να ενοχλώ. Αν θέλετε να μιλήσουμε πάλι σοβαρά πάντως εγώ εδώ θα είμαι, απλά σταματήστε να κρύβετε την χαρά σας και θα έρθω.

Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 03 Μάιος 2018, 19:48

sys3x έγραψε:
Όχι δεν λέμε ναι.

Επίσης δεν λέμε ναι σε ηλίθιες αναχρονιστικές πρακτικές διακυβέρνησης που καταστρέφουν ολόκληρες χώρες.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 03 Μάιος 2018, 20:08

Αποφασίστε ρε, επίσης θέλω κάποιος να μου πει τι γνώμη έχει ο εναόν γιατί φαίνεται να ξέρετε.
(:

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 03 Μάιος 2018, 20:10

enaon έγραψε:
03 Μάιος 2018, 19:47
παιδιά σας βλέπω και απαντάτε, το σκέφτεστε, σκέφτεστε και τι σκέφτομαι εγώ για παράδειγμα, μια χαρά, δεν υπάρχει λόγος να ενοχλώ. Αν θέλετε να μιλήσουμε πάλι σοβαρά πάντως εγώ εδώ θα είμαι, απλά σταματήστε να κρύβετε την χαρά σας και θα έρθω.
Σήμερα είμαστε κομμούνια χαλάρωσε.
(:

.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 03 Μάιος 2018, 20:12

ναι και βαριέμαι να διαβάσω και τι πρέπει να ξέρω για να μην χαλάσω χατίρι, μπλέξαμε.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 03 Μάιος 2018, 20:42

Δηλαδή θέλετε να μπορεί ένα κράτος να δημεύσει ξένες εταιρίες ή περιουσίες ξένων, χωρίς αποζημίωση
και τα κράτη στα οποία ανήκουν αυτές οι εταιρείες ή οι πολίτες να μην αντιδράσουν. :smt005:

Οι Έλληνες δηλαδή δεν έπρεπε να αποζημιώσουν τις Αμερικάνικες εταιρείες για να κρατικοποιήσουν τα πετρέλαια της Θάσου;

Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος » 03 Μάιος 2018, 21:51

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης » 04 Μάιος 2018, 04:47

sys3x έγραψε:

Εχει αργήσει πολύ να έρθει η ενηλικίωση, αλλά κάποτε θα συναντηθείτε.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 04 Μάιος 2018, 09:00

Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε:
04 Μάιος 2018, 04:47
sys3x έγραψε:

Εχει αργήσει πολύ να έρθει η ενηλικίωση, αλλά κάποτε θα συναντηθείτε.
Κατάλαβα, μαζούτ.

.

Theiche

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Theiche » 04 Μάιος 2018, 10:39

ο τυπος που προσπαθει να κανει τον εξυπνο κανοντας ηλιθιο χιουμορ στο παλιο phorum οταν ειχα δημοσιευσει ενα βιντεο δολοφονιας εν ψυχρω διαδηλωτη προσπαθησε να το διακωμωδησει με το ιδιο ηλιθιο χιουμορ
τωρα στο παρον νημα προσπαθει να το παιξει και ανθρωπιστης

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών