το να μη θες να ψωνισεις απο το μαγαζι που ο μαγαζατορας σε βριζει, το βρισκω θεμιτο. πραγματι ειναι κακο για την οικογενεια του, γιατι θα πεινασει και δεν φταινε αυτοι, αλλα και τι να κανεις, σωνει και καλα να παιρνεις το δικο του πετρελαιο; ας το πουλησει αλλου, δεν του το απαγορευει κανεις.
Μαδουριστάν
Re: Μαδουριστάν
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
αν δεν καταλαβαίνεις τι λέει ο άλλος είναι οκ, δεν καταλαβαίνεις, αν θες να πεις την γνώμη σου οκ μπορείς να την πεις, αν θέλεις να πεις τη γνώμη έχει ο άλλος χωρίς να ξέρεις καν ποια είναι αυτή τότε μπορείς να πα να, άσχετο τηγανόλαδο καίτε;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑03 Μάιος 2018, 18:43Οι διαφορά μας είναι η εξης:
Εμείς θέλουμε να καταστραφεί το ανελεύθερο ολοκληρωτικο κομμουνιστικο καθεστώς των μαδουροτσαβιστας.
Εσύ δηθεν κλαίγεσαι "για τον κοσμάκη που υποφερει", αλλά κατά βάθος θέλεις να παραμείνει ανέπαφο το καθεστώς μαδουρο
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Το αλλού είναι μακριά αφού.Ασέβαστος έγραψε: ↑03 Μάιος 2018, 19:23το να μη θες να ψωνισεις απο το μαγαζι που ο μαγαζατορας σε βριζει, το βρισκω θεμιτο. πραγματι ειναι κακο για την οικογενεια του, γιατι θα πεινασει και δεν φταινε αυτοι, αλλα και τι να κανεις, σωνει και καλα να παιρνεις το δικο του πετρελαιο; ας το πουλησει αλλου, δεν του το απαγορευει κανεις.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Τελικά παιδιά λέμε ναι στην τακτική κάποιων ισχυρών δυνάμεων να γαμάνε τις οικονομίες λιγότερο ισχυρών όχι αναγκαστικά για το κέρδος πάντα κτλ αλλά για παραδειγματισμό ξέρω γω να θα δείτε τι θα πάθετε κομμούνια κακός Λίβανος κακία Συρία κτλ εμείς είμαστε οι καλοί κτλ;
.
.
- Dwarven Blacksmith
Σαφώς. Η στρατιωτική επέμβαση δεν πρέπει να είναι παρα η τελευταία λύση, αφού εξαντληθούν όλες οι υπόλοιπες επιλογές.sys3x έγραψε: ↑03 Μάιος 2018, 19:36Τελικά παιδιά λέμε ναι στην τακτική κάποιων ισχυρών δυνάμεων να γαμάνε τις οικονομίες λιγότερο ισχυρών όχι αναγκαστικά για το κέρδος πάντα κτλ αλλά για παραδειγματισμό ξέρω γω να θα δείτε τι θα πάθετε κομμούνια κακός Λίβανος κακία Συρία κτλ εμείς είμαστε οι καλοί κτλ;

παιδιά σας βλέπω και απαντάτε, το σκέφτεστε, σκέφτεστε και τι σκέφτομαι εγώ για παράδειγμα, μια χαρά, δεν υπάρχει λόγος να ενοχλώ. Αν θέλετε να μιλήσουμε πάλι σοβαρά πάντως εγώ εδώ θα είμαι, απλά σταματήστε να κρύβετε την χαρά σας και θα έρθω.
Όχι δεν λέμε ναι.sys3x έγραψε: ↑03 Μάιος 2018, 19:36Τελικά παιδιά λέμε ναι στην τακτική κάποιων ισχυρών δυνάμεων να γαμάνε τις οικονομίες λιγότερο ισχυρών όχι αναγκαστικά για το κέρδος πάντα κτλ αλλά για παραδειγματισμό ξέρω γω να θα δείτε τι θα πάθετε κομμούνια κακός Λίβανος κακία Συρία κτλ εμείς είμαστε οι καλοί κτλ;
Επίσης δεν λέμε ναι σε ηλίθιες αναχρονιστικές πρακτικές διακυβέρνησης που καταστρέφουν ολόκληρες χώρες.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Αποφασίστε ρε, επίσης θέλω κάποιος να μου πει τι γνώμη έχει ο εναόν γιατί φαίνεται να ξέρετε.
(:
(:
.
.
ναι και βαριέμαι να διαβάσω και τι πρέπει να ξέρω για να μην χαλάσω χατίρι, μπλέξαμε.
Δηλαδή θέλετε να μπορεί ένα κράτος να δημεύσει ξένες εταιρίες ή περιουσίες ξένων, χωρίς αποζημίωση
και τα κράτη στα οποία ανήκουν αυτές οι εταιρείες ή οι πολίτες να μην αντιδράσουν.
Οι Έλληνες δηλαδή δεν έπρεπε να αποζημιώσουν τις Αμερικάνικες εταιρείες για να κρατικοποιήσουν τα πετρέλαια της Θάσου;
και τα κράτη στα οποία ανήκουν αυτές οι εταιρείες ή οι πολίτες να μην αντιδράσουν.

Οι Έλληνες δηλαδή δεν έπρεπε να αποζημιώσουν τις Αμερικάνικες εταιρείες για να κρατικοποιήσουν τα πετρέλαια της Θάσου;
- Ελβετός Τραπεζίτης
sys3x έγραψε: ↑03 Μάιος 2018, 19:36Τελικά παιδιά λέμε ναι στην τακτική κάποιων ισχυρών δυνάμεων να γαμάνε τις οικονομίες λιγότερο ισχυρών όχι αναγκαστικά για το κέρδος πάντα κτλ αλλά για παραδειγματισμό ξέρω γω να θα δείτε τι θα πάθετε κομμούνια κακός Λίβανος κακία Συρία κτλ εμείς είμαστε οι καλοί κτλ;
Εχει αργήσει πολύ να έρθει η ενηλικίωση, αλλά κάποτε θα συναντηθείτε.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Κατάλαβα, μαζούτ.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑04 Μάιος 2018, 04:47sys3x έγραψε: ↑03 Μάιος 2018, 19:36Τελικά παιδιά λέμε ναι στην τακτική κάποιων ισχυρών δυνάμεων να γαμάνε τις οικονομίες λιγότερο ισχυρών όχι αναγκαστικά για το κέρδος πάντα κτλ αλλά για παραδειγματισμό ξέρω γω να θα δείτε τι θα πάθετε κομμούνια κακός Λίβανος κακία Συρία κτλ εμείς είμαστε οι καλοί κτλ;
Εχει αργήσει πολύ να έρθει η ενηλικίωση, αλλά κάποτε θα συναντηθείτε.
.
.
ο τυπος που προσπαθει να κανει τον εξυπνο κανοντας ηλιθιο χιουμορ στο παλιο phorum οταν ειχα δημοσιευσει ενα βιντεο δολοφονιας εν ψυχρω διαδηλωτη προσπαθησε να το διακωμωδησει με το ιδιο ηλιθιο χιουμορ
τωρα στο παρον νημα προσπαθει να το παιξει και ανθρωπιστης
τωρα στο παρον νημα προσπαθει να το παιξει και ανθρωπιστης